Hava Durumu

Kaplumbağa hızıyla cami restorasyonu

Yazının Giriş Tarihi: 22.07.2019 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.07.2019 08:57

"Şehrimizin en önemli tarihi eserleri arasında bulunan bölgemizdeki Yıldırım Beyazıt Camii için bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları üç yıldan bu yana adeta kaplumbağa hızıyla devam ediyor ve çalışmalara gerekli sürat verilmediği için bir türlü de bitirilemiyor.


Bu gidişle de çalışmaların daha ne kadar devam edeceği meçhul bir durumda..


İlçemizde bu mahallede oturan sakinler olarak konu ile alakalı sayın ilgilileri göreve davet ediyor bir an önce tarihi camimizde başlatılmış bulunan bu restorasyon çalışmalarının artık bir an önce tamamlanmasını önemle rica ediyoruz.
Saygılarımızı sunarız.."

Semt sakinleri adına Hasan HARCIOĞLU

ALBAYRAK CADDESİ YEŞİLE HASRET!..

"Osmangazi ilçesi, Hamitler Mahallesi, Albayrak Caddemiz'in asfalt ve kaldırımları bir süre önce yenilendi. Güzel bir çalışma gerçekleştirildi. Teşekkürler.
Ancak şimdilerde caddemizin yeşili eksik kaldı.
Doğa Koleji karşısındaki Prestij Elit Sitesi'nin hemen dışındaki bölge olduğu gibi bırakıldı.
Fotoğrafta görüldüğü gibi aynı şekilde hemen ileride Ulutaş Park Sitesi yanında da boşluklar var. Buraların ağaçlandırılması gerekiyor. Bim-A101 marketlerin önüne çok geniş kaldırım yapıldı, buradaki kaldırımlarda gerekli ekim yuvaları açılarak ağaçlandırma yapılabilir.
Doğa Koleji bahçesindeki ağaçlar olmasa yeşile hasret kalacak Albayrak Caddesi.
Öte yandan bir önemli konu daha var.


Ulutaş Park Sitesi'nin hemen yanındaki Albayrak Caddesi ile Abdülhamid Han Caddesi kesişimindeki arazi Osmangazi Belediyesi İmar planında park olarak görünmesine rağmen nedense henüz bir çalışma yapılmadı.
Bölgemizde nüfus günden güne çoğalırken park ve yeşil alan ihtiyacı da aynı oranda artmaktadır. Şu an bakımsız ve kendi haline bırakılan bu alanın bir an önce yeşil alan olarak mahalleye kazandırılmasını bekliyoruz.
Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim."

Çevre sakinleri adına Volkan TOPALAK

GEMSAZ'DA KARANLIK İÇİNDE YÜRÜYÜŞ YOLU

"Gemlik, Ata Mah. Gemsaz mevkii sahili ve yürüyüş yolu düzenlemesi gayet güzel bir şekilde tamamlandı. Emeği geçen kamu kurum ve kişilere teşekkür ediyorum.
Ancak sahilde yapılan parke taşlı yürüyüş yolunun aydınlatılmasında kullanılan elektrik direklerinin büyük bir kısmı arızalı olup, yanmıyor..
Burada yürüyüş yapanlar yolun karanlık olması nedeni ile tedirgin olmakta, ya da yürüyüşten vazgeçiyor.
Gayet güzel yapılan yürüyüş yolunun aydınlatılması, güzelliklerinin gece de ortaya çıkması için yaz mevsimi bitmeden bir an önce ilgililerce buradaki arızaların giderilmesini bekliyoruz. Umarım olumlu sonuç alırız. Saygılarımla"

Sadettin IŞIK

SULAR KESİLECEK

Büyükşehir Bld. BUSKİ Genel Müd. Kanalizasyon Daire Bşk.nca yapılacak çalışmalarda Osmangazi İlçesi Demirtaş Sakarya ve Dumlupınar Mah. Çevre Yolu Cadde alt ve üst bölge, Ayazma Cad.yle civarında 31.Temmuz. 2019 tarihine kadar 8-17 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak..
Bölge sakinlerinin önlem almalarını dilerim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.