Hava Durumu

Sokak asfaltlandı, olan su tesisatımıza oldu!..

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2016 00:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 00:57
“1/10/2016 Cumartesi günü Demirtaş, Barbaros Mah. Selamet Sk.’ta yapılan asfaltlama çalışmaları sırasında bir iş makinası İdris Sönmez’e ait Barbaros Mah. 444 Sk. no: 26’daki evin bahçe su tesisatına zarar verdi.
Oluşan zararda su sayacı ile BUSKİ şebeke tesisatı kopartıldı ve aradaki şebeke kesme vanası parçalandı..
 3/10/2016 Pazartesi günü arızaya asfaltlama firması tarafından müdahale edilip şebeke suyu sayaca bağlandı fakat şebekeyle sayaç arasına daha önce olmasına rağmen şebeke suyunu kesme vanası konmadı.. 



Şikayet kendilerine iletildiği halde kendilerinde böyle bir imkan bulunmadığı tarafımıza bildirildi.
Konu BUSKİ’yi 0532 225 86 47 no’lu telefonumla 02/10/2016 tarihinde 405020 no’lu arıza talebiyle bildirildi. Müdahale olmayınca ikinci kez 4/10/2016 tarihinde 406246 no’lu arıza talebiyle tekrar edildi. 
Fakat 8/11/2016 tarihi itibarıyla hâlâ bir müdahale yok. Sayaç önünde vana olmadığından biz kendi tesisatımızda herhangi bir bakım veya tadilat yapamamıyor, bir conta bile değiştiremiyoruz. 
Önümüz kış. Konu dikkate alınarak problemin bir an önce çözüme ulaştırılmasını bekliyoruz.” 
Cemalettin SÖNMEZ

Otobüsümüzü durduralım

“İstanbul’da başlatılan bir uygulamanın Bursa BOİ’nce de başlatılmasını rica ediyorum.
Gazete haberlerine göre, gece saat 22.00’den sonra hanım yolcular istedikleri yerde şoförü ikaz ederek otobüsü durduruyor ve yakındaki evlerine herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadan kolayca gidebiliyorlarmış.
Ben geceleri de bir işyerinde çalışan hanımım. Evim İpekçilik’te, Aslanlı Yokuş mevkiinde ve otobüs durağına oldukça uzak. En yakın durakta bile indikten sonra ara sokaklardan evime ulaşıncaya kadar uzun bir yol yürüyorum. Çok ta korkuyorum. Çünkü her türlü tehlikeli durum veya insan karşıma çıkabilir.
Biz çalışan hanımlar düşünülerek gece saat 22.00’den sonra otobüsümüzü durak dışınnda evimize en yakın yerde durdurabilmemizin sağlanmasını rica ediyoruz”
Sevim KARACAN ve arkadaşları 

Öğretmenim canım benim

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü..
Dünyanın en değerli varlıkları olan siz değerli öğretmenlerim. Bugün sizlerin şeref günü. Sizlere olan olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günü. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyor, kutsal görevinizde nice sağlıklı, başarılı yıllar dilerken sonsuza göçen tüm öğretmenlerimizi de saygıyla anıyorum.
Işıklar içinde olsunlar. 
Erdal ÖZDÜR

SÜTAŞ’ın dikkatine!

Bursalı ünlü firmalar arasında ön sıralardaki SÜTAŞ’ın tüm ürünlerini çok seviyoruz. Her şeyden önce kentimizin ünlü bir markası. 
Fakat probiyotik yoğurtlarının hepsi de tatlı. 
Tatlı yoğurtlar bebeler içindir. Oysa şeker hastaları ve yoğurt mayalamak isterken biz SÜTAŞ ürünü değil, mecburen başka bir markanın ürünü olan şekersiz, sadelerini kullanmak zorunda kalıyoruz.
SÜTAŞ acaba neden şekersiz, sade probiyotik yoğurt üretmiyor?. Çünkü çok önemli.
Konuyu SÜTAŞ’ın sayın yetkililerinin dikkatlerine sunuyorum. 
Başka marka tercih etme zorunda kalmamak dileğiyle saygılar sunuyorum.”
Leyla KATOĞLU

Bu konser kaçmaz

Bursalı tanınmış ailelerden rahmetli Giray Odman ve İbtihal Odman’ın oğlu Ferit Odman Kerem Görsev Trio ile bu gece şehrimizde. Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın konserinde, Kerem Görsev’in besteleri ile Caz repertuarından seçkin bir repertuar sunulacak.
Ankara Devlet Opera ve Balesi Gnl. Müzik Direktörü Naci Özgüç’ün yöneteceği konserde, Kerem Görsev’in bestelediği ve Alan Broadbent’in Orkestra için düzenlediği caz  müziğinin zengin armonileri, Bursalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Bursalı sanatçı Ferit Odman, Kerem Görsev Trio ve TRT Caz Orkestrası ve çeşitli caz grubuyla konser ve albüm çalışmalarına devam ederken kendi grubuyla Avrupa ve Türkiye’deki caz festivallerinden davetler alıyor. Konser saat 20.00’de Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi-Merinos’ta. Müzikseverlere saygıyla bildiriyorum.”
Yıldıray ÇAMLIK

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.