Hava Durumu

Sel suyu cep parkı (!)

Yazının Giriş Tarihi: 14.03.2022 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.03.2022 08:17

"İhsaniye Mah. İsmetiye Sokak'ta 3 No'lu otobüs durağına gelmeden, (Ulubat Sokağı'ndan çıkıp sağa dönerek İsmetiye Sokağa girince) cadde kenarındaki cep otoparkının durum vaziyeti budur. Uzun zamandır dü bu durumda. Yol kenarında araç park cebi olarak ihdas edilen yer çukur içinde. Otopar değil sel sularına cep otoparkı gibi. İlgili makam neredesin?."

-MECİT ÇAKIR

PAZARA İNERKEN

"Merhaba, Yıldırım'daki Gökdere Somuncu Baba Parkı Pazar Alanı merdivenleri perişan durumda. Bozuk,dağılmış basamaklar pazara inen-çıkan vatandaşların düşmesine sebep oluyor. Özellikle yaşlılar Yıldırım Bld.'ne konuya istinaden onarımını talep ediyor. Sn.Oktay Başkan'a saygıyla duyururum."

-HASAN KARCIOĞLU

TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER

Değerli okurlarım, gönderdiğiniz 'teşekkür mesajları'nızı bugün toplu olarak yayınlıyorum:

ONKOLOJİ VE MERCİMEK ÇORBASI:

- "Ali Osman Sönmez Bursa Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Haftanın belirli günleri Bursa Kanserle Savaş Derneği'nce hazırlanıp hastaneye getirilen nefis bir mercimek çorbası biz hastalar ve tüm hastane çalışanlarına sıcacık ve ücretsiz sunuluyor. Bu güzel jest hastalara moral ve şifa oluyor. Hastaneyi yaptıran rahmetli hayırsever Ali Osman Sönmez'e, Kanserle Savaş Derneği'ne ve tüm hastane personeline açık teşekkürler. Allah kolaylıklar ve hastalara da şifalar versin. Bu dileğimi lütfen duyurur musunuz? Saygılar."

-ADININAÇIKLANMASINI İSTEMEYEN BİR HASTA

KÖŞENİZİN GÜCÜ:

- "12 Şubat'ta yayınlanan uyarımda geçen yaz Dr. Sadık Ahmet Cad.(Eski Demiryolu Cad.) Etibank kavşağındaki TEDAŞ trafosundan, Yalova Yolu'na kurulan T2 Tramvay Hattı için kalın kablolar çekildikten sonra kazılan kaldırımın kendi kaderine terkedildiğini ve 6 aydır bu şekilde kaldığını vurgulamıştım. Uyarım üzerine gerekli düzenleme altı ay sonra da olsa nihayet yapıldı. Güçlü köşenize ve soruna gösterilen ilgiye teşekkür ve selamlar."

-CENGİZ SAKARKAYA



BANKAMA VE HASTANEYE:-

"Dizlerimdeki rahatsızlık sonrası Özel Anadolu Hastanesi'nde başarılı bir ameliyatım oldu. Ortopedist Opr.Dr.Erol Temurci, anestezi uzmanı Dr. Mehmet Yürüken ve tüm hastane personline, ayrıca emekli maaşımı ve tüm hastane giderlerini hemen karşılayan İş Bankamız'ın Gnl Md.Sn. Hakan Aran ve Sosyal işler Yönetimi'ne teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Sağ olsunlar."

-KEMAL BAŞEREN

BU PARKI ÖNLEYİN

"29 Ekim Mah. İstasyon (370) Özlüce Metro İstasyonu önündeki boş alan harfiyat kamyonları otoparkı oldu. Ayrıca sürücü kursu araçları da var. Araçların bu bölgeden kaldırılmasını ve park etmelerinin önlenmesini istiyoruz. Çalışmalar için şimdiden teşekkür ve iyi çalışmalar. "

-ÇEVRE SAKİNLERİ/Nilüfer

MUCİZE IZGARA

"BUSKİ'nin dikkatine. Nilüfer, Gümüşdere Cad. 5 No'lu BBOİ durağı karşısında (Üçevler'den Kültür'e doğru çıkan yolda ve durağın az üstünde solda) yağmursuyu ızgarası tamamen tıkalı, silme dolmuş. Sel suları önleme amaçlı ızgaradan değil su, havanın bile geçmesi mucize olur!. Lütfen ilgi."

-SEMİH GÖKOVA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.