Hava Durumu

Kocanaip'ten kocaman sevgiler

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2022 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2022 07:55

Muradiye Kocanaip Mah. Soğukçeşme Sk.'ta ilk kez yeni bir uygulama yapılmış. Osmangazi Bld.'ne gelen teşekkürlere öncelik verip konuyu açıklayayım:

Bir süre önce yayınladığım fotoğraflı bir şikayette belirtilen adresin adeta moloz döküm yeri olduğu belirtilmişti. Bld.'nin çalışmalarına rağmen bu önlenememiş.

Osmangazi Bld. molozları sık sık temizlediği halde bunun sonu gelmeyince buraya 'moloz döküm konkeynırı' koymuş.

Sonuç; Kocanaip'ten kocaman sevgiler!. Vatandaş çok mutlu. İnşallah ilk kez tanık olduğumuz bu moloz döküm konteynırına rağmen molozları yine aynı yere döken duyarsız kişiler olmaz.

Okurumun iletisine eklediği ikinci fotoğraf ve nota gelince; tamamen  'geliyorum' diyen bir tehlike bu.

İletim kabloları hattına ait ahşap bir direk evlerin veya bu sokaktan geçenlerin üzerine ha devrildi ha devrilebilir bir görüntüde.. Yan yatmış ve bu devam ediyormuş. Tehlike ciddi yani. Üstelik bu bölgede okullar var ve yüzlerce öğrenci bu sokağı kullanıyormuş.

Fotoğrafları gönderen okurum Dinçer Ercan'a teşekkürler. Dilerim; duyarlılığına duyarlılıkla yaklaşılır.

SON ELEKTREİK ZAMMI BELİMİZİ BÜKMESİN..

"Adeta yağmur gibi gelen zamlardan nasibi almayan kimse yok. Doğalgaz, elektrik,  akaryakıt zamları. Bence en acımasızı elektrik zammı.

Çünkü çift kademeli zamda belirli bir miktarı aşan aboneye çok yüklü zam yapılacak. Ama az kullanan daha az zamlı fatura ödeyecek.

Peki, bu nasıl sağlanır? Aynı elektrik saatinden okunacak sarfiyata ait rakamlarla her iki elektrik kullanımı da toplam gösterilmiş olacak ve fatura buna göre hesaplanacak?.

Bir vatandaş olarak bu konuya açıklık getirilmesini rica ediyorum.

Saygılar." - AYŞEN K.YILMAZ

RAYLAR VE TEHLİKE

"Cumhuriyet Cad.'nde nostaljik tramvay için caddeye döşenen rayların kenarları ve raylara çok yakın yerlerde ekteki fotoğraflarımdaki gibi büyük bozulmalar var.

Aşınmış, ufalanmış asfalt ve beton parçaları rayların hemen her bölümünde rahatlıkla görülebilir. Deforme olan ray kenarlarında bazı yerler de çukurlarla dolu.

Gerekli onarım yapılmazsa ileride bazı sıkıntılar tehlikeler yaratabilir.

Önlem için ilgilileri saygıyla uyarırım." - ASIM ÇINAR

BİLENLER ANLATSIN

"Osmangazi, Hüdavendigar Mah. Bent Cad. 1 no'lu BBOİ otobüs durağının hemen yanında ana yolda asfalt gayet düzgün kesilip bir iş yApılmış sonra toprak doldurulup iş bitirilmiş.

Asfalt zemini böylesine düzgün kesenler işi bitirdikten sonra da kazdıkları yeri aynen düzgün bir şekilde onarıp niye asfaltlamaz?.

Bilenler bilmeyenlere (!) anlatsın." - ERGÜN İPEKKAZAZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.