Hava Durumu

Hal-i pür melalimiz!

Yazının Giriş Tarihi: 19.09.2020 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 09:03

"Nilüfer'deki Konak Mahallesi, Seçkin Sokak'ta, Konak Caddesi'nden Seçkin Sokak'a girdikten 30 - 40 metre kadar sonra sağ cenahtaki kaldırımlardaki şu 'hal-i pür melalimize' bir bakınız lütfen..
Evet efendim; inanınız, uzun zamandan beri vaziyet işte aynı bu durumda ve bu güzel ilçemizi seven bir belediyecimizin hassasiyetini ve meseleye artık el atmasını bekleyip duruyor..
Hadise; bizim gibi yaşlılar kadar herkesin mes'elesidir. Bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz?..
Gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz resmi de yayınlarsanız durumun vahameti daha iyi ortaya çıkar sanırız..Herkeslere Kovid-19'suz sıhhat içinde nice iyi günler.." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

TEŞEKKÜR PANOSU

DR.BÖREKÇİ'YE: "Gözkapağımda oluşan bir olumsuzluk nedeniyle 10 Eylül perşembe günü Yıldırım'da bulunan Özel Hayat Hastanesi'ne başvurdum.Beni hastane hekimlerinden uzman Dermatolog Dr.Bayram Börekçi'ye yönlendirdiler. Genç hekim Sayın Börekçi'nin büyük nezaketi, hastasına yaklaşımı ve yakın ilgisiyle ve hastasını endişeye sevketmeyen detaylı bilgilendirmeleri gerçekten mükemmeldi.. Bu nedenle tekkürlerimle kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.." Neşe TORUN

ALO, BURASI YILDIRIM

BEYAZIT CADDESİ:"15.8.2020 tarihli köşenizde okurunuz H.B. imzasıyla yer alan yakınmaya yanıttır: 'Beyazıt Caddesi adeta kuşa döndü' başlıklı yazıda belirtilen caddede imar yolu genişletme ve bordür-tretuvar çalışmaları araç ve yaya trafiğini rahatlatmak ve ulaşyımı daha güvenli bir hale getirmek amacıyla vatadaş ihtiyaçları ve belediyenin planları dahilinde yapılıyor..

BAĞLARALTI MAHALLESİ: "5.9.2020 tarihli köşenizde 'Sulanmadı kurudu gitti' başlığıyla yayınlanan okurunuz İbrahim Özacar'a ait yakınma Belediyemiz Park Bahçeler Md.'nce incelenmiştir.Bağlaraltı Mahallemiz'de toplam 42 adet park ve yeşil alanda 40 bin 381 metrekare alanımız vardır.Yakınmada belirtilen yer eğilimli arazi yapısı ve iki sitenin ortsında dar bir alandır. Bu nedenle Çocuk parkı yapılamıyor. Kod farkı bulunan alanın yeşil alana katılabilmesi için yaklaşık bir yıl önce bitki ekilip tanzim çalışması yapılmıştır.
Su bsğlantısı olmayan alanda arasözle yapılan sulamalarda yeşil alan korunmaya çalışılmış ancak kod farkı ve alanın yol bağlantısı olmadığından çalışmalarda güçlüakler yaşanılmıştır. 2020'nin covid-19 salgını nedeniyle kısıtlı çalışmadan dolayı aksaklıklar yaşanmıştır. Ayrıca; gönderdiğimiz fotoğraflarda da görüleceği gibi bu alanın yeşillendirilmesi için bitki ve fidanların çapa ve sulama çalışmaları başlatılmıştır. Bilgilerinize sunarız." Yıldırım Bld. Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

PAZARTESİ BULUŞALIM

Değerli okurlarım;
Haftada sadece iki gün; cumartesi ve pazartesi günleri bu köşede bana ilettiğiniz sorunlara ait ileti ve görüntülerinizi sayın ilgililere yansıtıyorum.
Gönderdiğiniz iletilerinizin mümkün olduğunca kısa yazılmasını, ayrıca gerekirse size ulaşabileceğim kimlik ve telefon numaralarınızı belirtmenizi rica ederim.
Adınızın açıklanmasını istemiyor olsanız bile bu bilgilerin yanına (adım yayınlanmasın) şeklinde bir not eklemeniz gerekiyor. Evet pazartesi bu köşede yine buluşalım. Sizlere Kentin göbeğindeki bir toz bulutu merkezi'ni sunacağım.. İnanın şaşırtıcı!.
Sorunlardan uzak sağlıklı ve iyi günler dilerim. Erdal ÖZDÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.