Hava Durumu

Hakkı Paşa'nın kaderi

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2020 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 08:30

"Cekirge'de metruk bir bina var. Burası Hakkı Paşa Oteli. 5 yıldır her an birilerinin üzerine yıkılacak gibi.2 yıl önce Büyükşehir Bld. burayı sosyal donatı alanı yapmak üzere kamulaştırdı. Büyükşehir Bld. 7-8 ay kadar önce de projenin hazırlandığını, Anıtlar Kurulu'ndan onay beklendiğini açıkladı.
Kültür Varlıkları Koruma Md.'ne son durumu sordum. 'Bize bunun için gelen bir proje yok' dedi.
Çekirge; turistik bir bölge. Ama metruk otel hiç yakışmıyor buraya.

Geçenlerde bir kabir ziyareti için Pınarbaşı Mezarlığı'na gitmiştim. Kabristanın tam karşısında 2-3 yıldır yapımı sürdüğü belirtilen 'Mevlevihane' inşaatını inceledim. Hummalı bir çalışma vardı.
Geçen dönem başkanımız bu gibi işlerle çok yoğundu. Kosova, Makedonya, Bosna gibi ülkelere camiler de yaptırtmıştı..

Ama Çekirge'nin merkezindeki bu metruk binadan geriye kalan çirkin görüntüler hâlâ aynen duruyor.
Oysa burası sosyal donatı alanı olursa semtin pekçok ihtiyacını giderecek birimler, kurs merkezleri, muhtarlık, sağlık ocağı vs. yapılıp mezbelelik biter.
Şu anda semt sakinlerimiz Sağlık Ocağı'na çıkarken dimdik rampada kalp krizi geçiriyor, parası olan taksiyle ulaşabiliyor.
Sn. Bşk. Alinur Aktaş'ın da oturduğu semti-mizle artık ilgilenmesini bekliyoruz. Saygılar." - Coşkun ALINTAŞ / ÇEKİRGE MUHTARI

LİMAK'TAN BERRİN HANIM'A

"4.1. 2019 köşenizdeki "Acaba bir özrü hak etmedik mi?" yazısına yanıt:
Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği gereği fatura tebliği, kesme-bağlama bilgilendirmesi gibi operasyonel süreçlerde müşterilerimizi, SMS veya e-mail ile bilgilendirme yükümlülüğümüz vardır. Bu nedene müşteri bilgilerinin güncel olması önem arz ediyor.
Bilgileri güncel olmayan müşterilerimize faturalarının "Mesajınız Var!" bölümü altında "T.C. kimlik no veya iletişim bilgileriniz güncel değildir. Lütfen internet sitemizden, 444 6 646'dan veya işlem merkezlerimize başvurarak, bilgilerinizi güncelleyiniz" mesajı iletiyoruz.
Ayrıca 2 aylık süreçte de müşterilerimizin faturalarında " Fatura borç bilgilendirmesi ve ödeme konularında sıkıntı yaşanmaması adına kimlik ve iletişim bilgilerinizin güncellenmesi gerekmekte. Bilgilerinizi fatura altında yer alan kanallardan güncelleyebilirsiniz" mesajlı bilgilendirme etiketi vardır.
Okurunuz Berrin Hanım'ın faturaları incelendiğinde Ekim, Kasım ve Aralık faturalarında bu mesaj vardır. Berrin Hanım'ın bilgileri güncel olmadığı için kendisine SMS ve e-mail'le bilgi iletilememiştir.
Sistemde bilgileri eksik müşterilerimiz bu bilgilendirmeleri sağlıklı bir şekilde alamamaktadır. Kesintisiz hizmet ve bildirimleri her kanaldan iletilebilmek için müşterilerimizi bilgi güncellemelerini yapmaya davet ediyoruz.
Bilginize sunarız." LİMAK Enerji Kurumsal İletişim Birimi

ASKIDA ETLİ YEMEK

"Nilüfer, Küçük Sanayi girişi solundaki Aziz Coşkun'a ait Kardeşler Et Lokantası akşamları ekonomik zorluk içindeki kişilere ücretsiz et yemeği dağıtıyor. Bu zor ortamda 'Askıda etli yemek' sistemi uygulaması takdir edilecek bir davranış. Aziz Bey'i kutlarken ihtiyaç sahiplerine de duyuruyorum." Kahraman NARDAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.