Hava Durumu

Kaldırımlar, moloz döküm yeri mi?

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2022 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 09:19

“Sayın Erdal Abim;
Uzun yıllardan beri gazetenizdeki köşenizi takip ediyorum. Bursa’nın güzelleşmesi ve daha yaşanır bir yer olması konusundaki emeklerinize ve sabrınıza hayranım. 
Allah sizden razı olsun. Tabii okuyucularınızdan da razı olsun. Çünkü elleriyle, dilleriyle gördükleri aksaklıkları size ileterek gidermeye katkı veriyorlar.. 
Ama görebildiğim kadarıyla Bursa genelinde aksaklıklar ne yazıktır ki azalmıyor, maalesef artıyor. 
Örnek olarak size Beşevler, Bilginler Caddesi, Konak Mahallesi, Beşevler Bölge Parkı’nda bulunan halı saha tesisleri önündeki moloz yığınını vermek isterim. Burası belki altı aydan beri bu şekilde. Kaldırım zaten dar. Bu moloz yığınları da düşünülmeden buraya dökülmüş ve kaldırımı kaplamasına rağmen kimsenin aylardır umurunda bile olmamış. 

Benim vatandaş olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden ricam şöyle:
1.Bu molozun buradan acilen temizlenmesi
2.Buradaki söz konusu olan kaldırım daracık. Spor yapmak için gelen araçlar kaldırım seviyesi yol ile aynı olduğu için kaldırımı kaplayacak şekilde araçlarını parkediyorlar. Bu bölgede boylu boyunca kaldırımda yürümek mümkün olmuyor. Beton toplar monte edilerek kaldırıma araçların çıkarılarak park edilmesine engel olunmasını rica ediyorum. Saygılarımla..”- SERCAN TOKGÖZ

*****

ADAY SOKAK TEHLİKE ADAYI

“Nilüfer İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Aday Sokak’ın karşısında bulunan kaldırımların bu kesimi yayalar için adeta tehlike yaratma adayı!..
Beton zeminde oluşan göçükle kaldırımın yüksekte kalan kenarına ayakları çarpan  vatandaşlarımız anında kendilerini yerde bulur.
Tehlike çoktadır bu şekilde. Lütfen ilgilenilsin.” -ŞERMİN T.

*****

TANER’DEN OKTAY BAŞKAN’A

 “3.1.2022 tarihli köşenizde yayınlanan yakınmamız, Yıldırım ilçesi, Mollaarap Mahallesi, Taner Sokak’ın perişan durumu ile ilgiliydi.
Hatırlanacağı üzere sokağımız aylardan beri baştan sona çamur deryasıydı. Her yağış sonrası bozuk yolumuz çamur içinde kalıyordu. 
Sokağımızın bir an önce düzenlenip asfaltlanarak ilçemize yakışmasını istemiştik.. Taşlı, tozlu, çamurlu yolda yürürken ayakları takılıp düşen komşularımız bile oluyor, okuldan çamur içinde dönen çocuklarımızın hali ise inanın yürek sızlatıyordu.
Yıldırım’da belediyemiz çok güzel çalışmalar yaparken sokağımızın sanki ihmal edilmesine bir anlam veremediğimizi belirten yakınmamız üzerine beklediğimiz çalışma yıldırım hızıyla nihayet gerçekleşti.
Taner Sokak şimdi düzgün bir şekilde baştan sona döşenen parke taşlarıyla çok güzel oldu. Sorunumuz kalmadı. (Gönderdiğimiz ekte sokağımızın yeni görüntüsü var). 
Bu nedenle Belediye Başkanımız Sn. Oktay Yılmaz ve soruna önemle eğilip çalışmaları yürüten ekibine ve sesimizi duyurduğunuz için size teşekkürlerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz. 
Saygılar sunarız.”  TANER SOKAK SAKİNLERİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.