Hava Durumu

Seçtepe Caddesi'nde sarkık tel tehlikesi

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2020 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 08:25

Mudanya Seçtepe Caddesi sakinlerinden gönderilen altı kare fotoğraf gerçekten çok ilginç. Cadde kenarında yol boyunca sıra sıra direkler ve direkler arasına bağlı teller.
Bu teller elektrik iletimini sağlayan hatlar mı, yoksa telefon hatları mı bilemem?

Fakat çok net şekilde görülen tehlike büyük..

Yer yer sarkık, yer yer demet halindeki tel yığınları birtakım olası tehlikelere gebe..Elçiye zeval olmaz. Benden duyurmak..

UEDAŞ'ın da, TELEKOM'un da ciddi bir inceleme yapıp gerekli önlemi alması şart.
Bölge sakinleri

Başkan Dündar'a

"Osmangazi Bld. Bşk.'mız Sn. Mustafa Dündar'ın dikkatine sunarız: Bizler Demirtaş bucağı sakinleriyiz. Demirtaşımız şimdilerde 100 bin nüfusa yakın bir yer. Ama bu kalabalık yerleşim yerinde sadece iki pazaryeri var. Cuma ve Pazar Pazarları.. Bu pazarlar yetersiz kalıyor. Pazar Pazarı biraz daha genişletilmeli. Çok küçük. Bu yapılamıyorsa da pazarlar üç güne çıkarılmalı. Dikkate alınmasını saygıyla rica ederiz."
Hayrettin TEZEL
ve çevre sakinleri

Aileler oradan geçemiyorlar!..

"Gürsu ilçemizdeki, Uludağ Organize Sanayi bölgemizde bulunan Ataç Sokak'ta akşamları araçlar dizilip park ediyor. Araçlarda alkol alındığına tanığız. Ve alkollü kişiler tuvaletini oradan geçmekte olan halkın önünde duvarlara ve çevredeki tarlaya yapıyor.
Çok saygısız ve uygunsuz davranış bunlar. Ailelerimizle buradan geçemiyoruz. Gürsu İlçe Emniyet Amirliği ve Belediye Zabıtası'nın önlem almalarını diliyoruz.
Bölge sakinleri

Nilüfer'e yakışmıyor

"29 Ekim Mah. BursaRay İstasyonu yanında, metroyu kullananların araçlarını park etmeleri için hazırlanan küçük araç park yerleri fotoğrafta da görüldüğü gibi koca koca TIR'lar ve ağır tonajlı kamyonların devamli park yeri haline gelmiş durumda. Bu görüntü ürkütücü olduğu kadar Nilüfer'e de yakışmıyor. Artık gülmüyor ve düşünüyoruz!."Oğuz GÜREN

Uykular bize haram oluyor

"Geçit Mah.'nde başıboş köpek sürülerinden yürüyemez haldeyiz. Özellikle Gönül Sokak ve Ümraniye Sitesi civarında karşılaşılan köpek sürüleriyle başımız dertte. Akşamları da sözde(!) sahipli olan köpeklerin üzerimize gelerek korkuturken sahiplerinin 'bir şey yapmaz' diyerek duyarsız davranmaları ve önlememeleri bu korkular üzerine adeta tuz biber ekiyor. Geçenlerde yaşanılan köpek olayı yüzünden polisi aramak zorunda bile kaldık. Bu arada özellikle sabahları megafonun yüksek sesiyle bağıra bağıra geçen soğan, patates, sebze, meyve satıcılarından uykular bizlere haram oluyor.
Defalarca Zabıta'yı aramamıza, belediyeye mail'ler atmamıza rağmen saatlerimizin alarmını kurmamıza gerek kalmıyor ve bu seslerle yataktan fırlıyoruz..
Son olarak Geçit Mah.'ndeki Cuma Pazarı'nda esnafın müşterilerine korona önlemine uymayıp ürün seçtirdiğine, maskesiz dolaşanlara tanığız. Eldiven maske kullanımının özellikle denetlenmesini istiyoruz."
Geçit Mahallesi sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.