Hava Durumu

Kestel piknik alanına aman yazık olmasın!..

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2019 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 08:16

"Kestel piknik alanında yakın zamana dek doğa güzellikleri içinde unutulmaz saatler yaşanıyordu.
Fakat son zamanlarda bu güzel alan maalesef bir çöplük haline dönüşmüş. Kestel piknik alanının üzüntü veren durumunu görünce sevinmek yerine gördüklerimden çok üzüldüm.
Fotoğraflarını çekip köşenize dikkat çekmesi için gönderiyor ve yayınını rica ediyorum.
Her ne kadar ağaçlar aynen dursa da, piknik alanı çevresi bazı duyarsız kişilerin bıraktığı evsel atık ve molozlarla doluydu.

Bu arada asıl üzücü şey, insanların ve Kestel Belediyesi'nin sorumsuz davranışı ile az kalan yeşil alanlardaki bu olumsuz manzaranın oluşmasıydı.
Kestel Bld. Bşk. Sn. Önder Tanır'a çağrıda bulunuyor ve piknik alanında gerekli olan iyileştirmenin yapılıp çöp yığınlarının temizletilmesini rica ederken piknik alanına aman yazık olmasın diyorum. Saygılar."- Sercan ÇELİK

PERİŞAN BARİYERLER

"Kaplıkaya Camimiz'in tam önünde yol ortasında cadde kenarındaki bariyerlere bir aracın çarpmasıyla büyük hasar meydana gelmiş ve bariyerlerde tamirat yapılmadığından öylece kalmış.
(Çektiğimiz fotoğrafta da belli)
Ne zamandır hasarlı olan ve camimizin tam karşısındaki bariyerlerin tamiratını kısa zaman içinde bekliyoruz." Semt sakinleri

ÇAĞLAYAN PARK'A İLGİ BEKLENİYOR

"Osmangazi, Demirtaş bölgesi, Sakarya Mahallesi'ndeki Çağlayan Çocuk Parkımızda bulunan ve dinlenebilme imkanı sağlayan oturma grupları berbat durumda.
Buradaki masalara vernik boyama yapılarak çürümelerinin önlenmesini, ayrıca parkta kuruyan ağaçların yerine de tekrar yeni ağaçlar dikilmesini ivedilikle Osmangazi Bld.Park ve Bahçeler Md.'nden komşularımız adına rica ediyorum.
Saygıyla." Mahalle Muhtarı Mümin DÜNDAR

GEÇİT'E YAYA ÜSTGEÇİDİ

"Yaz sezonu Mudanya yolunda trafik çok fazla.
Geçit Mah. giriş ve çıkışında trafik lambaları bu geçiş sürecini uzatıyor. Bazen 1050 Konutlar'a kadar ulaşan araç kuyruğu var.
Korupark Kavşağı'na olan mesafede genelde tıkanma oluyor. Geçit girişindeki trafik ışıkları kaldırılıp aynı noktaya yaya üstgeçidi yapılırsa bu tıkanık önlenir ve akış hızlanır. Üstgeçit, yaz ayları dışında yayalara da güvenli geçiş yaratır.
Bu hususta Büyükşehir Bld. Bşk.'mız Sn. Alinur Aktaş'ın da söylemleri olmuştu ancak bu gerçekleşmedi.
Bu konuda ivedilikle çalışma yapılıp trafikte bekleyen yüzlerce aracın hem boşuna yakıt harcaması ve hava kirliliği önlenirken ekonomik olarak milli sermayemizin araç egzozlarıyla havaya uçması engellenir, değerli vaktimizi daha verimli kullanmamızı sağlar.
Köşenizden desteğinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim. Saygıyla." Serhat DOSAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.