Hava Durumu

Şanlı bayrağımız ve kırmızı çizgimiz!..

Yazının Giriş Tarihi: 12.09.2020 09:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 09:14


"Fotoğrafını çekip köşenize gönderdiğim yer; Gemlik, Kurşunlu 7. No'lu Aile Hekimliği binası ve lojmanı..Yani; Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir resmî daire binası burası..
Balkonda Türk Bayrağımız asılı..Ancak, şanlı bayrağımızın koşullar ne olursa olsun çamaşırlarla yanyana-beraber asılmaması gerekir.
Sağlık çalışanlarının son aylarda yaşanan pandemi nedeniyle özverili çalışmalarını övgüyle ve takdirle karşılıyorum.Ancak bayrak konusu olunca kırmızı çizgimiz ortaya çıkıyor. Resmî bir
kurumun bulunduğu binanın balkonunda çamaşırların olması bile hiç hoş değil.
Çünkü ev hanımları artık ev içinde veya koridorlarına bile konulan çamaşırlık askılarında daha rahat kurutma da yapabiliyorlar?.
Dikkate alınmasını önemle rica ederim.

Nejat YAHYA





KENT ESTETİĞİ ÇALIŞMALARI

"Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Müdürlüğü elemanlarınca şehrimizin merkezinde yaya ve araç trafiği bakımından en hareketli konumundaki Çakırhamam semtinde bulunan Timurtaş Paşa Otobüs Durakları arkasındaki yeşil alan ve süs havuzu çevresinde yeni bir düzenleme yapılıyor. Görevli ekibin titiz bir şekilde çalıştıklarını gozlemledim.
Kendilerini kutlar ve kolaylıklar dilerim..Fakat bir konuya değinmeden geçemeyeceğim.
Ben sık aralarla bu durağı kullanan bir kişiyim.. Buradaki süs havuzu fıskiyelerinin çalışmadığına çok sık rastlıyorum. Ayrıca havuzunun içinin de çöplerle dolu olduğuna tanık oluyorum..
Bu itibarla; yapılan yeni çalışmaların paralelinde, vurguladığım bu havuzun da her zaman dikkate alınmasının yerinde olacağı kanısındayım.
Saygılarımla.

Müh.BETÜL Y.





BURADAN KUŞ GİBİ UÇULUR..

"Geçenlerde bir hafta sonunda arkadaşlarımızla birlikte Uludağ'a çıkıp havaların güzelliğinden yararlanıp unutulmsz bir gün yaşadık. Akşamüzerine doğru şehre dönmeden önce Bakacak mevkiine de uğrayıp devamlı büyümekte olan güzel Bursamız'ı kuşbakışı doya doya seyrettik..
Bu sırada bizler gibi Bursamız'ı seyreden bir şahıs uçurumun ucuna kadar gitme cesareti gösterince doğrusu hepimiz de irkildik.. Çünkü buradan ufacık bir dikkatsizlik sonucu kuş gibi aşağıya uçulabilir. Bu tehlikeyi önlemek için tedbir alınmalı. Çektiğim fotoğrafla birlikte bu meseleyi yazarsanız belki harekete
geçenler olabilir..
Kolay gelsin.

Asım FENERCİLER

PAZARTESİ BULUŞALIM

Değerli okurlarım;
Haftada sadece iki gün; cumartesi ve pazartesi günleri bu köşede bana ilettiğiniz sorunlarınızı sayın ilgililere yansıtıyorum. Gönderdiğiniz iletilerinizin mümkün oluğunca kısa yazılmasını, ayrıca
gerekirse size ulaşabileciğim kimlik ve telefon numaralarınızı belirtmenizi rica ederim.
Adınızın açıklanmasını istemiyor olsanız bile bu bilgilerin yanına (adım yayınlanmasın) şeklinde bir not eklemeniz gerekiyor. Evet pazartesi bu köşede yine buluşalım.
Haftabaşında kamyon ve TIR sahiplerine buradan ilginç bir davet (!) var..
Sağlıklı ve iyi günler dilerim.

ERDAL ÖZDÜR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.