Hava Durumu

Güzelim orman alanında içler acısı manzara!..

Yazının Giriş Tarihi: 25.06.2019 08:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 08:51

"Yıldırım ilçemizdeki Değirmenönü Mahallesi sakinleri arasındayım..
Bölgemizde bulunan tarihi Cumalıkızık köyümüze giden yol üzerinde Orman Deposu'nu geçince yaklaşık 250 metre kadar sağda kalan orman alanının içi son zamanlarda inşaat atıkları ve çöp yığınları ile fotoğrafta görüldüğü gibi maalesef yürekleri sızlatan bir manzara yansıtıyor..


Güzelim orman alanımız her geçen gün biraz daha çevre kirliliği ile iç içe bir görünüme dönüşmeye hızla devam ediyor.
Bursamız'da büyük bir tarihi değer taşıyan Cumalıkızık bölgesine ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz de büyük bir üzüntü yaratan bu olumsuzlukları görebilirler.
Konu ile ilgili sayın yöneticilerimizin duruma el atarak orman alanına çöp ve inşaat atıklarının dökülmesini önleyebilmek amacı ile gerekli tedbirleri almalarını önemle rica ediyorum.
Saygılarımı sunarım.."

Şafak NALBANT /(OKUR HATTI)

BİR FACİA YAŞANMADAN

"26 Nisan köşenizde yayınlanan Fatih Sultan Mehmet BursaRay İstasyonu Anadolu Hastanesi önündeki metro altgeçidine ait hasar gören bariyerler yetkililer tarafından kaldırılmasına rağmen ekte gönderdiğim fotoğrafta görüleceği üzere henüz gerekli önlem alınmadı..


Burası, akaryakıt istasyonundan ve Beşevler Mah.'nden ana yola çıkış ve ana yoldan Anadolu Hastanesi'ne, Beşevler ve FSM yönlerine geçiş güzelgahında olması nedeniyle araç ve yaya trafiği yoğun ve riskli bir bölge.
Herhangi bir aracın altgeçide girerek yayalara zarar vermesi de an meselesi. Yetkililerin acilen bir facia yaşanmadan gerekli önlemleri almaları gerdekiyor.
Saygılarımla."

Hamit IŞIK

TEŞEKKÜR PANOSU

DR. ERDENİZ DUYGULU'YA

"Beş yaşındaki oğlum Yiğit Efe Aksu'nun, geçenlerde geçirdiği bir talihsiz kaza sonucu bacağı kırıldı.
Bunun üzerine oğlumla UÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Nilüfer'deki Çocuk Hastanesi'ne gittik. Daha sonra da Çekirge Devlet Hastanesi'ne (eski SSK Hastanesi) götürdüm.
Burada gerekli sağlık kontrolleri ve tedavisini yapan Sayın Ortopedist Doktor Erdeniz Duygulu'nun çok duyarlı ve yakın ilgisiyle karşılaştık.
Sn.Duygulu'ya oğluma gösterdiği yakın ilgi ve şefkat nedeniyle açık teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum.."

Uğur AKSU

FARE SÜRÜLERİ ÇOK ÇOĞALDI

"Yıldırım ilçesi, Ortabağlar bölgesi, Selçukbey'deki Birbilen Sokak'ta son zamanlarda fare sürüleri dikkati çekecek şekilde çoğaldı. Sokaklarımızda, evlerimiz ve işyerlerimizde sık sık fare sürüleri ile karşılaşıyoruz.
Sağlık açısından tehlikeli durumlarla karşılaşmamamız için gerekli ilaçlama çalışmalarının acilen yapılmasını çok çok rica ediyoruz..
Saygılarımızla.."

Kazım BİLGİN

ONARIM BEKLENİYOR

"Osmangazi'deki Ovaakça Merkez Mah. Arif Nihat Asya Cad.'nde bir süre önce yapılan altyapı çalışması sırasında asfalt zemin karşıdan karşıya yarıldı ve işler bittikten sonra da çukur yerler gelişigüzel bir şekilde doldurularak kapatıldı.
Gerekli olan asfalt onarım çalışmaları yapılmadığı için şimdi toprak ve mıcırla doldurulan yerlerden geçen araçlar mıcır ve taş parçalarını etrafa fırlatıyor.
Yağışlı havalarda da tehlike yaratıyor.
Belirttiğimiz adreste, asfalt onarım çalışmasının yapılması için sayın ilgililerin dikkatine saygılarımızla sunarız."

Bir kısım çevre sakini

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.