Hava Durumu

Gürsu TOKİ'den Sayın Cumhurbaşkanımız'a...

Yazının Giriş Tarihi: 19.03.2018 07:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 07:40

"Fotoğraflarını çekip gazetenizdeki köşenize gönderdiğim yer, 38 ay önce taşındığımız TOKİ Gürsu Konutları ve çevresinden üzücü manzaralar.
Yazıp derdimizi anlatmaya nereden başlasak bilmiyorum.
Defalarca sıkıntılarımızı dile getiriyoruz ama bizi duymuyorlar.
Başta Bursa Büyükşehir ve Gürsu belediyesi var, ilgili kurumlar var fakat sorunlar devam edip gidiyor.
Artık onları ister istemez geçtik ve bir vatandaş olarak Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmek istiyorum:

Sayın Cumhurbaşkanım,
Bursa'nın Gürsu ilçesinde etrafı tamamen açık, köpek sürülerinin rahatça dolaşıp tehlikeler yarattığı, kaldırım taşlarının sökük halde bulunan kesimleri, elektrik direği takılmayan ve verilen 'kısa yol' sözünün gerçekleşmediği Gürsu TOKİ Konutları'na Bursa'ya yapacağınız bir ziyaret sırasında sorunları yakınen görmeniz için sizleri davet ediyorum..
İlgili makam sahipleri sesimizi ne yazık ki duymuyor, bari siz duyun Sayın Cumhurbaşkanım.
Lütfen bir düşünün; gece ailenizle dışarı çıktığınızda buraya inen bir yaban hayvanıyla karşılaşma olasılığınız o kadar yüksek ki bir türlü sitemizin etrafı tel örgülerle çevrilmedi. Çevremiz de atıklarla dolu..
Okulu varken taşındı. Ulaşım araçları ise çıkış saatlerinde çok kalabalık, binemiyoruz.
Buraya taşınanı dört yıl oldu. Mevcut yolda çalışma devam ediyor. Bir türlü bitmiyor. En onemli beklentimiz buraya yapılacağı söylenen 'kısa yol'.
Oysa, yol medeniyettir denir. Biz bu medeniyeti hak etmiyor muyuz Sayın Cumhurbaşkanım.
Ben bu satırlarımla Gürsu TOKİ'de yaşayan binlerce insana tercüman olmak istiyorum.
Ayrıca; Gürsu TOKİ İpekyolu Mahallemiz'in bu yıl faaliyete başlayan İpekyolu Spor Kulübü'nün idmanlarını yapacak bir sahası da yok.
En son idman tek bir aydınlatma lambası altında çift kale çalışması bile yapamadan Barakfakih'teki bir sahada yapıldı.
Gençlerimiz böyle mi kazanılacak?..Zor şartlar altındalar ve buna ulaşım ve spor malzeme destekleri gerekiyor.
Akşamları keşke Gürsu PTT önünde olup 17 ve 20 saatleri arası otobüs ve minibüsleri bir görseniz. Özetle yazık bizlere. Yaptığınız tüm çalışmalar için Allah razı olsun efendim.
En içten saygılarımızı sunuyoruz size Sayın Cumhurbaşkanım." - Bülent YILMAZ

TEŞEKKÜR PANOSU

Sn.Doktor Faruk Eren'e

"Oğlumuz Davut Bülbül'ü rahatsızlığı nedeniyle başvurduğumuz Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde kendisini görevli Çocuk Hastalıkları uzmanı Sayın Doktor Faruk Eren tedavi etti.
Hastanede kaldığımız sürece güler yüzü ve gösterdiği çok yakın ilgisi nedeniyle Sn.Dr. Eren'e ve hastanenin diğer tüm çalışanlarına açık teşekkürlerimizi sunuyor, hepsine de çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.
Saygılarımızla.."
Fatih BÜLBÜL

Ihlamur fidanı ve mutluluğu

Değerli okurlarım;
Köşemizde yayınlanan dilekler birçok güzellik yaratırken bu çalışmalar okurlarımızı da beni de mutlu ediyor.
En büyük mutluluklarımın başında sıkça belirttiğim gibi köşemizde bildirdiğimiz ağaçlandırma taleplerinin olumlu karşılanarak fidanların dikilmesiyle ilgili gelişmeler.
İşte 3-4 yıl önce çevre sakini Sn. Serkan Özgiray'ın köşemizdeki talebiyle Beşevler'deki Ihlamur Parkı'nda her oturma grubu başına ileride gölge vermesi için ıhlamur fidanı dikilmesi istenmişti. Nilüfer Bld. öneriyi gerçekleştirmiş. O ağaçlar büyümüş. Ne var ki bir tanesi kurumuş. Şimdi o boş alana da yine Sn.Özgiray'ın talebiyle istenen bir ıhlamur fidanı dikildiği bilgisine ait fotolu iletiler aldım.
Doğa aşığı vatandaşımızı duyarlılığı için, öneriyi ivedilikle yerine getiren Nilüfer Bld. Park Bahçeler Md.'nü ve emeği geçenleri kutluyorum.
O fidan da diğerleri gibi gelişip uzun yıllar kuşlara yuva olacak, mis gibi ıhlamur çiçekleri koktukça emeği geçenler muhabbetle hatırlanacaklar.
Ne mutlu onlara..- E.Ö

Cumhuriyet Caddesi ve motosikletler

"Çalıştırılan tramvay için trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi'nde motosikletli sürücüler büyük tehlikeler yaratıyorlar.
İnanın bu caddeden gelip geçerken adım başında bir motosikletli şahsa rastlayabiliyorsunuz. Oldukça fazla yaya vatandaşın kullandığı bu caddede aniden önünüze çıkıveren ve yanınızdan geçen motosikletler için neden gerekli önlemler alınmıyor?.
İlgililerin harekete geçmesi için bir motosikletin çarpması ve yaralanmamız mı bekleniyor acaba?.."
Şerife YILDIZ

Alo,burası UEDAŞ

"Köşenizde yer alan Küçükbalıklı Mah.'ndeki aydınlatma arızası 8 Mart'ta giderilmiştir.
Değerli müşterilerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir. Şirketimizle ilgili her tür istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 no'lu çağrı merkezimizden ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
Saygılarımızla."
UEDAŞ Kurumsal İletişim Müd.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.