Hava Durumu

Klima ve fanlardan anormal gürültü!..

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2017 07:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 07:17

"Bizler Korupark Terrace Evleri'nde oturan bazı blokların sakinleriyiz.
Yaz geldi ve bizim eziyetimiz maalesef yine başladı..
Korupark AVM'deki KİPA'nın klima fan seslerinden perişanız. Kapı-pencere açma şansımız hiç yok. Çünkü klima/fanlardan yükselen büyük gürültü-uğultu dayanılacak gibi değil. Uyutmuyor da!.
Bu klimaların bu kadar alçakta olması normal mi? Böyle bir konu belediye yasalarında var mı?
Lütfen bu fanların etrafına anormal gürültüyü önleyecek bir ses perdesi yapılsın.


Ya Korupark AVM yönetimi ya da daireleri satarken bunların çatıya alınacağını söyleyen Torunlar GYO satış ofisinin gerekli girişimi ve önlemi almasını çok çok rica ediyoruz..
Biz Korupark Terrace Evleri sakinleri olarak bu yazımızın yayınlanmasını rica ediyor tüm ilgililerin de soruna ciddiyetle eğilmelerini rica ediyoruz.
Saygılarımızla.." Bir grup çevre sakini

Trafik sıkışıklığı orada hemen biter

Acemler semtimizdeki trafiğin yürekler sızlatan hali malum..
Orada yaşanan trafik sıkışıklığı herkesin canını sıkıyor.
Aslında Mezarlık İşleri Müdürlüğü'nün beton duvarı yıkılıp 10 metre geri çekilse ve oraya yol yapılsa trafik hemen rahatlayacak. Hatırlatırım..
İyi çalışmalar.." İbrahim ACAR

Büyüleyen bir sergi

Hafta başında açılan Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun Projesi" organizasyonundaki 4. sergisi Endülüs Park AVM'de açıldı.
Çok hoş resimlerin yansıtıldığı sergi izleyicileri adeta büyülüyor.


Fotoğraflarda sergide yer alan tablolardan biri, diğerinde de kurslara katılan yetenekli hanımlardan bir grup günün anı fotoğrafında bir aradalar.

Hastane yolu tam bir rezalet

Allah kimseyi Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi yollarına düşürmesin..
Ben Bursa şehir merkezinde oturan bir kişiyim.. Babamın Mustafakemalpaşa' da rahatsızlanması nedeniyle ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne nekledildi..


Bu nedenle ben de bir haftadır her gün bu hastaneye gidip geliyorum. Ve her gün bu yoldan gitmeye çalışan ambulansları gördükçe içinde yaşam mücadelesi veren ve ona yardımcı olmaya çalışanlara dua eder duruma geldim.
Çünkü bu yol dedikleri yer hendek ve çukurdan başka bir şey değil o hastanın en hassas olması gerektiği noktada oradan geçmek zorunda olması ve orada daha da hasta olmaması imkansız gibi bir şey..
Hele bir de hastanenin yolunu ezbere bilmeyen birisinin bulması daha da zor. Ne yolunda hayır var, ne de yön levhalarında hayır!...


Başta da söylediğim gibi Allah kimseyi Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi yollarına düşürmesin.
Burasının kimin sorumluluğunda olduğunu bilmiyorum. Fakat insanın burayı görüp üzerinden geçip herhangi bir şey yapmaması Mustafakemalpaşa insanı ve milletimiz adına yanlış olduğunu düşünerek bu satırları size yazıyorum.
Sizin ve gazetenizin bu konularda halkımıza birçok konuda yardımcı olduğunuzu biliyor ve Mustafakemalpaşa halkına da yardımcı olmanızı diliyorum. Sevgiler.." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Dört kez biçilen çimenler

"Yıldırım ilçemizdeki Cazibe Merkezi açık hava üstündeki çimenleri bir ay içinde tam dört defa biçtiler.. Buna bizzat şahidim.
Çimen denilen yeşil bahçe bitkileri zaten çok narindir. Ayda bir kez biçilmesi gerekir. Ayda dört sefer biçilmesine ne gerek var?." Güray KALFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.