Hava Durumu

Pisa Kulesi'ne meydan okuyan telefon direği!

Yazının Giriş Tarihi: 01.11.2021 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.11.2021 07:57

"Panayır Mahallesi'nin dertleri saymakla bitmiyor ama yine de saymaya çalışacağım.

15. Karanfil Sokak'ta bulunan telefon direkleri ardı sıra eğik vaziyette bulunuyor. Hatta bir tanesi o kadar eğik vaziyette ki neredeyse 'Pisa Kulesi'ne meydan okuyor' diyebiliriz.

Yetkililer bu meydan okumaya ters açıdan bir çelik halat bağlamayı uygun görmüş. Pisa Kulesi'ne meydan okuyan telefon direği o kadar eğik ki telefon kabloları neredeyse yere değecek.

Sokakta bulunan Huzur Apartmanı sakinleri kendi imkanlarıyla yaptıkları direk ile kablolara geçici olarak çözüm bulmuşlar. Sokakta oynayan çocukların, yoldan geçen insanların başına bir kaza gelmeden bu sorunun çözülmesi lazım.

Diğer bir şikayetim ise; 3 haftadır salıncaksız bırakılan çocuklar adına olacak. Panayır Mahallesi 4. Nilüfer Caddesi üzerinden bulunan Uçurtma Çocuk Parkı'nda yaklaşık bir aydır salıncaklardan biri eksik.

Osmangazi Belediyesi'ne sorunların çözümü için talepte bulunalı 3 haftayı geçti ancak bir gelişme yok." - PANAYIR MAH. SAKİNLERİ ADINA İ.K.

TEŞEKKÜR PANOSU

YENİ VATAN'A:- "Ataevler,Gazi Osman Paşa Cad.ndeki Yeni Vatan Eczanesi'nin genç ve zarif sahibi Hülya Bekci ve tüm ekibi hastalara gösterdikleri güleryüz ve hizmet anlayışı ile adeta birbirleriyle yarış ediyor. Rastlantı sonucu bir sorunum için uğradığım eczanenin temizliği, düzeni ve insanı ferahlatan ilginç dekorasyonu takdire şayan. Teşekkürlerimle kutlarım. Mesajımın köşenizde değerlendirilmesini rica ediyorum." - B.B

CANI HER ZAMAN (!) İSTİYOR:- "Nilüfer, Ataevler bölgesi, Barış Mh. Ali Rıza Bey Cad.'ndeki sokak aydtınlatmalarından biri ancak canı istediği zaman yanıyordu. 16 Ekim köşenizde yayınlanan 'Canı İsteyince Yanan Sokak Lambası' başlıklı uyarımız üzerine aynı gece UEDAŞ Nilüfer ekipleri gelip lambayı değiştirdi, sorun bitti. Şimdi o bölge pırıl pırıl. (İşin şakası; lambanın canı (!) yanmak için artık her gece istiyor.) Bu tez onarım için Nilüfer UEDAŞ'a çok çok teşekkürler ve başarılar." - ÇEVRE SAKİNLERİ

ÇOK MERAK EDİLİYOR..

"Nilüfer, Fethiye Mah. Fersah Sokağın başında kaldırımın son hali işte aynen gönderdiğim fotoğraftaki gibi böyledir..

'Bir fotoğraf bin kelimeye bedelmiş' denir. Bunun için sözü uzatmadan durumu ilgililere sunarım. Bakalım sonuç ne olacak?. Doğrusu çok merak ediyorum?.

Saygılarımla.." -Nihat EVCİMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.