Hava Durumu

İnegöl'den ulaşım mektubu

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2017 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 07:50

"Sn.Erdal Abi,
Bu mektubu İnegöl'den yazıyorum. Devamlı okurunuzum. Mektubumda İnegöl-Bursa ulaşımı hakkında görüş ve önerilerim var. Yetkililerle lütfen paylaşmamı sağlayın.
İnegöl turizm ve mobilya kenti olacakmış. 300 bin nüfusla Bursa'nın en büyük ilçesi. 30 şehirden de büyük. Ama on dakika arayla kalkan 29 kişilik minibüslerle ulaşımımız sağlanıyor.
Minibüsler çok dar. İki kişi yan yana koltuklara sığmıyor. Koridorlar daracık. İnip binmesi sıkıntılı. Kart sistemi yok. Muavin yolda para topluyor.
Sanayisiyle şehrimize büyük katkı sağlayan İnegöl halkına şimdilerde Büyükşehir Bld. karşılıklı altı sefer koydu. Teşekkür ederiz. Otobüsler 53 koltuklu. Rahat, geniş, ferah, engelli ve bebekli annelere bile özel yerler düşünülmüş. Binişte kart okutuyoruz.
Şimdi sayın yetkililerden ricamız:


Otobüs seferlerine saat 12.00 ve 14.00 civarlarında iki sefer daha ilave edebilir misiniz?
Aslında BURULAŞ'ın otobüs filosu çok geniş. 15 dakika arayla bile seferler yapılabilir.
Örneğin Gemlik ve Kurşunlu otobüsleri senelerdir vızır vızır çalışıyor. Kestel aktarma istasyonundan İnegöl Garaji 30 dakika.
Sayın yetkililerin bu ricamıza kayıtsız kalmayacaklarını umuyor, peşin teşekkürlerimizi sunuyoruz." İsmini açıklamak isteyen bir okur

Nilüfer'den 'tık' yok!.

"Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizde çeşitli tarihlerde fotoğraflarıyla iki kez yayınlamanıza rağmen Nilüfer, Durmazlar karşısı 242. Sokak'ta uzun zamandan bu yana kendi kaderine terk edilmiş ve geceleri olumsuz bazı kişilerin adeta uğrak yeri olan otobüs hala aynı o şekilde durmaya devam ediyor..
Nilüfer Belediyesi'nden bu konuda nedense en ufak bir 'tık' bile yok.. Terk edilmiş olan otobüs için gazetenizden gerekli uyarıları yapmayı ve dikkat çekmeyi bir kez daha yinelemek istiyor ve otobüsün buradan kaldırılmasını rica ediyoruz." Hüseyin DEMİRDÖĞEN

BUSKİ'ye bir talep

"Demirtaş, hızla büyüyen bir bölge.
Nüfus sayısı ve bina sayısı devamlı artma kaydediyor. Ve burada bulunan BUSKİ hizmet bürosuna su abone işlemleri ve su faturası ödeme işlemleri yapacak personel ihdas edilmesini talep ediyoruz.
Gazetenizdeki köşenizden bu talebimizi Sayın BUSKİ Genel Müdürlüğü'ne duyurmanızı rica ederiz..
Saygılarımızla." Demirtaş sakinleri

Dikbayır Sokak dimdik rampa ve derin bir yarık

"Osmangazi ilçemizdeki Kocanaip Mahallesi, Dikbayır Sokak'taki dimdik rampada kocaman bir yarık var.
Burada yapılan altyapı çalışması sırasında yolu kazmışlar, kesmişler. Fakat daha sonra kapatmamışlar.
Yoldan mecburen gelip geçmek zorunda kalan araçlar sarsılıyor ve ciddi hasar görüyorlar.
İlgililerin gerekli onarımı acil şekilde yapmalarını rica ediyoruz." Çevre sakinleri

Lambalar görülmüyor

"Nilüfer, 29 Ekim Mah. Uğur Mumcu Bulvarı'nda şehir merkezine doğru olan caddedeki trafik sinyalizasyon lambaları ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan beton aydınlatma direği adeta yan yana ve bu direk trafik lambalarını araç sürücüleri için perdeliyor. Cadde aydınlatma lambası direği yüzünden trafik ışıklarını görebilmede zorlanıyoruz..
Aydınlatma direğinin yerinin değiştirilmesini talep ediyoruz. Uyarımın dikkate alınıp gerekli iyileştirmenin yapılmasını rica ederim." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Burasını da görün artık

"Bu görüntü eski Demirtaş Yolu (İnönü Caddesi) üzerinde bulunan Ersöz Un Fabrikası'nın önü..
Kaldırımlarımız ne zamandır hep böyle. Bozuk, delik, bakımsız. Bu yüzden Namık Kemal Mh. yaşlıları ve okula giden çocuklar trafiği çok olan caddeye inmek zorunda kalıyor. Her tarafta kaldırımlar yenilerken burası niye hiç görülmüyor." Mustafa TOP

TEŞEKKÜR PANOSU

Şükranlarımı sunuyorum...

"Nefes darlığı nedeniyle UÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne yattım. Göğüs Ana Bilim Bşk.Prof.Dr. Mehmet Karadağ, Onkoloji Bölümü kemoterapi Prof.Dr. Türkan Evrensel, radyoloji şua bölümü Doç.Dr. Sibel Çetintaş ile tüm ekiplerine minnettarım.
Ayrıca Rektör Danışmanı Prof. Fikri Pala ve yakın ilgilerini gördüğüm tüm ailem, arkadaşlarıma, hastane personeline açık teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar." Hazım ADANUR

Ercan Fesli'ye

"Evimizdeki kombi cihazında oluşan verimsizlik nedeniyle başvurduğumuz Denge Isı firmasının teknik elemanı Ercan Fesli belirlenen gün ve saatte gelerek gerekli çalışmayı yaptı ve kombimizi tekrar onardı. Kombimiz şimdi sorunsuz olarak yeniden istenilen düzeyde çalışıyor.
Son derece kibar ve beyefendi yapıdaki teknik eleman Fesli'ye teşekkür ediyor ve tüm teknik elemanlara örnek olmasını diliyoruz." D.E.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.