Hava Durumu

Senin orada ne işin vardı?

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2018 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 08:13

Geçen 12 Kasım Pazartesi günü bir işim gereği, Mudanya'ya bağlı Söğütpınar Köyü'ne gitmek zorunda kaldım.
Aracımla seyir halindeyken 20. Sokak önünde hiç beklemediğim bir sürprizle (!) karşılaştım. Tam bu sokağın başında elektrikle ilgili bir çalışma yapılmış, direk dikilmiş. Ama dikilen direkten sonra kazılan yerler öylece kendi kaderine bırakılınca bu nokta ve çevresi adeta derin bir çamur deryası haline gelmiş.
Bu yüzden aracım çamura saplandı çok uğraştım ama maalesef aracımı buradan çıkaramadım..
Mecburen bir traktör sahibini arayıp buldum. Ve aracımı bu çamur deryası içinden ancak traktör tarafından çekilerek kurtarabildim.
Banim gibi başka araçların da aynı sorunu yaşamaması için Mudanya Belediyesi'ne telefon edip uyarmak ve durumu bildirmek istedim. Fakat bölgenin Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu söyleyip oraya yönlendirdiler.
Bu kez Büyükşehir Belediyesi''ni aradım. Beni belediyenin başka bir tlf. no'suna yönlendirdiler. Derdimi anlattım ama telefondaki şahıs bana 'sizin orada ne işiniz vardı?' dedi.. Çok üzüldüm.
Belirttiğim yoldaki çamur deryasının giderilmesini ve telefonla uyarıp dert yanan kişilere de ilgili kurumların daha duyarlı olmasını rica ediyorum.
Saygılarımla.." - Recep HASIRCI

EKSİK KALAN BİR ÇALIŞMA

"Nilüfer ilçemizde Kültür Mahallemiz'deki Derya Sokak'ta oturan sakinleriz.
Sayın konu ile ilgili yöneticilerimizden gerekli olan onarımı beklediğimiz yerle ilgili olarak tespit ettiğimiz bir görüntüyü köşenizden paylaşmak istiyoruz.
Caddemiz üzerinde yol kenarında gerekli olan onarımın yapılmadığı ve çalışmanın eksik bırakıldığı bu kesitte her şey açıkça belli. Durum, uzun zamandan bu yana aynen devam ediyor.
Her tür olası sorunlara açık olan bu nokta için gereken hassasiyetin gösterilmesini saygılarımızla rica ediyoruz.."
- Sokak sakinleri

ATATÜRK'ÜN YAŞAM ÖYKÜSÜ

Atamızın yaşamını anlatan 'Orada Duruverseydi Zaman-Kemal' adlı bir oyun bu gece Nilüfer, Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenecek.
Saat 20.00'de başlayacak oyuna ait ücretsiz davetiyelerin tamamının tükendiği belirtilirken etkinliğin ikinci kez de sahnelenmesi bekleniyor.

ACABA BUNU GÖRECEK MİYİZ?

"Şehrimizde artık yaya kaldırımları bile küçük araçlar için otopark gibi kullanılırken bunlara ağır tonajlı araçlar, kamyonlar ve TIR'lar da eklenmeye başladı.
Gönderdiğimiz fotoğrafımızda görülen yer, İzmir karayolunun hemen yanında bulunan Umut Sokak'tan.
Dikkatle incelenecek olursa; kaldırım tamamen ağır tonajlı bir araç tarafından iptal edilmiş duruma gelmiş..
Yaya kaldırımlarımızın vatandaşların güvenli bir şekilde yürüyebildikleri bir yer olduğunu ve park yeri olmadığını ne zaman göreceğiz?.
Yetkililerin dikkatlerine sunarım." - Oğuz AYDIN

ALO, BURASI OSMANGAZİ

İŞGALLER KALDIRILDI:- "6 Kasım 2018 tarihli köşenizde bir okurunuzun 'Zabıta Uyarmalı' başlıklı şikayetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan Çınar Mahallesi, Hürriyet Caddesi'ndeki işyerlerine ilişkin belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli tetkikler yapıldı.
Yapılan inceleme sonucunda yazıda da bahse konu olan yaya kaldırımlarını işgal eden işyerine ilişkin yaya yolunu işgal ettiği tespit edilerek gerekli yasal işlemler yapıldı. İlgili ekiplerimizce, kontroller devam edecektir.
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."
- Osmangazi Bld. Basın
Yayın Halkla İlşk. Md.

BANKLAR ONARILDI

"6 Kasım 2018 tarihli köşenizde yayınladığınız talebimiz, Karagöz Anıtı altından Karagöz Caddesi'ne inen merdivenlerin yanlarında bulunan ve merdivenlerde yorulanların oturup dinlenebildiği oturma banklarımızın harap hale geldiğini, döküldüğünü yansıtmıştık.
Osmangazi Bld.miz bunun üzerine gerekli onarımları yaptı ve yaşanılan sıkıntı giderildi.
Belediyemize teşekkür ederiz."
- Semt sakinleri adına
İnş.Y.Müh. Yavus ÖZDEMİR

ATATÜRK'ÜN YAŞAM ÖYKÜSÜ

Atamızın yaşamını anlatan 'Orada Duruverseydi Zaman-Kemal' adlı bir oyun bu gece Nilüfer, Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenecek.
Saat 20.00'de başlayacak oyuna ait ücretsiz davetiyelerin tamamının tükendiği belirtilirken etkinliğin ikinci kez de sahnelenmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.