Hava Durumu

Her an bir risk ve acilen hız kesici set

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2017 08:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 08:12

Değerli okurlarım,
Gönderdiğiniz mail'lerden özellikle Nilüfer bölgesindeki bazı dik rampalara, sokaklarda hız kesici set istekleri yer alıyor.
Beşevler bölgesi, Konak Mahallesi Cephanelik Sokak altındaki sokağa hız kesici set yapılmasıyla ilgili mail'ler de bunlar arasında.
Okurum Sn. Dilek Küçük yazıyor:



"Fotoğrafını çekip gönderdiğim yer hakkında daha önce Nilüfer Belediyesi'nin parke taşlı kısma hangi teknikle set yapılabileceğine dair bir UKOME kararı beklendiğine dair yanıtını köşenizden okumuştum.
Tüm çevre sakinleri olarak burada yokuş aşağı çok hızlı seyreden araçlardan çekindiğimizi ve kaza yaşanma riski olduğunu belirtiyoruz, benim önerim ilgili sokak üzerine bir alt sokak da bağlandıktan sonra asfalt zemin üzerine uygun bir konuma hız kesici setin acilen yapılmasıdır.
Bu şekilde sorunun kolayca çözümlenebileceğini düşünüyorum..
Bölge sakinleri adına saygılarımızı sunarız..." - Dilek KÜÇÜK

Otopark güzel zemin berbat

"Osmangazi ilçesi, Kavaklı Caddesi üzerindeki Tophane açık otoparkı haftaiçi ve haftasonları bölgeyi ziyaret etmek isteyenlerin otopark ihtiyacını karşılayan bir can suyu gibi.


Ne var ki bu önemli otopark yazın toz, kışın çamur deryası oluyor. Otoparkın zemini kilitli parke taşları ile güzelce ve estetik şekilde kaplansa benzer sorunlar yaşanmayacaktır.

Konuyu sayın ilgililerin ilgisine sunmak istiyorum.." Berk ATASÜ

Çağlayan kavşağına lütfen dikkat!

"Yakın Çevre Yolu'ndaki Çağlayan Kavşağı'nın sağ ve solunu emniyet güçlerimizin takip ve denetim altında tutmasını rica ediyorum.
Çünkü ne zaman buradan gelip geçsem kavşağın sağ ve solunda bazı olumsuz görüntülerle karşılaşıyorum. Bu mübarek günlerde böylesi durumların yazılıp çizilmesi bile hoş değil.. Ama oluşması insanı gerçekten çok rahatsız ediyor.
Değerli polis teşkilatımızın, ahlak zabıtasına peşin teşekkürlerimle.." Hayrettin TEZER

Asfalta ne gerek

"Geçenlerde eski Stadyum'un önünden geçerken dikkatimi çekti.
Gençler içeride top oynuyorlardı, çok hoşuma gitti. Fakat stadyumun koşu parkuruna asfalt dökülmüş!. Hayret ettim. Ne gereği var, kimin aklına böyle bir şey gelmiş anlayamadım.
Bu kısmı toprak üzerine tartan pistlerdeki gibi plastikten yumuşak zemin yapılmalı.
Bir de stadın çevresi çok bakımsız. Sayın Büyükşehir Bld. Bşk.'mız gelip bir gezmeli ve eksikleri tespit etmeli..
Saygılarımla..." İhsan KOLTUKÇU

Alo, burası Yıldırım

"22/05/2017 tarihli köşenizde yer alan "Dört Kez Biçilen Çimenler" başlıklı, Kaplıkaya Cazibe Merkezi açık hava üstündeki çimlerin çok fazla biçilmesinden dolayı zarar gördüğünü ifade eden okurun şikayeti Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünce incelenmiştir.
Ay içerisinde havalar sürekli yağmurlu ve güneşli olduğundan çim vejetasyon süresi kısalıp çok çabuk biçilmeye müsait duruma gelmiştir. Çimlerin uzayıp altının çürümemesi için sık biçilmesi gerekli görülmüştür. Normal hava koşullarında çimlerin biçilmeye uygun hale gelme süresi ortalama 10 gündür. Sürekli yağmur ve güneşin olduğu havalarda bu süre 1 haftaya düşmektedir.
Bilgilerinize sunarız." Yıldırım Bld. Basın Yayın ve Hlkl.İlşk. Md.

Çok çok teşekkür

Sevgili okurlarım,
Ani bir rahatsızlık nedeniyle yaklaşık bir haftadır gazetemden uzaktayım.
Bu süreçte insan ne kadar sevildiğini daha iyi anlıyor. Örneğin, pek çok meslektaşım, okurlarım merak etmişler. Aradılar, sordular. Moral verdiler. Çok çok teşekkür ederim.
Bu arada rahatsızlık nedeniyle başvurduğum Özel Bursa Anadolu Hastanesi'ndeki kontrol ve tedavilerim sırasında çok yakın ilgilerini gördüğüm Hastane Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Sn.Taner Kaya ile Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Fethi Alişir ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Harun Yılmaz ile Halkla İlişkiler Md.Sn. Derya Üney'e açık teşekkürlerimi sunuyorum.
Sağ olsunlar, var olsunlar.. Erdal ÖZDÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.