Hava Durumu

Korku tüneli gibi altgeçit

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2017 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 08:18

"Fotoğraflarını çekip gazetenizdeki köşenize gönderdiğim yer Osmangazi Belediye binası ile Almira Otel arasında bulunan yaya altgeçidi..
Bu altgeçit bakımsızlık yüzünden adeta dökülüyor.

Yıllardır bu konuyu sayın ilgililere bildirmeme rağmen maalesef hiçbir iyileştirme yapılmış değil.. Ve her geçen gün de yaya altgeçidinin durumu daha da kötüleşiyor. Altgeçit bakımsızlık ve kirlilik yüzünden adeta bir korku tünelini anımsatıyor.
Söz konusu yaya altgeçidinin Osmangazi Belediye binasına çok yakın bir konumda olması ise epeyce üzücü ve düşündürücü..
Fazla söz gereksiz zaten. Fotoğraflar durumu net bir biçimde yansıtıyor.
Sorunun daha da büyümemesi için yetkili makam sahiplerinin konuyu ele almalarını rica ediyorum.
Saygılarımla.. " Çevre sakinleri adına Cengiz SAKARKAYA

BURSAGAZ'dan bir açıklama

'Vatandaş Hattı' köşenizi ilgiyle takip ediyor ve Bursa halkının sorunlarına gösterdiğiniz hassasiyet adına sizlere teşekkür ediyoruz.
Bursagaz olarak, Bursa halkının güvenliği ve rahatını sağlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce de sayfanıza taşımış olduğunuz 29 Ekim Mah. Dursun Cad. Aktaş-2 Sitesi ile Azra Sitesi arasındaki caddede bulunan alanla ilgili sürmekte olan çalışmaları paylaşmak isteriz.
Kazı çalışmasının ardından, asfalt kaplamasının sağlıklı olması için yaklaşık bir ay kadar beklemek gerekmektedir. Ancak Bursagaz olarak, gelen talepler doğrultusunda ve kazı çalışması yapılan bölgedeki trafik yoğunluğu sebebiyle mümkün olan en hızlı şekilde aksiyon almaktayız.
İlgili bölgede 16.10.2017'de gerçekleştirdiğimiz ilk asfalt çalışmasının ardından maalesef yol üzerinde çökme meydana gelmiştir.
Ekiplerimiz 13.11.2017'de ise yine aynı bölgenin dolgu işlemini yapıp geçici asfaltlamasını yapmışlardır.
Bursagaz ekiplerimiz 18.11.2017'de bölgenin kalıcı asfaltlanması için gerekli müdahaleyi yapacak ve bölgedeki sorun ekiplerimizce en kısa sürede çözülecektir.
Sizin ve sizin vasıtanızla Bursa halkının bilgisine sunarız. Saygılarımızla." BURSAGAZ Kurumsal İletişim

Alo,burası Osmangazi

KÜLTÜR GEZİSİ:- "13.XI.2017 köşenizde okurunuz Sevim Aytekin'in 'O Gezi Neden İptal Edildi?' başlıklı şikayeti yayınlandı.
2017 yılı kültür gezilerimiz başladığında Bld.'mizin meclis salonunda muhtarlarımız toplanarak geziyle ilgili ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Toplantıya katılmayan muhtarlarımız daha sonra belediyemize dilekçe ile başvurup gezi taleplerini iletmişlerdir. Yahşibey Mah. Muhtarı toplantıya katılmamış, daha sonra dilekçe ile de başvuru yapmamıştır.
Gezileri mahalle muhtarları aracılığıyla yaptığımızdan buradaki vatandaşlar geziye gidememiştir. Gezilerimizde herhangi bir iptal söz konusu değildir."

GEZİ OTOBÜSÜ:- "14.XI.2017'de 'Osmangazi Belediyesi'nin Dikkatine' başlıklı bir yakınma yayınladınız.
Çift katlı gezi otobüsümüzün yerinin değişmesi için gerekli çalışmalarımız devam etmektedir.
Konulara duyarlı okurlarınıza ve bunları bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müd.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.