Hava Durumu

Merkez Camii inşaatı bir türlü bitmiyor

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2018 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 08:24

"Osmangazi ilçemizdeki Demirtaş bucağında başlatılan Yeni Merkez Cami inşaatı adeta kaplumbağa hızı ile devam ediyor ve inşaat bir türlü bitirilmiyor.
2014 yılında yapılan yerel seçimlerin öncesinde Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan camimizin inşaatı yıl 2018 oldu ve halen aynı şekilde öylece duruyor..
Ayrıca bu camii inşaatının çevresinde üç ayrı noktada su kuyuları bulunuyor ve bu kuyularda da devamlı su motorları çalıştırılıyor.
Su motorları eğer bir arıza yaparsa camiinin zemin katı havuz haline gelebilir ve cami inşaatındaki olumsuzluklar artma kaydedebilir..
Osmangazi Belediyesi'nin Merkez Camii inşaatına gerekli hızı vermesini ve artık çalışmaların tamamlanmasını bekleyip duruyoruz.
Saygılarımızla.."
Bir grup Demirtaş sakini

TEŞEKKÜR PANOSU

Kükürtlü ve hercailer...
"Çekirge semti, Kükürtlü Mahallesi sakinleri olarak ana caddemizdeki refüşler ele alınarak yeni bir düzenleme yapıldı ve refüjde dikili olan ağaçların araları birbirinden güzel, rengarenk hercai çiçekleri ile donatıldı.
Yapılan bu çalışma ile ana caddemiz çok güzel bir manzaraya kavuştu.
Caddemizin güzelleştirilmesi ve düzeni için emek harcayan tüm yetkililere ve çalışanlara bölge sakinleri olarak açık teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Aynı caddenin devamı niteliğindeki Çelikpalas Otel ile Atatürk eski Stadyumu arasında kalan Bankevleri Caddesi'nde de (Kültürpark yanındaki) benzeri bir çalışmanın yapılıp çiçeklendirilmesi semtimizin ve dolayısıyla Bursamız'ın güzelliklerini artıracaktır.
Saygılarımızla.."
Adının açıklanmasını istemeyen bir doktor

Piyano günleri

Dünya Müziği Derneği'nin geleneksel bir hale getirdiği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi ile ortaklaşa düzenlediği Ulusal Piyano Günleri'nin 9.'su bu sene 13-14 ve 15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Piyano dersi alan 5 - 17 yaş arası tüm çocukların katılabileceği bu etkinliğe başvurular 27 Mart'ta sona eriyor.
Etkinlik; Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos) Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Piyango Günleri'ne bu sene de piyanoya gönül veren çocuklarla büyük bir katılımın olması bekleniyor.

Övgü toplayan etkinlikler

Yıldırım Bld. ücretsiz sunduğu kültür sanat faaliyetleriyle 7'den 70'e tüm ilçe sakinlerinden büyük bir övgü topluyor.
2017 ve 2018 kültür-sanat sezonunun beş aylık sürecinde tiyatro, sinema gösterimi, panel, seminer ve değişik etkinliklere ev sahipliği yapan Yıldırım Bld. toplamda 121 bin 359 kişiye ulaştı.
Barış Manço Kültür Merkezi başta olmak üzere Adile Naşit Tiyatrosu'nda çocuk, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz kültür sanat programı gerçekleştirilirken okullara da gidilerek etkinlikler öğrencilerle buluşturuluyor.
Alo Tiyatro, Masalcı Dede, çeşitli sanat atölyeleri ve Şehir Pasaportu ile son 5 ayda 83 bin 540 çocuk bu etkinliklerden faydalandı.
Bld.Bşk. İsmail Hakkı Edebali 'etkinliklerimizi ilçe sakinlerimize sunmaya devam edeceğiz' diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.