Hava Durumu

"Köprüden nasıl (!) geçecek gelin!."

Yazının Giriş Tarihi: 20.12.2021 07:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.12.2021 07:58

"Tarihi Pınarbaşı Meydanı'mızda belediyemizin bahçe ve çevre düzenlemesine ayrıca süs havuzları da eklenmiş ve bunlar arasında sevimli ahşap köprüler inşa ettirilmişti.

Hatta ilk yapıldığı yıl bu köprünün üzerinde oğlum Semih ve Bafra'dan gelen gelinim Esra nikah sonrası hatıra resimleri çektirmişti.

Yıllar önceden gelen bu nadide güzellikler boya ve onarımlar yapılmadığı için üzücücü ve tehlikeli bir durum almaya başladı. Köprüler çürüyor.

Bizim Samsun yöremizin 'Köprüden Geçti Gelin' türküsündeki gibi (eğer onarılmazsa) köprüden gelin falan geçemeyecek bu gidişle.

Ahşap köprü altındaki epeyce çürümüş bağlantı kalası da çok tehlikeli.

Köprü; onarım ve boyama ile zor ihya edilir. Tamamen yenilenmesi yerinde olur.

Ayrıca, meydandaki çeşmenin çatısı da fırtınada dağıldı gitti. Geriye kalan tahta parçaları her an birinin başına düşebilir.

Sayın Belediyemiz yetkililerine duyurmayı görev addederim.

Saygılar." -ÇEVRE SAKİNİ BİR EMEKLİ ÖĞRETMEN

TEŞEKKÜR PANOSU

GÜLERYÜZLÜ TEMSİLCİLER:- "Bankadaki işim için geçenlerde İş Bankası Nilüfer Şubesi'ne başvurdum. Bankada beni müşteri temsilcilerine yönlendirdiler. Önce Gökçe Özdemir'le görüştüm. Güleryüzle çok yakın ilgi gösterdi.

Bir süre sonra yeni başvurumda bu kez Efsun Peltek ve Nesrin Turgay hanımlar gerekli bilgileri uzun uzun tüm detaylarıyla anlatıp bilgilendirdiler ve işlemleri yaptılar.

Her üç müşteri temsilcisi genç bankacı kardeşime nezaket ve güleryüzle gösterdikleri sıcak ilgi nedeniyle açık teşekkürlerimi sunuyor tüm çalışanlara başarılar diliyorum. Kolay gelsin." -"ADININ AÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR OKUR

GEÇ OLDU, TEMİZ OLDU:- "Belediyemiz, bölgemizde aylar önce asfalt yenileme ve onarım çalışmaları yapmış fakat Odunluk Mahallesi, Onat Sokak'taki bazı eksiklikler tamamlanırken Mihraplı Parkımız'ın tam karşı köşesinde yol ağzının bir tarafında bırakılmış olan asfaltsız bölge de köşenizde yeralan uyarımız üzerine tekrar ele alınarak tamamlandı. (fotosu ektedir)

Bu çalışma oldukça geç oldu ama doğrusu temiz oldu, mesele kalmadı..

Nilüfer belediyemiz'in çalışanlarına teşekkürler.." -AYDIN ÖZTÜRK

BARBAROS TA MODAYA UYDU

"Son dönemde gazetenizdeki köşenizde çeşitli semtlerdeki sokak ve caddelerde bozuk zeminli asfalt yollarla ilgili olarak okuyucularınızın şikayetlerine yer vermektesiniz.

Bozuk, çukur, tehlikeli yollar sanki Bursamız'da artık moda haline geldi.

Evet; geldi herhalde ki bizim Nilüfer, İhsaniye Mahallemiz'deki Barbaros Caddesi'nin FSM Bulvarı ile birleşiminden önceki yol ağzında asfalt yol da aynen bu durumda. Yani delik deşik!. Üstelik aylardan beri..

Hemen hergün buradan aracımla geçen biri olarak bozuk yolun bütün araçlar için ne kadar sorun yaratabileceğini yaşayarak anlayabiliyorum..

Evet; bozuk, çukur, sorunlu yol modasına (!) inanın Nilüferimiz de uydu ama hiç yakışmıyor.

İlgililerin kulakları çınlasın!.." -BETÜL T.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.