Hava Durumu

Osmangazi'de akordeona dönmüş cadde tabelası!

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2021 07:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 07:41

"Geçenlerde Osmangazi, Çekirge Mah. 2.Nazlı Cad.'den geçerken gördüm. Tanıtım tabelası resimdeki gibi tam bir komedi olmuş!.

Akordeon körüğüne dönen tanıtım tabelası nasıl bu hale geldi anlaşılır gibi değil?.

Tabelada levhanın akordeon körüğüne dönen halini bir tarafa bırakalım. Tabelanın demir direği de yan yatmış bir vaziteyette.

Bu hadisenin sebebi insan kastı olamaz. Muhtemelen yüksek kasalı kamyon-TIR gibi bir araç çarparak bu durumu yaratmış..

Böylesi sokak tanıtım tabelaları dikilirken muhtemel ve benzeri durumlar hiç hesaplanmadan mı yaya kaldırımlar üzerine konuyor acaba?.

Bilindiği üzere Çekirge'miz turistik bir semt.. Bu garip manzaranın bir an önce giderilmesi yerinde olur. Hürmetler."- Ramiz GÖKHAN

ASFALT GÜZEL, DURAK BERBAT

"Nilüfer'de asfaltlama kampanyası başlatan Sn. Bld. Bşk.'mız Turgay Erdem kardeşimize teşekkürler. Çoktandır bunu bekliyorduk. Çok güzel oluyor.

Fakat bu çalışmalar yapıladursun aylardan beri kendi kaderine terkedilen BBOİ durağı da bizim burada.

Örnek; Barış Mah. Nilüfer Hatun Cad. 5 no'lu BBOİ durağı..

Foto, herşeyi anlatıyor. Durağın zemini bombalanmış gibi!. Araç bekleyenler tehlike içinde. Ele alınması ricasıyla saygılar." - Suavi AYDIN

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN ÜÇ YANIT:- "03.05.2021 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizde yayınlanan Orhaneli yolunda (Lefkose Cad.) Çamlıca / Odunluk kavşağında 'U' dönüşüne girince sağdaki tretuar taşları, Eğerce Sahili ve Yılanlı Dere temizliği ve Mudanya'daki Halitpaşa Mahallesi su arızasını içeren konular, Kurumumuz ilgili birimleri tarafından incelenmiştir.

1- Orhaneli yolu kavşağı tretuar çalışması tamamlanmış olup bölgedeki sorun giderilmiştir.

2- Buski Genel Müdürlüğümüz'ce Mudanya, Eğerce Mahallesi'ndeki "Yılanlı Dere" olarak anılan dere ıslahı için bu hafta çalışmalara başlanılacak ve gereken temizlik yapılacaktır.

3-Mudanya, Halitpaşa Mahallesi'nde, son zamanlarda bir internet servis sağlayıcı firmanın çalışmaları sırasında hatlarımıza devamlı zarar verilmesinden ötürü zaman zaman su kesintileri yaşanmaktadır.

Arızalar tarafımızdan giderilirken, azami dikkat gösterilmekte ve su hattımıza çamur karışmaması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Ancak zaman zaman evsel hatlara zarar verdiklerinde, bahsi geçen alt yapı firması sebep olduğu arızalardaki tamiratları kendileri yapmaktadır, böyle durumlarda gerekli tahliye işlemi yapılamadığından istenmeyen durumlar söz konusu olmaktadır. İlgili firma ile iletişime geçilmiş ve gerekli tedbirler alınmıştır.

Ayrıca yol çalışmaları sırasında asfalt altında kalan tüm vanalar için çalışma yapılarak yüzeye çıkarılmış ve arızalarda sadece gereken sokakların suyu kesilmeye başlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz." BURSA BÜYÜKŞEHİR BLD.BASIN YAYIN HALKLA İLŞK. D. BŞK.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.