Hava Durumu

Okuyabilene aşk olsun!

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2020 08:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2020 08:22

Bugün de kentin dört bir yanından gelen şikayet, öneri ve fotolar.. Ve hepinize merhaba sevgili okurlar.. Gerçekten çok önemli noktalara değiniyorsunuz.. Bunları özüne uygun özetlemek zorundayım. Çünkü sadece cumartesi ve pazartesi bu köşede sizlerleyim; gelen mail trafiği yoğun. Tekrar teşekkürler..Evet; bugün özetler, pazartesi de öyküler (!)

UMUT ORKUN'UN UYARISI:

"Çamlıca Mah. Meltem Sokak'ta bulunan ve Türkiye-Azerbaycan kardeşliğinin simgesi olan parkın mermer üzerindeki yazılarını okuyabilene aşkolsun.. Çünkü silinmiş gitmiş. Sorun; madem ki Azerbaycan ile kardeşiz, bu kardeşliğimiz simgesi olan parka gerekli ilgi gösterilmeli ve yazıların yenilenmesi için yoğun ve başarılı çalışmalar içinde olan Nilüfer Bld. Bşk.'mız Sn. Turgay Erdem'in ellerinden öpüyor."

KIRMIZI KAR YAĞINCA MI?

"BUSKİ'nin gönderdiği son su faturaları diğer aylarda gelen faturalare göre adate iki misline çok yakın. Bu meseledean sadece bern yakınmıyşdrum, kodmşularımız ve yakınlarımızla çarşıdaki dükkan komşularımız da şikayetçi..
Hani Bursa'da sularımız ucuzlayacaktı?.. Yoksa kırmızı kar yağınca mı?.." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

ZABITA NEREDE?

"Muradiye'deki Salı Pazarı'nda (olması gerektiği gibi) ürünlerini seçtirmeyen 1-2 pazarcı var. Tüm pazarcılar maalesef ürün seçtiriyor. Zabıta mutlak anons ve gozlem yapmalı. Pazarda Zabıta memurları var ama denetim ve gozlem yok. Hatta pazarcıların çoğu da maskesiz." Sacide YILDIZ

METRODA ANONS!

"Metroda yolcular maske ile istasyona giriyor, tren yolculuğunda çıkarıyor veya çenesine indiriyor. Trende bir yandan bunun yapılmaması anonslanmalı, görevlilerin de yolculuk boyunca bir vagondan diğerine geçip uyarı yapmaları şart"- Simay IRMAK

KÖRFEZ SOKAK OT DENİZİ!

"Nilüfer Barış mah. Körfez Sokak'ta kebaçı karşısındaki yeşil alan var. Ama alanda otlar oylesine büyüdü ki, körfez sokak 'ot denizi' oldu. Çocukların topu buraya kaçsa otlar içinde inanın bulamaz. Budanması ricasıyla!." Necla O.

BİR ÇEKİCİ 'İDDİA'SI..

"Olay yeri: Nilüfer, Konak Cad. Kapalı Pazaryeri üzerindeki otobüs durağı. Bu gün (17 haziran çarşamba) saat 11.45 de durak önünde park yapılmaz çizgisini 50 cm. işgal eden bir araca park ihlaliyle Trafik Vakfı'na ait çekici kaldırmak için yanaştı. Az sonra bundan vaz geçti.
Aceleyle buradan kaçarcasına uzaklaştı. Otonun arka çamurluğunu sürtüp ezmiş. Vatandaş olarak böyle bir çarpmaya neden olsam karşı tarafa durumu izah için sahibini beklerdim. Ama çekici umursamadı, kaçtı gitti. Şu an saat 17.15. Çekici bir daha ortalıkta görünmedi. Olayın geçtiği durak karşısında oturuyorum. İçim elvermedi. İlgililere iletiyor ve yetkilileri duyarlılığa davet ediyorum." Yavuz ÜSKALKAN

KORONA VE BURULAŞ..

"BURULAŞ'ın Gürsu ile Terminal arası çalışan 91/G no'lu otobüsü korona günlerinde sabahları tıka-basa çok kalabalık. Kesinlikle 'bulaş riski' var. En azından bu corona süreci atlatılıncaya kadar sabah saatleri Gürsu kalkışlı 91/G hatlı otobüs seferleri arttırılamaz mı?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.