Hava Durumu

'Misafir Odası'nda çekçek otoparkı!

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2022 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 08:15

"Bir süredir kent merkezi Cumhuriyet Alanı'nda Atatürk Altgeçit Çarşısı'na inilen merdiven başları, geri dönüşüm malzemesi toplayanların çekçek otoparkı haline getiriliyor.

Bu garip ve çirkin tabloyu görüp müdahale eden hiçbir yetkili maalesef yok.

Öğle üzerleri çekçekçiler burada onlarca aracı park edip yemek paydosu da veriyor. Fazla söze gereksiz. Gönderdiğimiz fotolar herşeyi anlatıyor zaten. Unutulmasın ki burası için 'Bursa'nın misafir odası' da deniliyor. Çok üzücü.

Dikkate sunarız." 

-BİR KISIM ÇEVRE SAKİNİ

NİLPEDAL'DAN BİR DİLEK

"Kültür Mh. Gümüşdere Cad.'nde Ümit Sk. yol ayrımındaki bisiklet yolumuz Kültür Mh.'in adına yakışmayan manzarada. Bisikletliler için oluşturulan özel yola bir giren, bir girmeyen pişman. Çok zarar görmüş ve bu şekilde bırakılmış. Sporsever Başkanımız Sn.Turgay Bey'e duyurmak istedik. Gereğinin yapılması dileğimiz ve saygıyla." 

-NİLPEDAL GRUBU

ANA KUCAĞI İÇİN TALEP

"Büyükşehir Bld.'e yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği hizmetler için teşekkürlerimizi sunarız.

Projelendirildiğini duyduğumuz Demirtaş Nahiyesi, Ana Kucağı Kreşi'nin de tez zamanda canla başla çalışılıp gerçekleştirilmesi için kendilerine rica ediyor ve başarılar, kolaylıklar diliyoruz." -HASAN HATİP

KORONA VE HAVALANDIRMA

"16.2.2022 Çarşamba günü hava çok güzeldi. O sabah Emek Mah.'nden 1-M Toplu taşım/Mudanya otobüsüne bindim. Aracın tüm camları kapalıydı. Hemen birini biraz açtım. Çünkü dışarıda pırıl pırıl bir güneş vardı ve otobüsün içi de çok sıcaktı.

Malum virüs salgını nedeniyle sık sık havalandırmaların yapılması gerektiği için camı açmıştım..

Ama az sonra yanıma benim yaşlarımda bir kişi geldi ve biraz açtığım camı sonuna kadar ve sert bir şekilde hemen kapattı.

Dayanamayıp tepki gösterdim. Bu kişinin hiçbir şeyden haberi yok muydu acaba?. Yapılan uyarılara kulaklar mı tıkanıyor?.

Bu gibi konularda vatandaş önlem almazsa korona ve varyantlarının önüne nasıl geçilir?.

Bu mesele hakkında herkesi duyarlılığa davet ederim."

-K.B

DUYUM SOKAK'IN SESİNİ DUYUN

"Nilüfer, Fethiye Mh. Duyum Sk.'tan köşenize bir manzara gönderdik.Lütfen yayınlar mısınız?. Görüldüğü üzere araç trafiği bir hayli çok olan bu yolda ne hız kesme seti kaldı, ne uyarı bandı. Hepsi dağıldı gitti. Tehlike kol geziyor.

Duyum Sk. sakinlerinin sesi duyulsun lütfen. Ricamız budur."

-A.ŞEVKET G.

BURASI GÜMÜŞÇEKEN

"Şehir merkezinde yaya trafiği en çok neresi sorusuna Atatürk Cad.'nden Gümüşçeken Cad.'ne giriş gösterilir. Bu iki görsel de Gümüşçeken'imizden. Kaldırımda çalışma yapılmış bir kesim ve diğerinde de parke döşeli yol göçüğü. Üstelik burası tarihi Büyükşehir Bld. binasına çok yakın. Gümüşçeken'den gelip geçerken artık zorluk çekmesek iyi olacak.

Hatırlatırız."

-ÇEVRE SAKİNİ BAZI OKURLAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.