Hava Durumu

Güzelyalı sahil yolu güzelleşsin

Yazının Giriş Tarihi: 24.06.2019 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 08:07

"Öncelikle toplumun her türlü sorunlarını gündeme taşıyarak,çözüm noktasında katkı koyduğunuz için size ve Sönmez Medya grubuna teşekkür ediyor,
bu iletimi Büyükşehir Bld.Bşk.Sn. Alinur Aktaş'ın dikkatine sunuyorum:
Bir yıl önce yine sizin sayfanızdan Güzelyalı, Burgaz Cad.'ndeki görüntüyü gündeme getirmiştim.
Bu caddeyi trafiğe kapatanlara teşekkür ederim. Çünkü sıcak yaz aylarında sadece Güzelyalı sakinlerinin değil, birçok Bursalı'nın da akşamları deniz havası almak için yürüdükleri bir cadde burası.
Bu yürüyüşte kendinizi Ege'nin bir sahil beldesinde gibi hissediyorsunuz. Ancak Mudanya ve Büyükşehir Bld.'leri bu caddeyi güzelleştirmek için hiç çaba göstermiyor.
Kayıtlarda yeşil alan diye görünen alanların yeşili yok. Geçen yıl Büyükşehir'den gelen yanıtta, 'bu alanların çimlendirilmesi sonbahardan sonra yapılacak' şeklindeydi?. Ama hâlâ bekliyoruz. Caddede yeşil alanları ne zaman göreceğiz?
Görsellere bakınca sahil yolunun ne kadar kötü olduğu anlaşılabilir.
Sn. Aktaş, bir akşam Burgaz Cad.'ne buyurun ve halkla birlikte yürüyün lütfen. Yakınmamı çok daha iyi anlayacaksınız.
Ne olur bana bu yıl da geçen yıl gönderdiğiniz cevabı yine göndermeyiniz."
Saygılar." - Şazi ÇAVUŞOĞLU

BEBE ARABALI GENÇ ANNELERE

"Toplu taşım araçlarında özürlüler için tekerlekli arabalarını koyma yeri var. Fakat bebe arabalı annelerden pek çoğu çocuğunu kucağına alıp bebe aracını da kapatarak otobüslere binmeyince özürlü araçlarına ayrılan yere koyuyor. Bu da özürlü yurtaşlarımız için adeta bir yer gaspına sebebiyet veriyor..
Açık haldeki bebe arabalarıyla toplu taşım otobüsüne binecekler şoförlere de her defasında 'orta kapıyı aç' diyor. Şoförler de mecbur kalıyorlar.
Genç anneler, lütfen toplu taşım otobüslerine bebek arabalarını katlayıp bininiz. Toplu taşım araçlarının bir kısmı zaten küçüldü de küçüldü. Bursamızın nüfusu 3 milyona ulaştı. Ama 25 kişilik oturma yeri olan minibüsten biraz büyükçe araçlar seferlere konulduğu için sıkıntılar yaşanıyor..
Bir vatandaş olarak bebe arabası kullanan tüm genç anneleri uyarıyorum. Özürlü vatandaşların yerleri gasp edilmesin. Saygılarımı sunarım.." H.B

SARKMIŞ KABLO HİÇ YAKIŞMIYOR

"Tarihi değeri çok yüksek olan Emirsultan Camii'nde onarım çalışmaları oldukça yavaş seyrediyor. Cami önünde bulunan Emirsultan Hazretleri'ne ait türbe ise pek çok insanın her gün ziyaret edip dualar okuduğu bir yer..
Ancak; türbe içindeki sanduka üzerinde bulunan sarkmış haldeki elektrik kablosunun bu kutsal mekana pek uygun düşmediği kanaatindeyim.
Fotoğrafını da köşenize gönderiyor ve ilgililerin dikkatinin çekilmesini rica ediyorum. Saygılarımla.." Bülent Kaya ERTAŞ -(OKUR HATTI)

ALO, BURASI KESTEL

KESTEL PİKNİK ALANI:- "19/6/2019 köşenizde yayınlanan 'Kestel piknik alanına aman yazık olmasın' başlıklı okur yazısıyla ilgili inceleme yapılmıştır.
Okurun paylaştığı görselin eski olduğu saptanmış, ilgili yerin güncel görseli köşenize iletilmiştir. Piknik alanı denilen görseldeki yerin 2/7/2018'de düzenlemeleri bitmiştir. Her gün temizlenmekte ve vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. İyi çalışmalar dileriz." Kestel Belediyesi Basın Yayın Servisi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.