Hava Durumu

Kumsaz’a yazık olmasın!..

Yazının Giriş Tarihi: 22.08.2016 07:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 07:11
 “Kumsaz sahil düzenlemesi nihayet tamamlandı. Kafeterya, büfe, duş ve tuvaletlerine, plajın temizlenmesine dek çok şeyler yapıldı. 
Ne var ki bir ay kadar önce tamamlanan tesisler, kontrolden uzak şekilde halk hizmetine sunuldu. Duş ve tuvalet suları zamanında açılmadı. Musluklardan duşlara, soyunma kabinlerinden sahil koruma çitlerine kadar bir çoğu hemen zarar gördü.
Ayrıca; tatilciler araçlarını gölgeliğe çekip buraları tekellerine alarak konut haline getirmeleri ve sonrasında gölgelikleri sökerek yok etmeleri sonucu  sıkıntılar çok. Büfenin cam ve ahşapları da kırıldı. Tuvalet muslukları yok oldu, boruları kırıldı. İki güvenlik görevlisiyle bu iş çözümlenemez. Büyükşehir Bld. kontrolü ele almalı. 



Sn. Bşk. Altepe, hizmetlerin bitmediğini, süreceğini, altyapı çalışmalarına başlanacağını vurguladı.
Bazı kişiler de burada çadır kurmak istiyor. Sahilde mangal yakıyor. Gölge alanları işgal etmeleriyle istenmeyen olaylar da yaşanıyor.  
Yaratılan güzelliğe yazık olmasın, önlem alınıp yaşatılsın. Büyükşehir Bld. Bşk. Sn. Altepe’ye, teknik ve  sahil temizleme ekibine, özveriyle çalışan Kumsaz Mah. Muhtarımız Sn. Mürüvet Aslan Günay’a teşekkür ve başarılar.” - 
Kumsaz sakinleri adına Hilmi ÇETİN    

Paşabahçe çok uzakta


 “Zafer Plaza’daki Paşabahçe Mağazası, Mudanya yolunda Sanayi Bölgesi karşısındaki Korupark AVM’ye taşındı. Dostlarımıza ne zaman armağan vermek gerekse şehrimizin merkezinde bulunan Zafer Plaza’daki bu mağazaya uğrayıp rahatça alışveriş yapabiliyorduk. 
Fakat şimdi Korupark AVM şehir merkezinden çok uzakta kalıyor. Oradaki mağazaya gidip gelmek yarım günümüzü alıyor.
Paşabahçe yöneticilerine şehir merkezinde bir mağaza daha açmalarının yerinde olacağını anımsatmak istiyorum.
Saygılarımla..”Dilek SARIKOZA

Bşk. Bozbey’e bir rica...


 “Nilüfer Bld.Bşk.’mız Sn.Mustafa Bozbey’e ricamızdır.. Ataevler, Barış Mah. Adalet Kent ile Bakgör rezidans arasındaki caddenin bir yanı geniş bir yeşim alan.    
Burası ağaçlarla doluydu. Çoğu kurudu, kırıldı, bazıları da kesik ve kökleri kalmış.
Yeşil alanın ele alınmasını, çam ağaçlarıyla değerlendirilmesini istirham ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.”
Çevre sakinleri 

TV ekranları niye kapkara?    


“Büyükşehir Bld.’nin BOİ’ye satın aldığı yeni sarı otobüslerden pek çoğunun içinde tavana asılmış birer televizyon ekranı var. Ama ne zaman bu otobüslere denk gelip binsem ekranlar kapkara. Hiçbir işlevi yok.
İki yıl önce yaz tatilinde Antalya’ya gitmiştim. Oradaki halk otobüsleri ve minibüslerde bile TV ekranı var. Antalya’nın önemli turistik yerlerini,  yansıtan filmler gösteriliyor.
BOİ, Bursa’nin turistik değerlerini tanıtan bir film hazırlatıp bu ekranlarla kentimize gelen yabancı konuklara izletse faydalı olmaz mı?.” Onat ÇAYCIOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.