Hava Durumu

Lütfen bu direği buradan kaldırın

Yazının Giriş Tarihi: 15.05.2018 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 08:04

Yaz sezonunda Bursa'nın en gözde merkezlerinden biri olan Küçük Kumla Mahallesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iki yıl süren inşaat çalışmaları sonucu çok güzel bir sahil şeridine kavuştu.
Sahil düzenlemesi yapılırken, yazın yaya trafiğine kapatılan yol kenarındaki elektrik direkleri de yenileriyle değiştirildi. Geceleri bu direklerden sağlanan aydınlatma da sahile ayrı bir güzellik kazandırdı.
Ancak, sahildeki direkler konulurken her ne hikmetse binaların önüne adeta korkuluk gibi konulan ve en ufak bir estetik taşımayan direkler ise yerinde bırakıldı. Üstelik bakımları yapılmadığı için birçoğu bozuk olan direkler birkaç yıldır kuşlara yuva olmaktan başka bir işe yaramıyor.
İlgililerin bu çirkinliğe bir an önce son vermesini bekliyoruz. - Abdullah Aslan Caddesi Şenöz Sitesi sakinleri

Kir ve pas içinde kaderine terk edilen direk kuş yuvası olmaktan başka bir işe yaramıyor. Bölge sakinlerinin tek isteği direğin
bir an önce sökülüp
atılması.

Alo,burası Osmangazi

KONU BÜYÜKŞEHİR'İN:-"Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 30 Nisan 2018 tarihli sayısındaki köşenizde 'Buradaki yollarımız çukurlu, çok bozuk' başlıklı bir okur yakınmasına yer verilmiştir.
Yazıda bahsi geçen Huzur Cadde, 1. Kavaklı Cadde ve Gür caddelerinde belediyemiz ilgili ekiplerince yapılan tetkiklerde ana arter yol vasfında olduğu tespit edilmiştir.
Bu nedenle ilgili konunun, Bursa Büyükşehir Bld.'nin yetki ve sorumluluk alanında kalmaktadır.
Konuya duyarlı okurunuza ve bunu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." - Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlşk.Md.

Delinatörler çözüm yaratır

"Bursa Orgazine Sanayi Bölgesi'nde Ata Caddesi'ne çıkışında yeni duzenlemeyle en sağ şerit genişletildi ve sağ tarafa çıkış yapacak araçlar yoğunluk yapmasın diye araçlar için kontrollü çıkış sağlandı.
Oldukça yararlı bir çalışma. Ancak duyarsız ve diğer araçlara saygı göstermeyen, sağa dönmeyip düz karşıya gidecek veya sola dönecek araçlar da en sağ şeride girerek sağa beklemeden gidebilecek araçlara yolu kapatıyor. Bu nedenle sağa dönecek araçların şeridinin bu tür araçlarin geçişine mani olunması için buraya delinatörler konması çözüm olabilir.
Önerimin dikkate alınmasını dilerim." -Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Havuz fıskiyeleri ne zaman çalışacak?

"Anımsarsanız, geçen 23 Nisan tarihli köşenizde bu konuya yine değinmiştim. Ancak Nilüfer ilçemizdeki Dört Mevsim (Yılmaz Akkılıç) Parkımız'daki durum devam ediyor.. Bu yüzden tekrar anımsatmayı bir semt sakini olarak bir görev bilirim. Burada her yer çok güzel ve bakımlı.
Fakat beni üzen tek şey, yaklaşık bir aydan bu yana parkın ortasında bulunan ve temizlenmiş durumdaki havuzun fıskıyelerinin çalışmıyor olması.
Böylesine güzel ve çevremize değer katan bir parkın havuzundaki bu durumu doğrusu çok yadırgıyorum.
Çünkü Nilüfer ilçemizde her şeyin ve her tarafın güzellikler içinde olduğu aşikar. Böyle bir eksiklik yadırganıyor doğrusu.
Köşeniz kanalıyla herhalde arızalı olan durumu sayın ilgililere bir kez daha yansıtmak istedim.
Saygılarımla.." - Gülfem S.

Tehlikeli merdivenler

"Osmangazi ilçesi, Demirkapı Mahallemiz'deki, Hulki Bey Caddesi, Derebaşı Sokak'ı oluşturan merdivenler pek çok kesimde kırık dökük bir durum arzediyor.
Uzun zamandan beri bu şekilde olan merdivenler buradan gelip geçen ve çoğu okullarına gidip gelen küçük yaştaki öğrencilerimize tehlikeler yaratmaya devam ediyor.
Osmangazi Belediyemiz'e buradaki merdivenlerimizin gerektiği şekilde tamir edilerek yarattığı bir takım tehlikelerden uzaklaştırılmasını istiyoruz.
Talebimizin dikkate alınmasını ve gerekli olan tamiratların yapılmasını saygılarımızla rica ederiz." - Çevre sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.