Hava Durumu

Nilüfer yollarında çukur ve tümsek sorunu kalmasın

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2016 01:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 01:23
"Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin devamlı okuruyum. 
Kısa bir bir süre önce uygulanmaya başlanan son teknolojik yeniliklerle gazeteniz daha da güzelleşti. Tüm çalışma arkadaşlarınıza devamlı bir okurunuz olarak başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Benim belediyemizin dikkatini çekmek istediğim konuya gelince; uzun zamandan beri Nilüfer ilçemizdeki Cephanelik Sokak üzerinde oluşan bir çukur sürücüleri çok rahatsız ediyordu. 



Geçtiğimiz günlerde Belediyemizin bu çukura asfalt onarımı yaptığını gördüm ve çok sevindim. Periyodik kontroller yapılarak benzer birçok sorunlu alan da iyileştirilebilir. 
Nilüfer Belediyesi'nin bu modern ve periyodik uygulamaları devreye sokmasını diliyoruz. Sürüş güvenliğini ve konforunu etkileyen hiçbir çukur ilçemizde kalmamalıdır. Halkın uyarmasıyla değil proaktif olarak çukur ve tümsek sorunları giderilmelidir.
Halkın en büyük şikayeti trafik ve yetersiz cadde ve sokaklardaki benzer altyapı eksikleridir. Belediyeler kendi internet siteleri üzerinden etkin anketler yapabilir ve mahalle mahalle halkın sorun önceliklerini öğrenebilirler. 



Ayrıca, Eğitimciler Caddesi'nden Konak Caddesi'ne inişte kullandığımız fotoğrafını paylaştığım sokağın ağzı çok dar. Caddede trafik hızlı akıyor. Bu noktada trafik sıkışıyor ve kaza riskleri oluşuyor. Benzer şekilde cadde üzerinde yoğun kullanılan birkaç ara sokak var. Nilüfer Belediyemizden bu dar ağızlı sokakları görüş ve dönüş bakımından rehabilite etmesini istiyoruz. 
Birçok üzücü kazanın da böylece önüne geçilmiş olacaktır.    
Saygılarımızla.."
Çevre sakinleri adına Erdoğan POLAT

Zafer şarkıları söyleyeceğiz!.

"Bursaspor taraftarları olarak yarın büyük bir kafile halinde İstanbul'da oynanacak Beşiktaş maçına gidip takımımızı izlemek ve desteklemek için yollara düşeceğiz.
Bütün taraftarlarımızdan tribünlerde küfürden uzak tezahüratlarda bulunulmasını rica ediyorum. Çünkü bazı yakışıksız ve rahatsız edebilecek tezahüratlarda bulunulursa karşı takımın taraftarları da maçı elektrikli bir havaya sokar. Bu da bizim yeşil timsahlı oyuncularımızı olumsuz bir havaya sürükleyebilir.
Yeşil timsah Bursaspor'a gönül vermiş taraftarlar olarak bizlere yakışanı yapalım. Bütün takımımıza ve vefakar taraftarlarımıza başarılar. 
Taraftarlar olarak İstanbul'dan zafer şarkıları söyleyerek döneceğimize inanıyoruz!.."  
Koray GÜLCE

Tırnakçıya aman dikkat

"Geçen çarşamba (30 Kasım) günü Nilüfer ilçesindeki Gazi Mahallemizde kurulan Çarşamba Pazarı'na bir grup komşumuzla birlikte alışveriş yapmaya gittik.
Pazarda dolaşırken hoparlörlerden birden yükselen bir sesle irkildik.
İki-üç kez yinelenen anons 'lütfen dikkat, pazaryerinde seyyar satış yapan tırnakçıların dolaştığı ihbar edildi. Alışverişleriniz sırasında para verip üstünü alırken çok dikkat ediniz' şeklinde idi. 
Doğrusu yapılan bu uyarı anonsu bizleri hem ürküttü hem de sevindirdi. Böyle bir durumla karşılaşmamak için pazaryerine sivil güvenlik elemanlarının olması da gerekir düşüncesindeyiz ve bunu bekliyoruz..
Arzumuzun ilgili makamlara köşeniz kanalıyla iletilmesini diliyoruz."
Nurcan TURA ve komşuları

Sibel Can'la sürpriz fasıl



"Gemlik Türk Sanat Müziği Sevenler Derneği'nin yönetici, solist, korist, saz sanatçıları ve değerli hocamız Sayın Erdinç Çelikkol ile hafta içinde İstanbul'a gidip TV 8'de yayınlanacak olan 'O Ses Türkiye' yarışması programına katıldık. Jüri üyeleri arasında bulunan ünlü sanatçımız Sayın Sibel Can'ı da aramıza alarak birlikte fasıl yapma imkanı bulduk. 
Program sunucusu Sayın Acun Ilıcalı ve tüm ekibine bize bu büyük imkanı verdikleri için gerçekten çok çok teşekkür ederiz.
Kendi sazlarımız eşliğinde sekiz güzel şarkı ile oluşturduğumuz fasıl programımız izleyiciler tarafından da büyük ilgi gördü.
Dernek Başkanımız Sayın Saadettin Bey ve koromuzun tüm ses ve saz sanatçıları olarak program öncesi ve sonrasında Sayın Ilıcalı ve ekibinin gösterdikleri örnek ve büyük konukseverlik karşısında son derece mutlu olarak ve unutulmaz anılarla Bursa'ya döndük.
Kendilerine içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yapılan band çekimlerimize ait fasıl görüntülerimiz iki üç gün içinde TV 8 ekranlarına getirilecek olan 'O Ses Türkiye' yarışması içinde tüm Türk müziği severlerin beğenisine sunulacak. Müzikseverlerin bilgilerine sunarım.
Saygılarımla.."
Mehmet TAŞKESER
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.