Hava Durumu

Sn. Başkan Erdem'e soralım?

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2022 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2022 08:32

Yakın tarihlerde köşemize gönderilen okur yakınmaları ve fotolarıyla bugün Nilüfer ilçemizdeyiz.

Yansıtılan sorunları özetleyip Bld. Bşk.ı Sn.Turgay Erdem'e görüntüleriyle tek tek soralım ve şimdi yanıt bekleyelim. Lütfen..

İlk iki manzara (!) Odunluk Mah. okurlarımdan Sn.DİNÇER ÖZGEN'den:

1- "Nilüfer ilçemizde, Odunluk Mah. Odunluk Cad.'de Azelya Parkı'nın hemen önündeki ana caddede asfalt yol düzeyinin kenarları boşluk içinde. Asfalttan tasarruf dönemi mi başlatıldı acaba?.."

2- Yine bizim güzel Nilüferimiz'deki Odunluk Cad. ve Karamanlı Sk. arasında kalan Azelya Parkı'nda bazı çöp kutuları 'kalk gidelim' olmuş. Bunlardan bir tanesi de bu. Tabii çimenlik alan kutu olmayınca fotodaki gibi şimdi çöplüğe dönüyor. Ricalı uyarılarımın dikkate alınmasını dilerim."

ÇOK MUTLUYUZ FAKAT!?..

"Çamlıca sakinleri olarak Nilüfer'de ikamet etmekten dolayı çok mutluyuz.

Ama bir de aylardan beri bu şekilde duran Yaldız Sokak'ta parke taşlı yolumuzun durumuna el atılıverse her şey çok daha güzel olacak. Epeydir böyle çünkü.

Belirttiğimiz meseleye hazır el atılacak olursa bisiklet yolunun da düzenlenmesini çok rica ediyoruz. Malum önümüz bahar ayları, torunlarımızı bisikletlerine bindirip gezdirmeyi çok özledik."

-ÇEVRE SAKİNLERİ

KEYFİMİZİ KAÇIRIYOR

"Nilüfer'de bulunan Çamlıca Mah.'deki Menekşe Sokak'ta Öğretmenler Sokak kavşağının hemen yanında bulunan yaya kaldırımımız yılların ihmaline uğramış vaziyette. Sayın idarecilerimizden gören eden kimseler yok.

Ben ve arkadaşlarım emekli insanlarız . Her zaman çevrede sağlığımızı koruyabilmek için yürüyüşlere çıkıyoruz.

Amma velakin buradan geçerken yağışlı havalarda mecburiyetten balçık çamura basıyoruz, bazen de ayağımız kayıyor.

Kuru havalarda da burada biriken taş, moloz parçaları ve toz-toprak söylemesi belki garip kaçacak ama inanın keyfimize kaçırıyor.

Şikayetimizi bir iki defa bildirdik ama çare olmadı. Torunuma çektirdiğim ekteki fotoğrafıyla bir de gazeteniz köşesinden şansımızı denemek istiyoruz.

Neşredebilirseniz memnun olacağız Erdal kardeşim."

-HİKMET İPEKÇİOĞLU

MERDİVENLERE KORKULUK GEREK

"Ataevler, Barış Mah.'nde (Nilüfer) bulunan Magazin Outlet AVM'nin hemen yanından eskiden eczanelerin buluduğu ve pazaryerine de inilen dimdik merdivenlerde önemli tehlikeler meydana gelebiliyor.

Mesela, geçen pazar kurulan pazaryerine bu merdivenleri kullanıp inerken birden dengemi kaybettim ve merdivenlerden tam yuvarlanacaktım ki, hemen arkamdan mediven inen bir delikanlı ani bir hareketle beni tuttu ve yuvarlarıp kolumu bacağımı kırmaktan kurtardı. Yani büyük şansım varmış.

Bu münasebetle modern bir iş merkezine hemen yanından da pazaryerine inilen merdivenler yapılmış ama dimdik merdivenlerin yanına korkuluk, yani trabzanların yapılması ihmal edilmiş.

Sn. yetkililerin dikkat nazarlarına sunarım."

- A.YILMAZ ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.