Hava Durumu

Kilitli, özel otopark mı?

Yazının Giriş Tarihi: 27.07.2019 09:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.07.2019 09:28

Okurlarımdan köşemize, ilginç 'iddialar'la dolu yakınmalar alıyorum.
Bu iddiaya da yazılı bir yanıt gelirse köşemiz açık tabii.
***
"Osmangazi, Gökdere Caddesi'nde Verem Savaş Dispanseri biraz altındaki kesimde üç araç park edecek büyüklükte bir boş alan vardı. Büyük bir olasılıkla burası önceden Nüfus İdaresi'nin otoparkıydı.

Son zamanlarda bu alan çevredeki bazı işyeri sahiplerince kilit takılarak özel bir otopark gibi kullanılıyor.


Bu da mahalledeki bazı komşular arasında tartışmalar yaratıyor. Adeta özel bir otopark gibi kullanılan alanın sayın ilgililerce yeniden düzenlenip ücretli bir otopark haline getirilmesi yerinde bir uygulama olacaktır.
Saygı ve peşin teşekkürler."

Bir kısım çevre sakini

DURAKLAR VE ÇİZGİLER

"Nilüfer Konak Cad.'sinde araç parklanması için 60-70 m.'lik cepler yapılıp sonradan bu ceplere biri kapalı olan Burulaş durakları yerleştirilmişti.
Sadece otobüs durağı olarak yapılmış ceplerde çizgiye ihtiyaç yok. Örneğin Beşevler Cad.'ndeki duraklar gibi. Ancak Konak Cad.'ndeki cepler aynı zamanda araç park yeri olarak planlanmış. Otobüs durakları önüne park yapılmasına tamamen karşıyım. Özelikle kapalı pazaryeri üzerindeki durağa 10 m. mesafedeki aracı bile çeken çekiciye el insaf diyorum.
Bu konuda 21 Nisan ve 13 Haziran köşenizde yazılarım var. Bu süreçte Konak Mahalle Muhtarlığı, Nilüfer ve Büyükşehir Belediyeleri Alo 153 hattından Trafik Şube Müdürlükleri ile temaslarım oldu. Fakat durak önlerine ne yazık ki çizgi çekilmedi. Birçok Avrupa ülkesinde otobüs durakları önü çizgi ile belirlenmiş ve kocaman BUS yazısı var. BBŞB'si Trafik Şube Müd. çizgi çekme uygulamasını Burulaş'ın yapması gerektiğini telefonda iletti. Konak Cad.'ndeki durak önleri çizgilendirilirse hem otobüsler duraklara daha rahat yanaşacak, hem de çizgi içine park eden araçlar haklı olarak trafik çekicileri ile kaldırılacak."

Yavuz ÜSKALKAN

ALO, BURASI MARMARABİRLİK

FARKLI KAPAK ÇEŞİTLERİ:- "20.07.2019 tarihli köşenizde yayınlanan bir okurunuza ait "Marmarabirlik'in Dikkatine" bölümünde yer alan durum tarafımızdan incelenmiştir.
Müşteri şikayetlerinde ambalajın zor açılması durumu cam ambalajlarda daha önce karşılaştığımız bir durum değildir.
Üretimde yer alan cam ambalajlar incelendiğinde de açılma konusunda herhangi bir problem gözlenmemiştir.
Fakat cam ambalajlarda şişenin ağız yapısına göre farklı kapak çeşitleri kullanılabilmektedir.
Bu sebeple okurunuzun iletişim bilgilerini bizimle paylaşmanızı veya benim iletişim bilgilerimi kendisine iletmenizi, böylece problemin kök nedenini tespit edip başka müşterilerimiz de benzer problemi yaşamadan olayı tamamen çözüme kavuşturmak ve varsa müşterimizin mağduriyetini gidermek isteriz.
Saygılar."

Mustafa FINDIK (Marmarabirlik Kalite Kontrol ve Ar-Ge Müdürü)

TEŞEKKÜR PANOSU

ÇERÇEVE DEĞİŞTİ

"Nilüfer, Sur Yapı marka Atasun Optik'ten aldığım yeni güneş gözlüğümün çerçevesi eski gözlüğümün rengine çok yakın olunca çekinceler içinde bu işyerine gidip durumu anlattım. Ama çekinceme gerek yokmuş, yanılmışım.
Çünkü çok büyük bir ilgi gördüm ve gözlük camlarını çıkarıp beğendiğim yeni bir çerçeveye hemen taktılar. Gösterilen yakın ilgi beni şaşırttı ve bu işyerinin tüm çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.