Hava Durumu

Lütfen dikkat, bu direk devrilebilir!

Yazının Giriş Tarihi: 07.09.2019 08:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.09.2019 08:56

"Gazetenizdeki köşenizde ivedilikle yayınlanmasını rica ettiğim bu uyarı yazımda önem taşıyan bir tehlikeyi elektrik dağıtımı ile ilgili kurumun sayın yöneticilerine haber veriyorum.
Çelikpalas Oteli yanındaki Atatürk Köşkü Müzesi önünden Hamzabey semtimize çıkan rampada ana caddenin ilk virajında yol kenarında bulunan bir elektrik direği devrilmek üzere.
Fotoğraf dikkatle incelenirse aydınlatma direği iyice eğilmiş bir durumda ve ne zamandır da öylece duruyor..
Burası trafiği oldukça çok bir yer.. Yayaların da.. Beklenmedik bir kaza olmadan önlem alınması yerinde olacaktır. Saygılarımla.. " - Rengin SERCEN

ŞANTİYE ELEKTRİĞİ

"Kayapa bölgemizdeki 30 Ağustos Zafer Mah. Mimar Sinan Cad. İpekoğulları Çamlık Park Evleri'nde 1 yıldır oturulmasına rağmen hâlâ şantiye elektriği kullanılmakta ve kanalizasyon alt yapısı da tamamlanmadı.
UEDAŞ ve diğer yetkililerden sürekli bilgi alınmaya çalışılmakta ancak süreci "1 ay sonra tamamlanacak" şeklinde ötelemekte, düzgün bilgi alınamamakta.
Bu süreçte site sakinlerinin elektronik aletleri çalışmıyor veya bozuluyor. Günlük yaşamlarında zorlanıyor..
Bu konuda CİMER, EPDK, UEDAŞ ve Bursa Valiliği'ne problemimiz iletilmiştir.
UEDAŞ veya yetkililerden acilen trafonun ve belediyeden de kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasını beklemekteyiz." - Çağdaş KAPLAN

ÇOK ÇİRKİN MANZARALAR

"Yakın Çevre Yolu'nda Çağlayan'ı geçince bir akaryakıt istasyonu var. Bu istasyona gelmeden ve geçtikten bir süre sonra yol kenarında sık sık çok çirkin manzaralarla karşılaşıyo-ruz. Bu da buradan geçen yerli- yabancı konuklar için hiç iyi bir manzara olmuyor.
Bu olumsuzluğu da yakışıksız davranışlar içinde olan bazı kadınlarla onlarla diyalog kuran bazı araç şoförleri yaratıyor.
Bu sorunun önlenmesi için harekete geçilmesini rica ederim." - Hayrettin TEZEL

VALİDATÖR VE AKTARMALAR

"BURULAŞ, toplu taşım araçlarına yeni tip validatörler koydu.. Fakat bu validatörlere kartını okutan ve aktarma yapacak yolcular 'aktarma' anonsunu duyunca durumu bilmedikleri için kartını ikinci kez bir daha okutuyorlar ve böylece, iki misli ücret ödemiş oluyorlar. Araç şoförleri de yolcuları uyarmıyor. BURULAŞ'ın gerekli önlemi almasını rica ediyorum.." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

BUSKİ'NİN 1 SAATİ 23 SAATE ULAŞTI!

"Görükle, Dumlupınar Mahallesi sakiniyiz. Sularımız 2 Eylül Pazar gecesi aniren kesilip uzun süre gelme-yince BUSKİ'yi aradık. "1 saat sonra gelecek' dendi. Ama aradan 19 saat geçti, gelmedi. 23 küsur saat sonra su verildi. '1 saat sonra su verilecek' yanıtı da telefonumda kayıtlı. Üzgünüm. Çünkü BUSKİ hiç böylesi durum yaratmazdı. Yöneticilerin dikkatine saygıyla sunarım" - Efraim AKAN

TEŞEKKÜR PANOSU

TABELA TEMİZLENDİ:- "Köşenizde yayınlanan 'Dört Mevsim'in Çirkin Tabelası' adlı okur uyarısı üzerine kamuoyuna açıklama gereği duyulmuştur.
Bahse konu Dört Mevsim-Yılmaz Akkılıç Parkı ile ilgili sorun, ilgili ekiplerimiz tarafından giderilmiştir. (Fotoğrafta)
300'ü aşkın parkı olan Nilüfer Belediyesi, Dört Mevsim-Yılmaz Akkılıç Parkı'nda da gereken bakım ve ihtiyaçları rutin olarak yerine getirmektedir.
Duyarlılığından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." Nilüfer Bld. Basın Bürosu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.