Hava Durumu

Hazır kaldırımlar yenilenirken

Yazının Giriş Tarihi: 13.09.2017 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 08:21

"Nilüfer ilçemizdeki Beşevler bölgesi, Beşevler Caddesi üzerinde kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.
Caddenin hemen altındaki (Yıldırım Market arkası, Konak Camii önü) Hakan Sokak'ta ise çok sayıda parke taşları palet üzerinde bırakılmış.

Son durum zaman zaman trafik akışında da bazı olumsuzluklar yaratabiliyor.
Bu sokakta kaldırım yoktu..
Oysa özellikle camiiye gelen cemaatin park ettiği veya buradaki çevre sakinlerinin sokağa bıraktığı araçlar düzensiz bir parklamaya yol açıyor.
Hazır şimdi çevrede parke taşı ile kaldırımlerın yenileme işlemi yapılıyorken Hakan Sokak da iş programına alınarak burada eksik olan ve eksiklikliği çok net şekilde görülmekte olan araç park cepleri ve kaldırımları tamamlanabilirse çok sağlıklı olacağını düşünüyoruz.
Konuyu sayın yetkililerin dikkatine arz etmenizi önemle rica ediyoruz..
Süygılarımızla.." ÇEVRE SAKİNLERİ

Hem çok karanlık hem de çirkin!..

"Öncelikle Bursa Hakimiyet gazetenizdeki köşenizde yapmış olduğunuz bu hizmetten dolayı size ve gazetenize çok teşekkürler.
Yaklaşık iki ay kadar önce UEDAŞ ekipleri tarafından apartmanımızın önü göndermiş olduğumuz fotoğrafımızda da görüldüğü gibi kazıldı ve gerekli olan bir çalışma yapıldı.
Ancak bu çalışma sonrası kazılan yerler öylece bırakıldı...


Şimdilerde apartmanımızın girişinde çok çirkin bir görüntü ortaya çıktı. İlgililerden ricamız; burada gerekli onarımın yapılması ve bir an önce bu çirkinliiin kaldırılması.
Bu arada sokağımızda aydınlatma donanımı da yok. Geceleri çok karanlık ve kazı yapılan yerler de tehlikeli oluyor..
Bizler ne zaman karanlıktan ve bu tehlikeli durumdan kurtulacağız acaba?.
UEDAŞ yetkilileri bu konuya da el atarlar ve sokağımızı karanlıktan kurtarırlarsa çok mutlu olacağız.
Saygılarımızla." Güneştepe Mahallesi, Şehit Talip Mercan Sokak, Divan Apartmanı sakinleri

UEDAŞ'ın dikkatine!

"Demirtaş bölgemizdeki, Sakarya Mahallesi, Akçaköy Caddesi 1.Aralık Sokak'ta geceleri sokak ayrınlatma sistemi yok, karanlıktayız ve ışıklandırma sorunu var.
Sokak sakinleri adına UEDAŞ ilgililerinden acilen bu sokağa sokak ışıklandırmasının yapılmasını istiyoruz." Mahalle adına Mümin DÜNDAR

Dört aydan beri onarım bekliyoruz

"Fotoğrafını çekip gönderdiğimiz ve oldukça geniş bir çukur bulunan bu yol, Esentepe Mahallesi, İslim Sokak'ta bulunuyor..
Bu kesimde üç-dört ay kadar önce bir çalışma yapıldı, yoldaki asfalt zemin kazıldı ve sonra da gerekli yol onarımı yapılmadan öylece bırakıldı.


Burası oldukça işlek bir yol. Araç trafiği de epeyce fazla. Gelen geçen her araç büyük toz bulutları kaldırıyor.
Yağışlı havalarda da gölcükler oluşuyor ve buradan geçerken çamur deryası içinde kalıyoruz.
İlgililerin dikkatlerine sunuyor, gerekli iyileştirmenin bir an öce yapılmasını rica ediyoruz." Haber Hattı

TEŞEKKÜR PANOSU

Topuklarımız kırılmayacak

"Şehreküstü Meydanı'ndan Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan yolda bir süre önce yollara yeni kaldırım taşları döşenmişti. Ancak taşlar arasında oluşan derin boşluklar kapatılmamıştı.
Ayakkabılarımızın topuklarını tahrip eden veya kıran bu boşluklar için köşenize gönderdiğim bir ikaz yazım üzerine gerekli çalışmalar yapılmış ve kaldırım taşları arasındaki boşluklar tamamıyla doldurularak problem çözümlenmiş.. Memnun oldum.
Meseleye hassasiyet gösteren sayın yetkililere çok teşekkürler." Adının açıklanmasını istemeyen bir hanım

Alo, burası Büyükşehir

O İŞ OSMANGAZİ'NİN:17 Ağustos 2017 tarihli Bursa Hakimiyet gazetenizdeki köşenizde yayınlanan 'BUSKİ'nin dikkatine' başlıklı okur yakınması kurumumuzun ilgili birimleri tarafından incelenmiştir.
Okurunuzun köşenizde yayınlanan yakınmasında 'Demirtaş'a bağlı olan Sakarya Mahallesi'nin Bahçe Sokak ve Okul Sokak'ta iki ay kadar önce BUSKİ tarafından altyapı ve kanalizasyon çalışması yapıldı. Bu çalışmaların üzerinden onca zaman geçti. Gerekli onarım maalesef yapılmadı ve şimdi sokaklar toz içinde..." denilmekte.
Söz konusu sokaktaki yolların mevcut durumu parke yol olduğundan, asfalt yapılması talebinin, Osmangazi Belediye Başkanlığı tarafından değerlendirilmesi gerekmektedir."

ELEKTRİK HATTI GEÇİNCE ÇÖKME: "15 Ağustos 2017 tarihli köşenizde yer alan 'Ömerbey'de bir gölcük' başlıklı okur şikayet yazısı ilgili ekiplerimiz tarafından incelenmiştir.
Yazıda "...Ömerbey Mahallesi'ndeki Yıldız Apartmanı'nın ön kısmı her yağmur yağışı sonrası fotoğrafta da görüleceği gibi adeta bir göl haline geliyor.." denilmekteydi.
Bahsi geçen bölgede yapılan tetkikte, göllenmenin olduğu kısımdan elektrik hattının geçtiği, sonrasında yol kaplamasında meydana gelen çökmeden dolayı sorun yaşandığı tespit edilmiştir.
Bilgilerinize sunarız." Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk.Şb.Müd

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.