Hava Durumu

İşte eskisi, işte yenisi!..

Yazının Giriş Tarihi: 02.01.2021 09:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.01.2021 09:05

Yeni yılın ilk yazısında güzellikler ve teşekkür mesajlarıyla merhaba sevgili okurlar.

Sn.Umut Orkun'un 27 Haziran 2020 köşemizdeki uyarısını 'Oku okuyabilirsen' başlığıyla yayınlamıştım. Ekte görüntüler de vardı ve yazı şöyleydi:

"Nilüfer, Çamlıca Mah. Meltem Sk.'taki Türkiye-Azerbaycan kardeşliği simgesi parkın mermere kazılı yazılarını okuyabilene aşkolsun. Yıpranmış, silinmiş gitmiş.

Çözüm:

Madem ki Azerbaycan'la kardeşiz, bunun simgesi parka gerekli ilgi gösterilmeli ve mermer bloklardaki yazılar yenilenmeli.

İş; yoğun ve başarılı çalışmalar yapan Nilüfer Bld. Bşk.'mız Sn. Turgay Erdem'in ellerinden öpüyor." - Umut ORKUN

Bu uyarıya Nilüfer Bld.'nin yanıtı 'sorun hemen çözülecek' şeklinde oldu. Sonunda aylar geçti ve nihayet çalışmalar yapılıp iş bitmiş.

Çevre sakini Sn. Umut Orkun bu kez yeni çalışmaların fotosunu göndermiş. Teşekkürleri de var Bşk. Erdem'e.

Arşivimdeki eski görüntüyü de bulup yenisiyle yayınlıyor ve hem Sn. Orkun'a ve hem de duyarlılık gösteren Sn. Bşk.Erdem'e teşekkür ediyorum.

Evet; işte eskisi, işte yenisi!. Güzel olmuş doğrusu. Ellerinize sağlık.- E.Ö

BU KALDIRIMIN YARISI YOKTU

2021'in ilk köşesinden bir teşekkür daha.

Nilüfer Çamlıca Mah. Güldüren Sk.'la Anıttepe Parkı yanındaki kaldırımın yarısı resmen yoktu. Bölge sakini bir okurum bunu fotoğrafıyla köşemize taşımıştı.

Yarısı tamamen çöküp kaybolan kaldırımı Nilüfer Bld. yeniden tamamlayıp sorunu bitirmiş.

Okurum Nilüfer Bld.'ne yeni bir görüntüyle teşekkür ediyor.

Köşke bu köşede hep güzellikleri, dolayısıyla mutluluk ve teşekkürleri yansıtabilsem. - E.Ö

TEŞEKKÜR PANOSU

BUSKİ'NİN DUYARLILIĞI:- "Merhaba Erdal Abi; çeşitli vesilelerle gitmiş olduğum Bursa'nın bazı köylerindeki tuvaletlerde bozuk musluklar ve sızdıran sifonlar nedeniyle 7 gün 24 saat boyunca inanılmaz bir şekilde su israfı vardı.

Yolçatı, Konaklı ve Kaymakoba Köyleri'nde pisuvarların bozuk musluklarından sürekli olarak tonlarca su boşuna akmaktaydı.

BUSKİ'yi arayıp meseleyi anlattım. Bu ihbarıma BUSKİ duyarlı davranıp gerekli onarımla problemleri çözmüşler. Teşekkürler ederim."

Ferit BAYRAM

NİCE MUTLU YILLAR:- Koskoca bir yılı daha geride bıraktık sevgili okurlarım.

Acısıyla tatlısıyla yaşanan pekçok anıyla bir yıl daha tarihe karışırken 2021 yılının tüm dünya alemine hayırlar, uğur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

31 Aralık'ta yazım yoktu. Kutlama mesajımda bugün tüm sevdiklerinizle birlikte pandemiden uzak, sağlıklı, bol kazançlı,huzurlu ve başarılarla dolu yıl diliyorum.

Ve bugünkü teşekkür panomuzra hoşgörünüze sığınıp kendime de yer ayırdım. Köşemize sorunların yansıtan yüzlerce okuruma ve bu sorunları çözen ilgililere yeni bir yılın ilk yazısında yürekten teşekkürlerimi sunmayı tekrar bir borç biliyorum.

Saygıyla, sevgiyle.

ERDAL ÖZDÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.