Hava Durumu

Okur Dündar'dan Başkan Dündar'a

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2017 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 08:10

"Osmangazi ilçesi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a köşeniz kanalıyla aşağıdaki üç ayrı konunun iletilmesini rica ediyoruz:

1- Demirtaş bölgesi, Sakarya Mahallesi Osmangazi Caddesi'ndeki 6. Neşe Sokak yağışlı havalarda gönderdiğimiz fotoğrafta da net bir şekilde görüldüğü gibi her taraf göl haline geliyor.. Yağmurda çoluk çocuk perişan oluyor.
Bu sorundan kurtulmamız için sokak girişine yağmur suyu ızgarası yapılması gerekiyor.. Sorunumuzu BUSKİ'deki yetkili kişilere duyurmanızı diliyoruz.

2- Ayrıca, Demirtaş, Barbaros Mahallesi'nde bulunan fotoğraftaki eski bina da Anıtlar Kurulu'nca kayıt altına alındı.. Kimse bir şey yapamıyor. Restorasyon ve sağlamlaştırma çalışması olmadığı için yayalar ve buradan geçen araçlar tehlike altında. Acilen tedbir alınmalı..

3- Kırantepe su deposu mevkiindeki Çamlık alan bölgesine de önüne gelen çöp döküyor. Her taraf pislik içinde.
Bu yüzden çevrede çok kötü görüntüler oluştu.. Bölgede gereken temizliğin yapılmasını ve 'çöp dökmek yasaktır' diye uyarıcı bir tabela konulmasını talep ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.." Mümin DÜNDAR

Trafik güvenliği sağlanmalıdır!..

"Nilüfer ilçemizde bulunan, 29 Ekim Mahallesi, Uğur Mumcu Bulvarı'nda şehir merkezine doğru olan güzergahtaki trafik sinyalizasyon lambaları ile sokak aydınlatma direği birbirini perdeliyor..
Aydınlatma lambası direği yüzünden trafik sinyalizasyon lambalarını göremiyoruz.
Aydınlatma direğinin yerinin değiştirilmesi trafik güvenliği açısından çok yerinde olacaktır.. Köşenize gönderdiğim fotoğrafta da bu açıkça görülmektedir.
Gereğinin yapılmasını rica ediyoruz. Saygılarımızla.." Çevre sakinleri

Kira yardımı istiyoruz!..

"2015 yılında Orhangazi ilçesindeki Camikebir Mahallesi, Tozkoparan Caddesi 294 Ada ve 14 parseldeki evimiz bina çürük diyerek yıktırıldı ve 24 aile üç yıldan bu yana kirada oturmaktayız.. Kira yardımı da almıyoruz.
Apartman sakinleri genelde yaşlı ve emekli insanlardan oluşuyor..

Bizlere Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yardım etmesini bekliyoruz. Lütfen ilgilenilirse çok memnun oluruz. İyi günler dileriz." Nurgül ARTUT

UEDAŞ lütfen

"Cumhuriyet Alanı, Atatürk Heykeli karşısında bulunan Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu'nun doğu tarafındaki köşesi ile Güllüoğlu Baklavacısı arasından aşağıya inen (Alacamescit Mahallesi, Tuzpazarı Sokak) geceleri zindan gibi çok fazlası ile karanlıkta kalıyor..
Bu sokakta işyeri olan esnaf arkadaşlar ve buradan gelip geçen yayalar korku tüneli gibi olan zifiri karanlıkta her an beklenmedik acı bir olayla karşılaşabilirler.
Bursa'nın en merkezi yerindeki bu sokağın uzun zamandan bu yana karanlıklar içinde kalmakta olması semt sakinlerinin okullarından dönen çocukları için de gerçekten ciddi bir tehlike yaratıyor.
Durumu, UEDAŞ'ın sayın yetkili ve çalışanlarının dikkatlerine sunuyor ve acilen gerekli önlemlerin alınmasını, sokağımızın aydınlatılmasını saygıyla rica ediyoruz.." Hüseyin KARAMAN

TEŞEKKÜR PANOSU

Dalyan Park'ta pazar çalışması

"Nilüfer ilçemizdeki Barış Mahallesi'nden bir grup hanım olarak Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e köşenizden teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.
20 Ekim'de gazetenizdeki köşenizde bir isteğimizi yayınlamıştınız. Bu yazıda semtimizdeki Dalyan Park'taki yürüme parkurunun ele alınmasını rica etmiş ve parkurun lastik zeminle kaplanmasını dilemiştik.
Sonunda bu isteğimiz yerine getirildi. Hatta, parkurun tamamlanabilmesi için geçen pazar günü bile ekipler gerekli çalışmaları yaptı. Şimdi sabah yürüyüşü yapan grup olarak çok güzel bir parkur kazanmış olduk.
Bu nedenle sevgili Bozbey Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz..
Şimdi buradaki tek eksik kalan şey gerekli olan ağaçların eksikliği.. Ağaç dikme mevsiminde parkurun kenarlarına daha sık aralarla ağaçlar dikilebilirse insanlar ağaç gölgeleri altında yürüyüşlerini daha sağlıklı olarak yapacaklar.
Başkanımızın bu konuya da eğileceğinden eminiz. Ön teşekkürlerimizle.." Rengin K. ve arkadaşları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.