Hava Durumu

Köprüden önce son çöplü çıkış!

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2021 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2021 07:52

"Mudanya Caddesi'nde Geçit bölgesi ile Şehir Hastanesi'ne uzatılacak BursaRay hattı inşaatı nedeniyle aynı bölgede Mudanya ulaşımı için Akpınar ve Emek Mühalleleri'den yeni güzergah verilip araçlar yönlendirildi..

Bunun için Sanayi Bölgesi-Akpınar arasındaki üstgeçit yanından araçlara geçiş sağlandı. Böylece araç trafiği önce Akpınar Mahallesi ve arkasından da Emek Mahalleleri ile Geçit ve devamından Mudanya'ya gidiyor.

Fakat bu üstgeçit yanındaki Akpınar'a girişi sağlayan dar cadde kenarında yapılan ve sel sularının ana yola taşmasını önleyen dar-alçak kanalın içi ile bu kesimdeki yol kenarları her tür çöp ve kuru yapraklarla dolu..

Aşırı yağışlarda dar ve alçak kanal içinde biriken çöp ve yapraklar ana caddeyi olumsuz açıdan daha çok etkileyebilir. Dikkate alınmalıdır." -M.ALİ GÜNDÜZ

ALO BURASI OSMANGAZİ

AĞAÇ SORUNU:- "27 Kasım 2021 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetenizdeki köşenizde okurunuz Mehmet Ünaldı'nın 'Çok Tehlikeli Bir Dut Ağacı' başlıklı şikayetine yer verilmiştir.

Söz konusu ağaç, belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ilgili ekiplerince yerinde incelenerek, herhangi bir tehdit oluşturmasını önlemek adına 30 Kasım 2021 tarihinde kesilmiştir.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve bunu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." OSMANGAZİ BLD. BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

KURU FASULYENİN KURU'NA DİKKAT!..

"Pahalılık bize herşeyi öğretiyor. Mesela; döviz kuru..

İyi, güzel de piyasayı allak bullak eden döviz kuru-fiyatı devamlı artarken bizim müşterimize sattığımız kurufasulyenin 'kur'u da dikkate alınıp zam yapılmalı.

Yoksa bu gidişle esnaf lokantaları, aşevi sahipleri kurufasulyenin piyasa kuru ve fiyatları yükseldikçe kuru/pilav/turşu satışları için 'maziye bak ne kadar şendik' diyecek, bol kepçeler tarih olacak.." -AŞÇI FAZIL

TEŞEKKÜR PANOSU

PROF.DR.HAKAN VURUŞKAN'A:- "Beni son derece rahatsız eden ve büyük acılar çektiren böbrek rahatsızlığım nedeniyle Özel Ceylan Hastanesi'nde Üroloji Hastalıkları uzmanı Sn. Prof.Dr.Hakan Vuruşkan'ın yakın ilgisi ve başarılı operasyonuyla eski sağlığıma kacuştum.

Bu süreçte Sn. Prof.Vuruşkan ile tüm sağlık ekibi ve hastane çalışanlarına gösterdikleri ilgi nedeniyle açık teşekkürlerimi sunarım." -KORAY ESKİÇAKIT

NİLÜFER'DE O GÜZELİM AĞAÇLAR KESİLMESİN!.

"Bizler Nilüfer, Konak Mah. Gülbiten Sk. sakiniyiz.

Burada yaşları kırka-elliye ulaşan 30-40 ağaçlı bir yeşil alanımız var. (Bölgeden bir fotoğraf ektedir)

Yeşil alandaki ağaç kesimini sorduğumuzda bir derneğin Nilüfer Bld. izni ile burada büyük bir bölüme inşaat yapacağını öğrendik.

Oysa, Belediyemizdeki imar planında bölgenin yeşil alan olduğu belgelerine ulaştık.

40-50 yıllık o güzelim ağaçların dernek lokali için kesilmemesi gerektiğine inanıyoruz.

Üzüntü veren sorunu, Belediyemizin doğa konusunda gösterdiği büyük duyarlılığına bırakıp ağaç kesiminin önlemini diliyor ve rica ediyoruz." -EMİN IŞIK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.