Hava Durumu

İstasyonda maske çöplüğü!..

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2021 08:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2021 08:27

"Pandeminin yarattığı ölümcül tehlikeleri önlemek için yapılan maske ve mesafe uyarıları devam ededursun, BursaRay'ın Paşa Çiftliği İstasyonu'nda trenden inenler bu istasyonun hemen altında basit bir şekilde yapılan merdivenlerden tarlaya inerek kestirmeden Alemdar Mahallesi'ne yürüyüp ulaşabiliyor.

Ancak, söz konusu merdivenlerin hemen alt kısmı ve Alemdar Mahallesi'ne ulaşılan patika yolun kenarlarının pek çok noktası sanki maske mezarlığına dönüşmüş gibi..

Çıkarılıp atılan maskelerin yanısıra her tür çöp de bu kesimde rahatça görülebilir.

Halbuki yapılan önemli uyarılardan biri de kullanılıp çıkartılmış maskelerin bir naylon torbaya konulup ağzı da iyice bağlandıktan sonra bir süre bekletilip sonra çöp kutusuna atılması şeklinde.

Bu önemli uyarılara uyulmadığı takdirde yaşamakta olduğumuz pandemi sürecinin yarattığı ölümcül tehlikelerin son bulması doğal olarak çok zor.

Paşa Çiftliği İstasyonu'nun hemen yanında adeta mikrop yuvası şeklindeki maskeler ve çöp deposuna ilgililerce gereken önlem alınır diye ümit ediyorum.

Saygılar sunarım.

-ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR OKUR

ÇOK TEHLİKELİ BİR DUT AĞACI

"Hürriyet Cad.Bağlarbaşı Mah. 1. Sedir Sokak'ta bulunan bir dut ağacı çok tehlikeli..

Geçen yıl büyük bir dalı çürüdüğü için koptu, düştü. Çok şükür altında kalan olmadı.. Ama ağacın çürümesi devam ediyor..

Şu anda dut ağacının altında araçlar park ediyor, şoförler oturuyor, semt sakini komşularımız gelip geçiyor. Çocuklar da burada oynuyor.

Çürümeye devam eden dut ağacı her an tehlikeler yaratabilir.

Osmangazi Belediyemizden ağacın yarattığı tehlikeyi önleyici çalışma yapmasını rica ediyoruz. Saygılar."

-MEHMET ÜNALDI

TEŞEKKÜR PANOSU

SÜPÜRGECİ SORUNUMUZ BİTTİ:- "Nilüfer İlçesi, Yıldırım Cad. Eroğlu Sk. sakinleri olarak sokağımızın temizlik işleri konusunda köşenizden belirttiğimiz süpürgecilerin daha sık gereken temizliği yapmaları ricasında bulunmuştuk.

15 Kasım'da yayınlanan ricamız üzerine aynı günün sabahı süpürgeci tanımı yapılan ekibin sokağımızda ciddi ve detaylı bir temizlik çalışması yapması bizi çok sevindirdi.

Allah'tan, Temizlik İşleri çalışanlarının hepsini de bizler gibi sevindirmesini diler, teşekkürlerimi sunarım."

-NEŞE TORUN

GÖLGE DÜŞÜRÜYOR

"Nilüfer'deki asfaltlama çalışmaları sonrası pek çok cadde ve sokakta yol kenarları veya sokak girişlerinde asfalt yapılmayan noktalar var.

Bunlar da yapılan çalışmaların güzelliğine gölge düşürüyor. Bu fotoyu Ataevler Mh. Ataevler Spor Kulübü lokaline varmadan çektim. Bunun örnekleri maalesef çok. Onarım bekleniyor."

-ERCÜMENT ÖZER

BRAVO YILDIRIM

"Nilüfer'de asfalt çalışmaları sonrası binaların cephe uzunluğuna göre asfalt katılım paraları alındı.

Ama gazetelerde okudum. Yıldırım Bld. bölgedeki asfalt işlerinden sonra semt mukimlerinden 2024 yılına kadar asfalt katılım parası almayacakmış.

Bravo Yıldırım Bld.'ne.

Geçim şartlarının acımasızca arttığı günümüzde önemli bir karardır bu ve örnek teşkil etmelidir."

-KAZIM DURMUŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.