Hava Durumu

Hemen onarım gerekmez mi?

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2017 09:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 09:23

"Eski Orhaneli yolu, Akpınar Caddesi üzerindeki Mihraplı Parkı'nın karşısında bulunan caddenin asfalt zemini bir süreden beri son derece bozuk..


Söz konusu asfalt zemin yapılan bir çalışma için geniş bir şekilde tamamen kazılmış ve sonra da gelişigüzel kapatılarak öylece bırakılırken kesilen asfaltın kenarları da sivri ve keskin bir şekilde anormal şekilde kalmış.

Buradan geçmek zorunda kalan bütün araçlar çukur yerlerden kaçmak isterken karşıdan gelen araçlarla kafa kafaya gelip çarpışabilir ve beklenmedik kazalar oluşabilir.
Yollarda yapılan bu tür çalışmalardan sonra asfalt onarımlarının da hemen yapılması gerekmez mi?..
Sayın yetkilileri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor ve belirttiğim kesimde gerekli olan asfalt onarımlarının acilen yapılmasını rica ediyorum..
Saygılarımla.." Dinçer EMİR

Kanalizasyon suları yollara taşıyor!..

"Mustafakemalpaşa ilçemizin Demirali Mahallesi yolu son zamanlarda kanalizasyon suları,pis kokular ve pislikler içinde.
Her tarafta ağır ve pis kokular var. Ayrıca çevreye yayılan pis su ve kanalizasyon atıkları nedeniyle çevre sakinlerinin sağlıklarında olumsuz gelişmeler de başlayabilir.
Bunun sebebi ise yola yapılan rögar kapağından devamlı surette taşma yapan pis ve mikroplu kanalizasyon suları ve atıkları.
Çünkü kanalizasyon hattını buraya kadar getirip devamını nedendir bilinmez yapmadılar...
Bu yüzden çok sıkıntılarla iç içeyiz..
BUSKİ'nin sayın yetkililerine bu durumu ihmal etmemelerini ve yaşanılan soruna hemen el atmaları için ricada bulunuyoruz.."
Necmettin HACI ve çevre sakinleri

Pedal pedal dünya sergisi

Uzun yıllar yöneticilik yapan, yatırım danışmanı, doğa sporlarına, bisiklete ve fotoğrafa gönül veren Cemal Atasoy'un 'Pedal Pedal Dünya' adını verdiği fotoğraf sergisi Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı'nda izlenime açıldı.
Serginin ilk gününde sanatçı fotoğraf severlerle buluştu. Kent Meydanı AVM Genel Md. Cemal Tuzcuoğlu'nun da ziyaret edip destek verdiği sergide Atasoy'un Doğubeyazıt'tan başlayan, İran, Hindistan, Nepal, Katmandu, Brezilya, Arjantin, Şili, Bolivya, Peru, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan ve Tayland, Laos, Vietnam, Kamboçya'yı kapsayan birbirinden güzel ve çarpıcı fotoğrafları yer alıyor..

Bisikletiyle 470 günde 20.650 kilometre pedal basıp yol alırken ilginç görüntüleri de fotoğraflayan ve 'Pedal Pedal Dünya' adını verdiği son derece ilginç bir sergi açan Atasoy'un eserleri 24 Eylül akşamına kadar izlenime açık tutulacak..
Bu ilginç sergiyi izlemenizi öneririm.

Bşk. Edebali lütfen dikkat!

"Yıldırım ilçesi, Değirmenlikızık Mahallesi, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi No: 266'da faaliyet gösteren bir et köfte kasap işletmesi; yayaların kullandığı kaldırıma izinsiz ve kaçak olarak sundurma yaptı ve yaya yolunu kapattı..
Biz yayalar olarak daha önce rahatça kullandığımız yolu artık kullanamıyoruz. Engelli arkadaşlarımız tekerlekli araçlarıyla buradan geçemiyor, caddeye çıkmak zorunda kalıyor.
Allah göstermesin bu arkadaşlara ana yolda bir araç çarpsa bunun hesabı acaba kime sorulacak?
Vatandaş olarak ricamız burada bulunan ve kaçak olarak yapılmış olan sundurmanın kaldırılması ve yaya yolunun açılmasını köşenizde gündeme getirmeniz.
Yasaları hiçe sayarak yapılmış olan bu izinsiz uygulama kaldırılmazsa görevini yapmayan, kötüye kullanan memurlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı da köşeniz aracılığıyla belirtmek istiyoruz.

Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmil Hakkı Edebali görevinde son derece başarılı bir insandır..
İmar kirliliğini önlemek ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bölgemizi yaşanabilir bir ilçeye dönüştürmeyi hedefliyor.
Kendisine sesleniyoruz; lütfen söz konusu yere gidip bir baksın buradaki imar kirliliği ve kaçak inşaatı görsün, incelesin.. Ve kararı da kendileri versin. Saygılarımla." A.D.

Nihayet onarıldı

"8 Ağustos 2017 tarihinde BUSKİ'nin işini düzgün yapmaması ile ilgili bir e-mail göndermiştim ve siz de köşenizde yayınlamıştınız.
O uyarı yazının üzerinden bir ay bile geçmeden Görükle, Sakarya ASM binasının dibindeki su borusu yine patlamış ve sular devamlı şekilde boşa akıp gitmekteydi..

En sonunda BUSKİ ekipleri patlak su borusunu onardı ve günlerce boşa akıp duran suya müdahale etti.
Burada yapılan çalışmalar ile ilgili olarak size fotoğraf gönderiyorum ve yorum yapamıyorum, iyi günler dileği ve saygılarımla.." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.