Hava Durumu

Geçitte tutunamama (!) demirleri

Yazının Giriş Tarihi: 06.07.2024 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 07:57

"Şehrimizin 'misafir odası' olarak adlandırılan Cumhuriyet Alanı'mızdaki Atatürk Altgeçit çarşısına girişi sağlamak için yapılmış olan merdivenlere güvenlik amacıyla montajlanan tutunma demirleri sanki resmen 'tutunamama' demirleri olarak yerlerde sürünüyor.

Yerlerinden sökülmüş ama çok şükür ki henüz bir takım meçhul kişiler tarafından 'kalk gidelim' (!) olmamış demirler uzun zamandan beri aynen bu şekilde kendi haline terkedilmiş bir şeklilde duruyor.

Setbaşı yönüne çıkış merdivenlerinde de ilk yapıldığında yürüme özürlüler için yaptırılan 'oturmalı asansör sistemi' uzun zaman önce arızalanmış ama onarılmamıştı. O zaman da kendi kaderine bırakılan söz konusu asansörlü sistem yok olup gitmişti.

Hergün yerli-yabancı binlerce insanın gelip geçtiği Atatürk Yeraltı Geçidi Çarşısı'na gerekli olan ilginin gösterilmesi gerekmiyor mu acaba?" -A.GÜMÜŞKILIÇ

======

AMAN ÇOCUKLAR DİKKAT EDİN!..

"Nilüfer, Ataevler Magazin Outlet karşısındaki otobüs park alanı girişi burası. Yerdeki mazgalların derhal düzeltilmesi lazım,araları çok açık ve çökmüş halde. İnsan (özellikle küçük çocukların) ayağı girerse kırabilir.

İnanın, çok tehlikeli." -Serap SARAÇLAR

=====

AÇIKTA KABLOLAR ÖLÜM TEHLİKESİ!.

"Köşemize gelen bir fotoğraf. Ama adres, tlf. no'su yok. Okurum "burası okul yolu. Yüzlerce çocuk geçiyor önünden. Açıktaki elektrik kabloları bence büyük tehlike" diyor.

Okurum belki arar, bilgiyi tamamlarım diye uzun müddet bekledim, aramadı.

Aslında adresiz yakınmaları yayınlamıyorum ama durum vahim. Olası tehlike yaşanmasın diye TEDAŞ'ın dikkatini çekiyor ve kapaksız elektrik direkleri için araştırma yapıp önem vermesini diliyorum. -E.Ö

.....

NOT: İnegöl'de 19 Haziran günü bir küçük çocuğa elektrik çarpmasıyla ilgili acı veren benzer olaya ait haber 20 Haziran tarihli Bursa Hakimiyet haberleri arasında. Bu haberi de ilgililerin dikkatle okumasını öneririm..

======

SİNEKLER İSTİLA ETTİ

"Osmangazi, Hamitler Mah. sakinleriyiz. Akıl Sokak ve çevredeki diğer sokaklar sivrisinekler, karasinekler ve her tür haşaratın adeta istilası altında. Sinekle mücadele aracının bir an önce semtimize gelerek gerekli ilaçlamayı yapmasını çok rica ediyoruz. Çoluk çocuk herkesin bir yanı sineklerin ısırmasıyla şişti kaldı. Çok rica ediyoruz!" -Semt sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.