Hava Durumu

Kent Mezarlığı çevresi çamur deryası içinde!

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2016 07:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 07:20
“Hamitler Kent Mezarlığı’nda yıllardan beri yollarda çamur sorunu var. 
İlgililere 29 Ağustos’ta bir yakınma ile bildirmiştik.
Ancak hiç gelişme yok. Bir kez daha hatırlatırız:
Sorunumuz hallolsa, diğer semtlerdeki yatırım ve iyileştirmelere vatandaşlardan gönderilen teşekkür mesajlarını bizler de yansıtacağız.  



Fotoda görülen yer tam olarak ‘J 17’ blok çevresinde. İlgili makam sahiplerini konu hakkında bilgilendirmemize rağmen bugüne kadar nedense hiçbir çalışma yapılmadı.
Geçen kıştan sonra şimdi kış yine kapıda. Yolumuz çamur deryası kalacak.Semt sakinleri güç durumda kalmamalı.   
Kent Mezarlığı’nda iki m2’lik kabir yeri almak isteyenlerin 16.000 TL. ödemek zorunda kaldığı düşünülürse bahsi geçen hizmet, yani yollarımızın ele alınıp asfaltlanması için çok geç bile kalındığı ortada.
Sayın ilgililerin yağışlı kış günleri başlamadan harekete geçmesini tekrar rica ediyoruz. Saygılar.” - Sedat KURTULMUŞ ve çevre sakinleri

Aziz Torun’a bir rica!..


“Bugunku (27 Eylül 2016) gazetenizdeki köşenizde bir okurunuz Korupark  AVM’nin mescit yaptığını yazmış ve övguyle bahsetmiş. Bence bu kadar cami boş dururken ne mana ifade eder, bilemem?  
Benim söylemek istediğim şey Korupark AVM yönetimi ve sahibi Sn. Aziz  Torun bu konuyla ilgilendiği kadar en son yaptığı Korupark Terrace’ta büyük paralara insanlara sattığı evleri alanlara bir iyilik yapsa inanın  mescit kadar  büyük  sevap  kazanacak.
Çünkü Aziz Torun’un sahibi olduğu  AVM’deki KIPA Mağazası’nın soğutma fanlarının 7/24 devam eden yüksek sesinden Korupark Terrace Evleri’nde oturanlar ruh sağlığını kaybetmek üzereler. 
AVM yönetimi biraz para ayırıp bir ses önleme perdesi yaptırıversin. Çok dua  ederiz...” Site sakinleri adına bir okur

O merdivenler boyanıverse...


“Altıparmak’taki Atatürk eski Stadyumu karşısında, Ticaret Odası ek hizmet binası yanından Muradiye’ye çıkan merdivenler çöplük halini almış. Merdiven basamakları her tür atıkla dolu. Çirkin bir manzara. 
Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün dikkatine sunarken ilgili belediyeye de bir önerim var.
Merdivenlerin konumu, tarihi ve turistik Bursamızın en önemli caddesinden gelip geçenlerce rahatça görülüyor. Bu nedenle merdivenlerin her basamağı farklı renklerle boyansa güzel bir renk cümbüşü yaratılır ve bölge ayrı bir ambians kazanır.
Önerim dikkate alınırsa sevinirim. Saygıyla.”  Gülbin BERKÖZ


TEŞEKKÜR PANOSU

BUSKİ’nin duyarlılığı


“28 Eylül Çarşamba köşenizde yayınlanan uyarımda BUSKİ’ye seslenip Maviköşe ile Setbaşı Mahfel önündeki yağmursuyu ızgara içlerinin tamamen dolduğunu ve şiddetli yağışlarda sel sularının çevreye tehlike yaratacağını belirtmiştim.
Ertesi gün oradan geçerken gördüklerime inanamadım. BUSKİ ekipleri gelmiş ve işaret ettiğim yerlerde büyük bir faaliyet göstererek ızgaraları temizliyordu.
BUSKİ’nin duyarlılığına sonsuz teşekkürler. Tüm birimlere örnek olsun.” Özcan TARZAN




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.