Hava Durumu

Nilüfer’de geri dönüşüm konusunda sorun yaşanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2016 07:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 07:48
“Beşevler Sanayi Sitesi 32.blok esnafıyım. İşyerimizde devamlı geri dönüşüm atığı topluyoruz. Son zamanlarda geri dönüşüm toplanmasında sıkıntı var. Bunu Nilüfer Bld. çağrı merkezine aktarınca sorun çözülüyor. Sonra yine aksıyor.
    Son kez bir arkadaş 10.3.2016’da Nilüfer Bld.’ne şikayet etti. Aynı gün Nilüfer Bld. geri dönüşüm birimden arayan bir bayana 3 haftadır geri dönüşümlerin alınmadığını, kapımız önünde 5 torba geri dönüşüm olduğunu ve geri dönüşüm torbalarımızın kalmadığını belirtti.
    Bayan görevli 12.3.2016’da geri dönüşümleri aldırıp yeni torba bıraktıracağını söyledi. Aynı gün saat 13’e kadar gelen giden olmadı. 14.3.2016 Pazartesi sabahı işyerimize gelince geri dönüşüm poşetlerinin atık toplayanlarca parçalandığını gördük. Sanayi bölgesinde geri dönüşüm günü olan çarşamba sabahı tekrar işyerimizde biriken atıkları kapı önüne koyduk bir gün geçmesine rağmen alınmadı.



     Nilüfer Bld.Bşk. Sn. Mustafa Bozbey’e soruyoruz?:
     Bölgemizde geri dönüşüm toplaması düzenle yapılacak mı? Bizler de ona göre geri dönüşümleri toplayalım veya çöpe atalım. Ayrıca şikayetlerimizden sonra geri dönüşümleri almaya gelen görevliler suratlarımıza ters ters bakıyorlar. Bizler vatandaşlık görevimizi yapıyoruz görevliler de vazifelerini yapmak zorunda.
Bir diğer sorum da Beşevler Sanayi Sitesi yönetimine?: 
    Bölgemize hurda atıkları ve geri dönüşüm malzemeleri toplayan şahısların girişleri yasakken kapıda bulunan güvenlik görevlileri ve kamera sistemine rağmen bu şahıslar sanayi bölgesinde nasıl rahatça girip dolaşabiliyorlar?. 
    Saygılarımla.”   Recep İSKEÇELİ

Top akasyalar için çok üzüldük

   “Yeni Yalova Yolu’ndaki top akasyaların tramvay hattı için kesilmeleriyle ilgili köşenize bir görüşümüz var. 
    Yeşil Bursa artık sadece birkaç park ve dağlarda kaldı. Ova ve ilçeler betona mahkum. Yeni Yalova Yolu’ndaki çift sıra akasyalara bu bahar yaprak açmak nasip olmadı. Yüzlercesi birkaç gün içinde kökünden kesildi. 
    Yemyeşil cadde de betonlaşmaya başlayacak. En azından dev panolarda Belediyemiz’in ‘burada şu kadar ağaç kesildi ama falan yerde bunun on misli ağaç dikilerek falan yerde orman oluşturulacak’ denilebilirdi. 
    Ayrıca, bu caddenin iki tarafına beton direk ve saksılar konmuştu. Ya onların yerlerine ya da cadde kaldırımlarına sık aralarla top akasya dikimi üzüntümüzü en azından biraz hafifletecek ve caddenin biraz da yeşil olmasını sağlayacaktır. Metin ve Serkan  

TEŞEKKÜR PANOSU

Özdilek’i kutluyorum

    “18 Mart Cuma sabahı Özdilek Ataevler AVM’ye girdiğimde birbirinden güzel marşlarımızı duydum. Sonra da kahramanlık türküleri. Bu hassas günlerde Çanakkale Zaferimizi kutlarken çok etkilendim. Diğer maşlardan sonra da  Mustafa Kemal Paşa’nın kendi sesinden ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sözü AVM’de yankılanınca gözyaşlarıma hakim olamadım.
   İşyeri sorumlusunu kutladım. Yayın, Özdilek merkezinden yapılıyormuş. Yani tüm Özdilek’ler de o an aynı yayın varmış.
    Örnek hassasiyeti nedeniyle Özdilek yöneticilerini kutluyorum.”  B.B.Ö
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.