Hava Durumu

Osmangazi Belediyesi'nde Pınarbaşı alarmı

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2021 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2021 08:16

Yılın son cumartesi gününden merhaba değerli okurlarım.
Köşemizin devamlı okurları anımsayacaklardır. Son günlerde tarihi Pınarbaşı Meydanı'ndaki bazı olumsuzluklar konusunda semt sakini okurlarımın önemli yakınmalarına gönderdikleri fotoğrafları ile bu köşede yer vermiştim.

Bu yakınmalar üzerine Osmangazi Belediyesi ilgili ekipleri adeta alarma geçmişler. Gelen yeni fotdoğreflarda ekipler duman dumana çalışma ve onarımlar yapıyorlar. Bu nedenlee öncelikle hem okurlarım ve hem de bu köşenin yazarı olarak Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür ediyorum.
Ellerine sağlık..

Şikayet konularından biri, süs havuzları üzerindki ahşap köprülerin çürüyen bağlantıları üzerindeydi. Saemt sakini değerli bir Hocanım 'Köprüler çökebilir' diyordu..
Bir diğer konu ise tarihi meydana güzelikler katan ve Osmanlı mimarisi çizgileri taşıyan çeşmelerin çatılarında bazı kısımların fırtında uçtuğuydu. Ki geriye kalan çatı parçaları da olası tehlikelerin habercisiydi.
Evet; Osmangazi Belediyesi adeta alarma geçerek tarihi parkta iki gün
üstüste yaptığı çalışmalarda her iki sorunu tarihe gömdü.
Ama bir dakika lütfen.
Şimdi aynı bölgeden çok daha önemli ve tehlikeli bir konu var ki o da yeniyılın ilk günü yani 1 Ocak'ta bu sinemada (!) renkli Türkçe sinemaskop.
Osmangazi Belediyesi eminim ki bu konuya da acilen eğilir ve yaşamları ciddi şetilde tehdit eden soruna da ivedilikle son verir.
Çünkü bu tehlikeli durum hiç düşünmek dahi istemem ama eğer önlem alınmazsa bazı tatsız olaylar yaratabilir ve hep beraber üzülebiliriz..
Yeniyılın ilk günü yine bu köşede buluşmak üzere sevgili okurlarım. -E.Ö

ÇİÇEK SOKAK ÇİÇEK AÇSIN

"Nilüfer ilçemizdeki Hasanğa Mahallemiz her geçen gün biraz daha gelişiyor ve güzelleşiyor. Fakat Bursa Caddesi üzerinde bulunan Hasanağa İlkokulu'nu geçer geçmez Küçükdere ve Çiçek Sokaklarımız'ın kesiştiği noktada caddemizin drurumu
aynen gönderdiğim fotoğraftaki gibi bu şekilde.. Ve çok zamandan beri de burada gerekli olan onarım yapılmıyor. Buradan ne zaman gelip geçmeye çalışsak araçlarımız olumsuz bir şekilde etkileniyor. Çok mağduriyet yaşıyoruz...


Meydana gelen çukurn çukur zemin devamlı derinleşirken kenardaki asfalt kesikler de lastiklerimizin adeta baş düşmanı.
Oysa çiçek Sokağımız ve çevresi çiçek açmış gibi güzellikler içinde olmalı. Çünkü Hasanağamız sadece yetiştirdiği şifamı enginarlarıyla değil, çevre güzellikleriyle de ününe ün katmalı. Uyarım eğer dikkate alınırsa sevinirim.
Saygılarımı sunarım." -YEKTA TANIŞ

TEŞEKKÜR PANOSU

İKİ OPR.DR.'A:- "Geçirmiş olduğum ve uzun zamandır çektiğim bir rahatsızlık nedeniyle Medıcana Hastanasi'ne başvurdum. Önce Opr.Dr.Ali Önder Devay ve daha sonra da Opr.Dr.Barış Gülcü tarafından gerekli görülüp yapılan operasyonlarla tekrar sağlığıma kavuştum.
Her iki hekimim Sn.Opr.Dr. Devay ve Gülcü ile hastanenin sağlık ekibine gördüğüm yakın ilgi nedeniyle teşekkürler ediyorum." -ERKAN TORUN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.