Hava Durumu

Güzelim parkta çöp ve moloz yığınları

Yazının Giriş Tarihi: 18.07.2020 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.07.2020 07:39

Nilüfer, Beşevler'den bir okurumun gönderdiği ileti ve fotoğrafların ekinde "Erdal Abi, fazla söze gerek yok. Fotoğraflar her şeyi çok güzel anlatıyor" diye başlayan uyarı yazısında şunları vurguluyor: "Beşevler Bölge Parkı'ndaki havuzun üst kısmında kalan geniş beton alan halindeki bölüm, moloz ve çöp yığınları içinde. Bu üzücü manzaraya sık sık rastlamak olası. Oysa; parkın güvenlikçisi ve parka bakan bir de görevli de var. Molozları kaldırmak ve çöp yığınlarını temizlemek vatandaşların görevi (!) olarak mı düşünülüyor yoksa?..
Sayın yetkililerden bunu öğrenmek istiyorum.Saygıyla."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

ÇÖP TORBALARINDAN BIKTIK USANDIK...

"İlçemiz Nilüfer'deki Yıldırım Cad. Konak Mah. Eroğlu Sokak sakinleri olarak buradaki konteynırın içine bırakılacağı halde hemen önüne atılan çöp torbalarından bıktık usandık.
Burada bulunan konteynırın kapağını açıp çöp poşetini içine atmak bazı insanlara zor mu geliyor?.
Kedi ve köpekler poşetleri parçalayınca çöpler ve suları etrafa yayılıyor. Çok pis kokuyor. Temizlik işleri yetkililerinden ricamız, buradaki konteynırı sokak başında cadde kenarında bir yere koysunlar ki 'sokakta beni kimse görmez' diye çöp poşeti atanlar caddeye açıkta çöp bırakmaktan çekinirler belki. Çok rica ediyor saygı sunuyoruz.
Neşe TORUN

ULAŞ AKHAN VE YETKİLİLERE AÇIK TEŞEKKÜR

Köşemizde sıra şimdi de okur teşekkürlerinde.
ULAŞ AKHAN'a:- Atatürk Yeraltı Çarşısı esnafı olarak diğer ilgililerle birlikte işyerlerimizi tek tek ziyaret edip istek ve sıkıntılarımızı dinleyen Büyükşehir Bld. Genel Sekreteri Sn. Ulaş Akhan'a açık teşekkürlerimizi sunarız.
En büyük dileğimiz sunduğumuz görüşlerimize gerekli duyarlılığın gösterilmesi. Sağ olsunlar."- ÇARŞI ESNAFI

GÜZELYALI'dan:- "2 yıl önce köşenizde Güzelyalı sahili ve Burgaz Cad.nin güzelleştirilme isteğinde bulunmuştum. Geç de olsa, bugünlerde Büyükşehir Bld.'nce yürütülen peyzaj ve kıyı plaj çalışmalarını görmek bizleri sevindirdi.
Bu vesileyle halkın yaşam kalitesini yükseltmek adına yapılan bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Bld.'ne teşekkürler, saygılar."

- Şazi ÇAVUŞOĞLU



GÜRSU'dan: "20 Haziran'da yayınlanan Gürsu TOKİ Konutları şikayetimiz üzerine gerekli çalışmalar başladı, teşekkürler. Sıradaki çalışma şimdi kısa yol olmalı. Mevcut yolda çökmeler, (fotoğrafta) düşen kaya parçaları ve su giderleri iyileştirildi.
Sn. Büyükşehir ve Gürsu Bld başkanlarımıza çok teşekkürler."

- GÜRSU TOKİ sakinleri

MURADİYE KÜLLİYESİ PARKI ÇOK GÜZEL

"Uzun yıllar sonra Bursa'ya geldim. Muradiye Parkı'nı gezdim. Muradiye Külliyesi tertemiz.. Mezar taşları derlenip toparlanmış. Yollar bakımlı.
Fakat arkasındaki park beton yığını. Ağaçlar azaltıldığından sabah erken saatler dahil güneş altında kalıyorsunuz. Yolları nedense çok geniş yapılmış. Sanki TIR girecek içine. Fazla bir şey yapmaya gerek yok. Küçük bir çalışma sonucu park daha işlevsel hale gelir daha çok insan yararlanır. Yağış sonrası spor aletlerinin olduğu yer batak hale gelmez. Dikkate sunarım."

Nuri SABIRLI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.