Hava Durumu

Havuzlu Park’a lütfen dikkat!

Yazının Giriş Tarihi: 03.11.2016 04:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 04:53
“İki aydır bakım için kapalı olan Havuzlupark’a gittim abone oldum, havuzdan yararlanmaya başladım.
Fakat önceki yıllarda havuz girişinde girenlerin kullandığı duş yerinde yoktu. Havuza girenlerin tamamı duş almadan kirli-terli vücutlarıyla suya giriyorlardı.
Yeni Kaplıca altından Havuzlupark’a sıcak su tesisatı çekiliyormuş ve hamam yapılacakmış. Zaten Havuzlupark’ın sıcak suyu var. 



Koskoca belediyenin çalıştırdığı havuza iki aylık bir zaman zarfında duş takılamamış. Bunu görevlilere sordum ama adeta azarlar gibi cevaplar aldım. Denetleme mekanizması yok mu?. 
Havuzun soyunma dolapları sanki elli yıllık tenekeden yapılmış. Oturup soyunacak birer metrelik iki oturak var. WC’lerin muslukları bozuk ve devamlı sular akıyor.
Yan kapıdan havuzun altındaki boruların geçtiği tamirat odasına gidip görevliyle konuşmak istedim. Kimse yoktu. 
Fakat hakkını vermek lazım; yerler ve tüm alet edavat, borular süper temizdi. Bu işi yapan bakımcının ellerine sağlık.”
Refik BAŞARAN

Alo,burası Büyükşehir

İSTASYON YOLU:- “1/10/2016 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesinde, ‘Erdal Abi’ adlı köşenizde yer verdiğiniz ‘İstasyonda perişan yol’ başlıklı okur yakınması ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Şikâyete konu olan Nilüfer Altınşehir BursaRay İstasyonu çıkış yolundaki asfalt tamiri, ilgili birimler tarafından yapılmıştır.”
***
HEYKEL-SETBAŞI:- “26/10/2016 tarihli gazsetenizdeki köşenizde yer verdiğiniz ‘Yaya geçidi istiyoruz’ başlıklı okur talebi ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Söz konusu olan Heykelönü ile Setbaşı arasındaki caddeye istenen yaya geçidi için yerinde yapılacak  teknik saha incelemesi sonucu, TSE kriterleri kapsamında sorunun çözümüne ilişkin tedbirler alınacaktır.  
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlişk. Şbe Müd. 

TEŞEKKÜR PANOSU
Göğsümüz kabardı

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi Nilüfer, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda düzenlenen başarılı organizasyonla büyük bir mutluluk yaşadık, göğsümüz kabardı. Büyük etkinliği, mutluluk gözyaşları içinde ve onurla izledik.
Cumhuriyetimiz’in 10. Yılı’ndaki törenlerde sergilenen özelliklerle dolu geçit töreni sonrası bulvarda, hastane alanındaki büyük etkinliğe katılan özel dönem giysili üç bin Nilüferli ve törenleri izleyen on binlerce kişi ile Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e gönülden teşekkürler..”
Adının açıklanmasını istemeyen bir Öğrt.

Eski belediye binası havuzu

“Şehrimizin tarihi yapılarından biri olan eski Belediye binamızın hemen altı ve pazaryerine giriş yönünde bir havuz vardı. Havuz şimdi küçültülmeye başlandı. 
Havuzun çevresinde çift taraflı direklerde saksılar asılıydı ve çiçekleriyle farklı bir güzellik kazandırıyordu. Direkler şimdi yok..
Yapılan bu güzel işi neden kaldırmışlar acaba?. Yazık değil mi?”
Nevgül ÖZTÜRK
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.