Hava Durumu

Hortumda sayaç var mı BUSKi?

Yazının Giriş Tarihi: 13.07.2020 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 08:11

"Tarih: 1 Temmuz 2020.. Saat: Tam 20.06.. Yer: Muradiye Camii önü, cadde kenarındaki hayrat çeşme. Bu fotolar ve yazımı BUSKİ yöneticilerine köşenizden iletmek istiyorum. Görüntüler incelenirse; çeşmeye bağlı hortum caddeyi karşıdan karşıya aşıp metrelerce uzakta ve tam cami karşısındaki bir aralıkta kayboluyor.
Önceki günlerde bir okurunuz da uyarmış ve bu çeşmeye bağlı hortumla alınan suyun aynı aralığa iletildiği belirtmişti. Aynı manzarayı görünce durumu fotoğrafla belgelemek istedim.


Çünkü BUSKİ'nin su faturaları çok yüksek geliyor. Yakınan çok. Durum bu merkezdeyken hayrat çeşmeden hortumla saatlerce su alınması göreni rahatsız ediyor. Hortumun ucu nereye uzanıyor?. Bir inşaata mı, bir eve mi veya bu sokağa arka kapısı da olan Çekirge Caddesi üzerindeki bir işletmeye mi; bilmiyorum?. Ve yanıtlanır umuduyla soruyorum:
'Yoksa; bu hortumda su sayacı mı bağlı BUSKİ?."
Adının açıklanmasını
istemeyen bir semt sakini

BADEMLİ ORMANLARI

"Bademli Mah. Eğitim Cad. (Emine Örnek, TED Koleji üzerindeki) yaya kaldırımları gönderdiğimiz fotoğraflarda gördüğünüz gibi perişan bir halde..
Bunun sebebi, kaldırımları pekçok noktayı istila eden ve adeta orman halini alan ot yığınları..


Buradan geçen, ayrıca sabah sporu için yola çıkan yayalar kaldırımları bu yüzden kullanamıyor, ana caddeye iniyor ve yoğun trafik akışı olan yolda araçlarla içiçe ve tehlikede kalıyorlar. Yayalar için buradan geçmek adeta bir kabus şeklinde.. Sayın yetkililerin sorunumuzu önemseyip gerekli çalışmayı yaptırtmasını önemle rica ediyoruz.."
Adının açıklanmasını
istemeyen bir semt sakini

ASFALT YOLDA İKİ SORUN!..

"Geçit semtinde, Özdilek kavşağınaki trafik sinyalizasyonuna kadar olan yolun tamamına yakınında sorunlar mevcut. Bademli'den Nilüfer Köy yönündeki köprü üstünde Mudanya çıkışına gelmeden asfalt yolda göçükler oluşmuş. İki bölgemizdeki lokal asfalt sorunumuzun çözümünü rica edeceğim.
Saygılarımla.
Sadık ALTUNÇ

YOLLAR YAMALI BOHÇA GİBİ!..

"Ataevler Mahallemiz'in en başta gelen sorunu yolların bu çağa yakışmayacak şekilde kötü olması. Bırakınız ara sokakları; ana arterler bile doğru düzgün asfalta sahip değil. Yıllardır yama üstüne yama ile sorun öteleniyor. Kaldı ki yama bile öyle düzensiz yapılıyor ki yeni bir kasis gibi rastgele olmakta. En güzel örnekten biri Nilüfer Hatun Caddesi. Bu ana cadde yamalı bohça gibi. Ataevler'e komşu Bilginler, Beşevler, Yıldırım caddeleri ise bu sene yenilendi.
Ataevler, Cumhuriyet, Barış gibi mahalleler sanki üvey evlat.Bir diğer sorunumuz Ataevler pazar alanı. Bu çağda hâlâ açık, park yeri olmayan derme çatma çadırlarla kurulan bir pazaryeri burası. Oysa pazaryeri çok uygun olmasına rağmen kapalı hale getirilmiyor. Bölgesel bir pazar, çok fazla alışverişe gelen var fakat yetersiz kalmakta. Burada altı iki katlı otopark, üstü pazaryeri yapılabilir. Büyükşehir ve Nilüfer Bld.'nin bu konu ve önerimle ilgilenmesini talep ediyorum. Saygılar.
Ahmet ŞAFAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.