Hava Durumu

Odunluk'ta şapka, mızrak ve yol

Yazının Giriş Tarihi: 20.06.2022 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 07:57

"Bizim Nilüfer İlçemiz'in büyük bir yerleşim alanına sahip Odunluk Bölgesi'nde bulunan Odunluk Köprüsü'nde uzun bir zamandan beri devam eden bir takım eksileri  gazetenizdeki köşeniz kanalıyla sayın ilgililere aktarıyoruz.

Yayınlanmasını rica ederiz.

Odunluk Köprüsü'nün üstünde demirden imal edilmiş olan koruma parmaklıklarının ucundaki mızrak şeklindeki ilavelerden bazıları yok oldu. Mızrak uçları ilk yapıldığında eksiksiz idi.

Ayrıca; demir mızrak çubuklarından kırılanlar da var.

Köprüde araç ve yaya güvenliğini sğlayan aydınlatma armatürlerinden bazılarının şapkaları montajlanan noktalarından çıkmış, uçmuş-düşmüş. Ya da ampul kapakları yok. Elektrk kordonları boşlukta sallanıp duruyor..

Bu arada; Hüdavendigar Mihraplı Parkı'ndan Odunluk yönüne doğru yürürken köprüye  varmadan cadde kenarı ve kaldırım da fotoğraftaki gibi adeta ağlıyor.

Gerekli ilginin gösterimi ricamızla." - MÜH.AYZİT KARSAK VE BAZI SEMT SAKİNLERİ

TEŞEKKÜR PANOSU

BUSKİ ES GEÇMEDİ- "Bir süre önce size gönderdiğimiz bir uyarıda BUSKİ'den ricada bulunmuştuk. Sorumunuz; Çamlıca Mahallesi, Gün Sokak üzerinde bulunan bir rögar demir kapağı çevresinin adeta ufalanıp eridiğini, çukurlaştığını ve çukur çevrenin de gün geçtikçe derinleştiğini vurgulamıştık.

Özetle; onarımını bekliyorduk,

Sağolsun BUSKİ bu uyarıyı es geçmedi ve yapılan gerekli onarım sonrası rögar çevresi onarılıp düzenlendi.Gerekli çalışmayı yapan BUSKİ'ye teşekkürlerimizi iletiyoruz.." -NECİP YILDIRIM VE KOMŞULARI

CUMHURİYETİMİZ'E GERÇEKTEN YAKIŞTI

"Cumhuriyet Mahallesi, Doğa Sokak'a girişte Dilek Õzer İlköğretim Okulu BBOİ otobüs durağının hemen onunde kalan asfalt zemin çok kötü ve tehlike yaratan bir durdumdaydı.

Özellikle bu okula devam eden çocuklarımız yağışlı havalarda zor durumlarda kalıyorlardı.

Bunu dikkate alan Nilüfer Belediyemiz, ana caddedeki asfalt düzeyde bozulan ve çukurlarla tehlike oluşturan bölgeyi baştan sona onarıp kötü durumdan kurtardı.

Asfalt çalışması gerçekten de adı Cumhuriyet olan Mahallemize çok yakıştı.

Soruna ve yuptığımız uyarıya dikkat edip duyarlılık gösteren belediyemizin ilgili birimlerine ve onarımda çalışıp ter döken tüm emekçi kardeşlerimize açık teşekkürlerımızi  sunarız.

Saygılarımızla." -BİR GRUP ÖĞRENCİ VELİSİ

CUMARTESİ YİNE BULUŞALIM

 Değerli okurlarım; köşemize gönderdiğiniz mail ve fotoğraflarla oluşan yazılar bugün te bu kadar.

Önümüzdeki cumartesi yine bu köşede buluşmak üzere herşey gönlünüzce olsun..Bana ulaşan ileti ve sorunlarla ilgili fotoğraflarınız sırasıyla yayınlanıyor.

Sorunlardan uzak, sağlık ve huzur içinde başarılı günler dilerim.. - E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.