Hava Durumu

Kablo çekildi, kaldırım bozuldu

Yazının Giriş Tarihi: 12.02.2022 07:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.02.2022 07:54

"Sn.Erdal Özdür;

Gazetemizin bu değerli köşesinde sorumlulara sorumluluklarını hatırlatmamıza imkan verdiğiniz için nezninizde tüm AS Medya yönetici ve emeği geçenlere teşekkürler. Maalesef yine bir serzenişte bulunacağım.

Geçen yaz Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Eski Demiryolu Cad.) üzerinde Etibank kavşağında bulunan TEDAŞ Trafo merkezinden, Yalova Yolu'na kurulan T2 Tramvay Hattını beslemek için kalın kablolar çekildi.

İş bitti ve üzerinden 6 ay kadar geçti ama trafodan yeraltı kablosu çekmek için kırılan kaldırım onarılmadı. Molozları da oraya bırakılıp terk edildi. Molozlar hala ortada, öylece duruyor.

'Her güzel şey insan için' deniyor ama ihmal ve umursamazlıklar başka insanların keyfini, konforunu, huzurunu kaçırıyor. Müteahhitler; yaptıkları işin arkasını toplamalı.

'Bazı' müteahitlere hak ettiği paranın ödenmesi için işe başlaması, bitimi ve son temizliği de kontrol edildikten sonra yapılmalı diye düşünüyorum. Saygılar." -  CENGİZ SAKARKAYA

OSMANGAZİ BİRAZ İNSAF

"Bu mesajımı Osmangazi, Gaziakdemir Mah. sakini 45 aile adına yazıyorum. Konu Gaziakdemir'deki 'kamulaştırma çalışmaları'..

45 aile evlerimizden, atılmak üzereyiz. Sesimizi duyan yok. Büyükşehir, Osmangazi Bld.'nden kimse bize yardım etmiyor.

Kentsel dönüşüme karşı değiliz. Ancak evlerimize çok küçük rakamlar verilerek 'boşaltın' diyorlar.

Sıcak su bölgesinde kaldığımız için yerlerimiz çok değerli. Parada gözümüz yok. Ama bir orta yol bulunup evlerimiz değerlendirilmeli. Sokakta kalmak istemiyoruz.

Bu yüzünden kalp krizi geçiren, kısmi felç geçiren komşularımız var. Mahallede huzur kalmadı. Allah rızası için sesimizi duyurun. Annelerimiz babalarımız bu evleri 45 yılda temizliğe giderek, hasta bakarak, fabrikalarda gece-gündüz çalışıp yaptılar.

Üç katlı evlere 250 bin TL ücret verip yıkıyorlar. Bu insanlar nereye gidecek nasıl ev alacak?. Adaletli bir kentsel dönüşüm istiyoruz. Üç kuruş para verilip sokağa atılmayalım. Lütfen sesimizi duyurun. Biraz insaf lütfen." - KASIM KAYA

TEŞEKKÜR PANOSU

ONLARA HEP İHTİYACIMIZ VAR:  "Bursa Şehir Hastanesi'nde, Ortopedi Uzmanı Sn. Doçent Dr. Nazmi Bülent Alp mesaisi bitmesine rağmen her tür fedakarlığı yaparak hastaların tümüne tedavileri konusunda yardımcı oluyor.

Medyadan özellikle doktorlarımızın hem şiddet, hem maaş, hem de ağır çalışma koşulları nedeniyle yurt dışına gitmek istediklerini; hatta kiminin gittiğini okuyoruz.

Oysa bizim doktorlarımıza ihtiyacımız var.. Onlara gözümüz gibi bakarak ve saygıda  kusurlu davranmayarak çalışma koşullarını düzeltmemiz ve gelirlerini hak ettikleri şekilde yükseltmemiz lazım diye düşünüyorum.

Bu vesile ile Sn. Doç.Dr. Nazmi Bülent Alp'e açk teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar dilerim." -MEHTAP YIRTIMCI  

NAZAR BONCUĞU

"Osmangazi ilçemizdeki, Dobruca mevkiinde genelde oldukça düzgün şekilde yapılmış bulunan asfalt caddelerimizde göze çarpan ve adeta bir nazar boncuğiu gibi bozuk olan zemin ne zaman onarılacak?.

Burası semtimizdeki 5 no'lu BBOİ durağının karşısında.

Onarımını rica ediyoruz." - ÇEVRE SAKİNLERİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.