Hava Durumu

Karagöz Parkı kararmasın!

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2018 07:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 07:35

"Sevgili Erdal Abi;
Ben Bursalı Yiğitcan Öncel Bursa Hakimiyet gazetesindeki sayfanızı her gün büyük bir ilgi içinde takip ediyorum. Emeğinize ve kaleminize sağlık.
Ben de Çekirge Caddesi üzerinde bulunan Karagöz Parkı'nın bakımsız halini köşenize taşımak istiyorum.
Göndermiş bulunduğum fotoğraflardan da net bir şekilde anlaşılacağı gibi, şehrimizin en önemli anacaddelerinden biri olan ve buradan her gün binlerce insanın, yerli ve yabancı turistlerin geçerken önünde Bursa-Karagöz hatırası fotoğrafları çektirdiği yer içler acısı bir halde.
Oluşan ve ne zamandır bu şekilde duran bu çirkinlikleri belediyemizin sayın yetkililerine bildirmek için köşenizin desteğini rica ediyorum.
Dilerim Karagöz Parkı çirkinliklerle kararmaz, olumsuzluklar biter ve güzellikleri de paylaşırız.
Saygı, sevgi ve iyi çalışmalar dilerim." - Yiğitcan ÖNCEL

Alo, burası Osmangazi

BANKLAR TEMİZLENİYOR:- "25 Mayıs 2018 tarihli gazetenizdeki köşenizde 'Şehreküstü'nün Güvercinleri Bembeyaz Yapıyor Kanepeleri' başlıklı bir okur uyarısına yer verilmiştir.
Söz konusu olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bulunan bankların temizliğine ilişkin çalışma, belediyemiz ilgili ekiplerince programa alındı. Söz konusu alanda bankların temizliği periyodik olarak yapılıyor.
Osmangazi Belediyesi olarak hemşerilerimizin her türlü istek ve taleplerini değerlendiriyor, daha iyi hizmet ve yaşanabilir bir şehir için aralıksız çalışıyoruz.
Konuya duyarlı okurunuza ve bunu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." - Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Md.

İznik'te sokaklar onarılmaya başladı

İznik ilçesinde yapılan elektrik hatlarının yeraltına alınma çalışmalarından sonra şimdi de yaklaşık iki milyon TL. tutacak bir çalışma ile bölge sokaklarında düzenleme çalışmasına başlandı.
Bu kapsamda tarih ve doğa güzelliklerine sahip ilçe sokakları adeta ilmek ilmek işleniyor.
İznik Bld.Bşk. Osman Sargın "Beyler Mahallesi'nde 80'li yıllardan kalma ve sürekli kesintiye uğrayan, bölgenin elektrik ihtiyacını karşılamayan hatlar tek tek elden geçirilerek yenileniyor" dedi.
'Her şey güzel İznik'imiz için' diyen Bld. Bşk. Osman Sargın çalışmaların devam ettiği bölgelerde esnafları ziyaret ederek düşüncelerini de dinledi, onlarla sohbet etti ve ve esnafın çeşitli önerilerini de aldı.

O kemana ne oldu?

"Cumhuriyet Caddesi'ne bir süre önce konulan ve caddede farklı bir ambiyans yaratan 'Keman Çalan Kız' heykelinde bulunan 'keman' maalesef yerinden çıkartılmış ve kayıplara karışmış.
Geçen cuma günü oradan geçerken gördüm ve inanın çok üzüldüm.. Bu güzel şehre güzellikler kazandırmak için yapılan çalışmalar neden böyle tahrip ediliyor? Bundan nasıl zevk alıyorlar?.. İnanın anlayamıyorum.
Aynı şekilde bir garip olay da Tophane yamaçları altında bulunan yaya yolu kenarındaki ünlü karikatüristimiz Cemal Nadir Güler'in büstü ile ilgili. O büstte bulunan sanatçımızın kalın çerçeveli gözlükleri sık sık kopartılıyor.
Güvenlik açısından sayın ilgililerin dikkatine sunarım.."- Birsen ÖZGENÇ

Alo, burası UEDAŞ

GÜNDÜZ YANAN LAMBALAR:- "Sorumluluk alanımızda bulunan sokak ve cadde aydınlatmalarına yönelik planlı ve periyodik bakımlar yürütülmektedir. Bu çalışmalar esnasında tespit edilen arızalı armatürlerin tamamı faal duruma getirilmektedir.
Tarafımıza ulaşan münferit arızalar bu bakımlar esnasında giderilmektedir. Geniş kapsamlı aydınlatma arızalarına ise aynı gün içerisinde müdahale edilmektedir.
Nilüfer Hatun Caddesi'nde yanmayan aydınlatmaların bakım ve tamirleri için 29 Mayıs tarihinde bölgede programlı bir çalışma yapılmıştır.
Bazı bölgelerde sokak ve cadde aydınlatma armatürleri devreye (kontrol amaçlı yanar halde) alınmıştır.
Aydınlatma kontrolü sırasında lambaların gündüz yakılmasını enerjinin boşa gittiği veya arıza kaynaklı şeklinde algılamasını istemeyiz.
Bu nedenle yapılan çalışmayı müşterilerimizin bilgisine sunarız.
Saygılarımızla." - UEDAŞ Kurumsal İletişim Müd.

Otopark neden kapalı duruyor?

"Yıldırım ilçemizde bulunan Tapu Müdürlüğü'nde herkesin olduğu gibi benim de işlerim oluyor. Geçenlerde gittiğimde her zamanki gibi otopark sıkıntısı devam ediyordu. Hatta önümde münakaşalar bile oldu.
Bildiğim kadarı ile binanın altında kapalı otopark var ama burasının neden devamlı kapalı olduğunu sayın yetkililere soruyorum? Açık olsa gelen vatandaş parka girip adacını bırakır ve huzur içinde işlerini halleder.
Dikkatlere sunarım." - Mehmet ÜNLÜGÜZEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.