Hava Durumu

Huzurevi Caddesi'nde rahatça yürünemiyor

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2020 07:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 07:48

"Yıldırım'da Huzurevi Caddesi'nin yıllardır hem kaldırımları hem de yolu oldukça bozuk.

Cadde oldukça dar ve bununla birlikte kaldırımda yaşlı bir kişinin ve bir engellinin rahatça yürüyebilmesi adeta imkânsız. Böylesine bozuk bir kaldırım Bursa'ya yakışmıyor..
Yani; burada kaldırım hem var, hem de yok!..

Çünkü kullanılamayan kaldırımlara var demek de ne kadar doğru olur bilemem elbet?.
Büyükşehir Belediyemiz son günlerde Bursa'nın büyük bir kısmında asfaltlama çalışması yapıyor. Büyükşehir veya Yıldırım Belediyesi yetkililerinin Huzurevi Caddesi'ni de bir görüp değerlendirmelerini rica ediyorum.
Saygılarımla."- S. ÇELİK

BAŞKAN TURGAY ERDEM'DEN RİCA

"Nilüfer'deki Konak Mah., Nurdan Sokak sakinleriyiz. Bizler ve buradan geçen sokak hayvanlarının canları her an tehlike altında. Çünkü bu yol, sanki ralli pisti. Araçlar büyük bir süratle buradan geçiş yaparken canlarımız tehlikede. Bunların hızlarını azaltacak hız kesme setleri yapımını Sn. Bld. Bşk.mız Turgay Erdem Bey'den çok rica ediyoruz."
Çevre sakinleri

ŞEMSİYELİ KIZ VE CEMAL NADİR

"Zafer Plaza ile eski İtfaiye binası arasına konulan Şemsiyeli Kız Heykeli kent estetiği için farklı şekilde düşünülebilirdi. Çünkü heykelin hemen önü dünyaca ünlü Bursalı karikatür sanatçımız Cemal Nadir Güler Caddesi.
Rahmetli sanatçı Cemal Nadir Güler de zaten bu semtte uzun yıllar oturmuş. Durum buyken bu noktaya Şemsiyeli Kız heykeli konulacağına, Cemal Nadir Bey'in heykeli konsa ve fırçası ucundan yine sular akıtılsa daha iyi olmaz mıydı? Veya sanatçının yanattığı çizgi kahraman Amcabey'in bir
heykeli de konulabilirdi.

Bursalı ünlü sanatçımıza vefa duygusu bunu gerektirir."

Kemal ARDALI

PİLAV ÖNÜMÜZDEKİ BAHARDA YENECEK!..

Bursa Erkek Lisesi'nin tarihi Pilav Günü bu sene koronavirüs pandemi salgını nedeniyle önümüzdeki bahara kaldı. Her yıl mayıs ayında eski-yeni mezunların okul bahçesinde biraraya
geldikleri geleneksel gün için Erkek Lisesi Mezunları Derneği (Bel-Der) yönetimince hazırlanan programda 137 ve 138. Pilav Günleri önümüzdeki yıl mayıs ayının son pazar günü gerçekleştirilip eski mezunlara plaketler sunulacak.

ZİRAAT BANKASI LÜTFEN DİKKAT

"Nilüfer, Ataevler'deki Özdilek Market'in bahçesinde büyük bankalardan 9 tanesinin ATM cihazı var. Fakat ATM cihazları arasında ne yazık ki Ziraat Bankamız'ınki yok.Ziraat'in en yakın AKM cihazı ise oldukça dik bir yokuşla gidip gelebildiğimiz biraz uzaktaki bir noktada var.
Biz yaşlı ve sağlık sorunlu insanlara bu durum son derece meşakkatli oluyor. Ziraat Bankamız'ın değerli yöneticilerinin meseleyi dikkatine arzediyor ve Özdilek'te belirttiğim yere Ziraat'e ait bir cihazın da konmasını önemle istirham ediyorum.
Saygılarımla efendim."

Adının açıklanmasını
istemeyen bir emekli öğrt.

TEDİRGİN OLUYORUZ

"Ankara yolu, Gürsu Kavşağı'nın az ilerisinde kaldırımdaki plastik yeşil tel örgü kırılıp hasar görmüş. Tel örgünün yenilenmesi gerek. Tellerin altından girip çıkan insanlar görüyorum. Buradan geçerken aniden karşınıza çıkan kişiler insanı tedirgin ediyor burada. Burada yürümek büyük sıkıntı. Büyükşehir Bld. ilgili biriminin dikkatine sunarım.

Saygıyla Sibel

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.