Hava Durumu

Kara Fatma'ya saygısızlık!.

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2022 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2022 07:58

"Nilüfer Beşevler Mh. Kara Fatma anıtının olduğu kavşakta çim alana virajı alamayan bir kamyon girmiş sanırım. Ve çim alan böylesine zarar görmüş. Çamur içinde.

Bu manzara kahraman kadınlarımızdan Kara Fatma'ya bence saygısızlık. İyileştirme ricasıyla bilmeyenlere rahmetli Kara Fatma'nın kim, kısaca yazayım:

1888'de Erzurum'da dünyaya gelen Fatma, Balkan Harbi'nde asker olan eşiyle Edirne'ye yerleşmiş. Sarıkamış'a gönderilen eşi bu defa Doğu Cephesi'nde görev almış. Eşinin şehit olunca Fatma silah kuşanıp akrabalarıyla bir ekip oluşturup savaş alanlarına çıkıp kahramanca savaşmış.

Anıta ilgi gösterilmesini beklerim." -PELİN DADAŞLAR

YERE KAPAKLANDIM!.

"Konak Mah. Lise Sokak girişindeki yağmur suyu ızgarasının kenarları işte aynen böyle. Ayrıca burası bir yol ağzı beyler!.

Parke taşları dağılmış, çukurlar mevcut. Bu yolda yaşlılar ve çocuklar arasında ayakları takılıp düşenler oluyor.

Ben de fark etmedim, ayağım takıldı, yere kapaklandım, gözlüğüm düştü, kırıldı.

Nilüfer'de bu işlere bakacaklara sesleniyorum:

Beyler, efendiler, arkadaşlar, kardeşler zahmet olacak ama biraz hassasiyet gösterin artık bu işlere.." -EMEKLİ BİR ÖĞRETMEN
 

GÜZEL GEMLİK VE İZMİR KORDON BOYU

"Güzel havayı görünce baharı karşılarız diye Gemlik'e gittik. Yakın zamanda çok değişmiş, daha da güzelleşmiş.

Fakat bir eksiklik var. Belediye Bşk.'na duyurmak isteriz.

Sahil çay bahçelerinin yeni yerleşimiyle Gemlik'te de İzmir'in ünlü Kordon Boyu gibi güzel bir yürüyüş yolu olmuş. Ama bu alan ve yolda arkadaşlarla maalesef ağaçlandırma çok eksik diye düşündük.

Deniz kenarlarında ağaç yetişmesi çok zor görüşü olsa da bu bizce yanlış. Örneğin; Marmara Adası'nda denizle adeta içiçe tarihi çınar ağaçları var. Ki bu örnekleri çoğaltabiliriz.

Kafede garsondan öğrendik. İlçe Bld. Bşk. Sn. Mehmet Uğur Sertaslan eski bir Gemlikli'ymiş. Çok seviliyor ve çok çalışkanmış.

Bu eksikliğe de duyarlı olur umudundayız. Kendisine kolaylık ve başarılar dileriz." -NEŞE TORUN VE ARKADAŞLARI

 TURŞUSU ÇIKTI

"Nilüfer, Karaman Mah. sakinleriyiz. Trafiği epey fazla Kültür Cad.'nde  (park alanına gelmeden önce) özelliği bitik hız kesiciler yenilenir diye uzun zaman bekledik. Her an bir kaza olabilir. Araçlar burada epey süratli. Adeta turşusu çıkan hız kesiciler neden sağlam yapılıp asfalta monte edilmiyor; anlamış değiliz. Çünkü çok paralar sarfediliyor bu işlere. Yazık doğrusu." -UĞUR ALAŞAR



TEŞEKKÜR PANOSU 

DR.HARUN YILMAZ'A:- "Hastalandım, Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi oldum. Dahiliye Uzmanı Sn.Dr. Harun Yılmaz Bey'e minnettarım. Bana baba şefkatiyle yaklaşıp moral verdi ve tedavimi başarıyla yapıp eski sağlığıma kavuşturdu. Ona  minnettarım. Çok teşekkürler.

Allahım onu da kendisi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın." -ADINI AÇIKLAMAK İSTEMEYEN BİR OKUR


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.