Hava Durumu

Gülümseten belediyemiz ve beklenen sürpriz!

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2020 09:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 09:18

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, geçenlerde yaptığı bir açıklama ile BUSKİ'nin su abonelerine gönderdiği faturalarında yeralan katı atık bedellerini almaktan vaçgeçtiğini ve bunun da suda bir bakıma ucuzluk olduğunu ifade ederken bu bedellerin artık ilçe belediyeleri tarafından tahsil edileceğini söyledi.

Fakat aynı günlerde okuduğum gazetelerdeki haberlerde de bazı ilçe Belediye Başkanlarımız da bu uygulamaya katılacaklarını belirtip katı atık bedeli paralarını tahsil etmeyecekleri müjdesini verdiler. Malumunuz olduğu üzere; şimdilerde büyük ekonomik zorluklar içinde yaşanılıyor. Dar gelirliler ile emekliler şaşkın. Geçinebilmek amacıyla adeta akla karayı seçmeye çalıştıkları şu günlerde bizim Nilüfer Belediyemiz'in de katı atık bedellerini almaktan vazgeçmesi çok yerinde bir davranış olacaktır. 'Gülümseten Belediyemiz'e ve dolayısı ile çok sevilen Sayın Belediye Başkanımız Turgay Erdem ve Sayın Belediye Meclis Üyelerimiz'e de aynen böyle bir kararı acilen almaları yakışır.

Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Erdem'den müjdeli haberi bekliyoruz. Saygılarımızı sunar, kolaylıklar dileriz." Emekliler adına / A.Sait YILMAZLAR

HIZ KESME SETİ SİZLERE ÖMÜR!

"Nilüfer ilçemizdeki Kültür Mahallesi, Köşk Sokak, bazı sürücüler tarafından ralli parkuru gibi kullanılıyor sokaktan gelip geçen kişiler ve oynayan küçük çocuklarımız gerçekken büyük tehlikeler yaşıyorlardı. Endişelerimizi gidermek ve oluşabilecek bazı kazaların önüne geçebilmek amacı ile sokak girişine bir süre önce konulan hız kesici set maalesef gönderdiğimiz bu resimdeki gibi sizlere ömür; dağıldı gitti.

Setin yenilenmesi için bu işle ilgilenebilecek bir yetkili herhalde çıkar diye bekliyoruz. Lütfen efendim." İ.Ferhünde M.

TEŞEKKÜR PANOSU

İBRAHİM BAYSAL'A: "Nilüfer, Ataevler bölgemizdeki Akuğur Market Müdürü Sayın İbrahim Baysal, geçen pazartesi günü bu işyerinden yapacak olduğum bir alışveriş konusunda bana gerçekten büyük ölçüde yardımcı oldu.

Son derece beyefendi ve nazik bir yapıya sahip olan Baysal'ın ayrıca diğer tüm müşterilere karşı da yaklaşımlarının aynı şekilde olduğuna tanığım. Kolaylıklar içinde devamını ve örnek olmasını diliyor, kutluyorum." Ö.B

EMİRSULTAN HEYKEL...

"1960-80 yılları arası Bursa çalışmamın ilk bölümü 'Emirsultan-Heykel Arasında Nostaljik Bir Gezinti' Gece Kitapları arasında çıktı. Çocukluğumuzun, gençliğimizin Bursa'sı maalesef tanınmayacak kadar değişti. Gelecek kuşaklara 'Benim Bursamı' anlatmak istedim. Bursanın ana arteri olan Emirsultan-Çekirge arasındaki değişimi yazdım. Çalışmamın ilk bölümü yayımlandı. Sırada Altıparmak-Çekirge başta olmak üzere Bursa üzerine bitmiş ön çalışmam sponsor bekliyor.

Çalışmamın renkli basımını dilerdim ama maalesef destek bulamadım. Kitabımı çevrenize duyurmanızı dilerim. Dileyenler internetten temin edebilir." Ekrem Hayri PEKER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.