Hava Durumu

Halk plajı üzüntü veren bir durumda

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2019 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2019 08:30

"Büyükşehir Belediyesi sayın yetkililerinin dikkatlerine sunmak için, ekteki görüntüleri gazetenizdeki köşenizde yayınlanması ricası ile gönderiyorum.
Ekte göndermiş olduğum fotoğraflar 24.6.2019 tarihine ait olup, görüldüğü gibi Mudanya Halk Plajı'nda her yıl yapılan sahil düzenlemesi (kum ilavesi), soyunma kabini ve duşlar henüz yapılmamış durumda ve üzüntü yaratan bir haldedir..


Yarısı kullanılamayan bu plaj, Mudanya ile Güzelyalı bölgesi arasında yer alan Prysmian ve Yazaki fabrikalarının bulunduğu bölge önündeki sahil kesiminde uzun bir sahil alanıdır..


Bu plajın ne zaman düzenlenerek halkımıza yaraşır bir şekilde hizmete gireceğini sayın ilgili makam sahiplerinden öğrenmek istiyoruz.
Saygılarımızla."

Murat AKMERAL

TEŞEKKÜR PANOSU

KOT FARKI HİÇ YOK

"Osmangazi ilçesi, Doburca Caddesi'nde yeni yapılan Uludağ yoluna çıkışa gelmeden önce uzunca bir yol maalesef çok bozuk durumdaydı.
İlgili belediye (Osmangazi mi, yoksa Büyükşehir mi bilemiyorum) çok güzel bir şekilde yolumuzun bozuk satıhlı kesimi hiçbir kot farkı kalmayacak şekilde asfaltladı ve şimdi bu yolumuz çok güzel bir şekle dönüştü. Çok teşekkür ederiz.


Bu özenli uygulamaların mutlaka Nilüfer Çamlıca bölgesinde bulunan caddelerimize de yapılmasını arzu ediyoruz. Çünkü buna cidden ihtiyaç var."

Nihat AKÇA

ALO, BURASI OSMANGAZİ

TARİHİ TOP ARABASI:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 30 Mayıs 2019 tarihli sayısındaki köşenizde bir okurunuzun 'Top Arabasını Bekliyoruz' başlıklı talebine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan demir aksamları yer yer kırık ve çürümüş vaziyette olan top arabası, onarımı yapılmak üzere belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ilgili ekiplerince şantiyemize alındı.
Ekiplerimizin iş programı doğrultusunda gerekli olan onarım çalışmaları yapılarak top arabasının tekrar meydana yerleşimi sağlanacaktır.
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Md.

ALO, BURASI UEDAŞ

BİR GÜN SONRA İŞLEM TAMAM:- "21 Haziran 2019 tarihli köşenizde yayınlanan bir uyarı yazısını bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu talep üzerine Nilüfer ilçesi, Konak Mah. Karagürgen Sokak için belirtilen adres ile ilgili tarafımıza ulaşan herhangi bir ihbar kaydı bulunamamıştır.
Ancak yayınladığınız bu talep üzerine belirtilen adreste aydınlatma sorunu ekiplerimizce 22 Haziran 2019 tarihinde tespit edilerek hemen giderilmiş ve sorun kalmamıştır..
Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla."

UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü

MUHTEŞEM BİR SERGİ

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel OSMEK yıl sonu sergisi, dün sabah saat 11.00'de yapılan bir törenle Soğanlı Kültür Merkezi'nde izlenime açıldı.
Kalabalık bir kursiyer grubu, öğretmenler, yakınları, davetliler ve Osmangazi Belediyesi yetkililerinin katıldığı sergi açılışında birbirinden güzel eserler büyük bir hayranlık topladı..
Bir öğretim devresi boyunca başarılı çalışmalarda bulunan OSMEK kursiyerleri ve öğretmenlerini kutlarken bu sergiyi gezip görmenizi öneriyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.